Ειναι τοσο κακο να μαθουμε ποια ειναι η εταιρεια?
Ειναι τοσο κακο να μαθουμε ποια ειναι η εταιρεια?
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Αν αναφερεις δημοσια το ονομα της εταιριας,αυτος μπορει να σε παει για δυσφήμηση.Περασαν τοσες μερες που του εστειλα τη δισκοπλακα,κι ακομα τιποτα.
Δοκιμασες να τον παρεις ενα τηλεφωνο? Επειδη ειχα μια συναλλαγη μαζι του και μου φανηκε πολυ normal και συνεννοησιμος.
Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και αρνείται να δεχτεί οτι μπορεί να υπαρχει κατασκευαστικό ελλατωμα,σημερα επεστράφη πίσω το δέμα που του έστειλα,δεν πηγε καθόλου να το παραλάβει.Ξαναμιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο,και ήταν σχεδον εχθρικός απέναντί μου.Του έστειλα το λινκ αυτής της συζήτησης,αν θέλει να βγεί και να απαντησει.Εγω δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το ποστ,οποιος θελει επικοινωνια ας μου στειλει προσωπικό μηνυμα,τον δίσκο μπορω να τον δείξω σε οποιον επιθυμει.Σας ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά.
Ευχαριστουμε για τον κοπο και χρονο σου και κριμα που εξελιχθηκε ετσι η κατασταση.
Ελπιζω ο κατασκευαστης να περασει κι απο δω μια βολτα να μας δωσει τα φωτα του.
Ακομα κι αν εχει δικιο και ο δισκος δεν ειχε προβλημα, η συμπεριφορα του οπως την περιγραφεις ειναι επιεικως απαραδεκτη.
Εμενα προσωπικα με εχει χασει απο μελλοντικο πελατη, ακομα κι αν το προϊον του ειναι ενταξει.
Δεν υποστηριζω επ ουδενι τετοιας ποιοτητας επαγγελματικο ηθος και λεω 'τσου στο αφεντικο'.
Τι κριμα που δεν ξερουμε ποιος ειναι......![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δε μας βαζεις και μια φωτο ολου του δισκου; Γιατι ολο αυτο μου φαινεται περιεγο για τον συγκεκριμενο...
Κατά τη γνώμη μου και αν όλα έγιναν όπως περιγράφηκαν, βρίσκω τον πελάτη πολύ ανώτερο από τον επαγγελματία. Μακάρι να είχα τέτοιους μόνο πελάτες.
Φίλε μου μην ανησυχείς, αν αυτός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους σύντομα η αγορά θα δώσει την λύση και θα είναι οριστική.
Εύχομαι να μην ξανα-ταλαιπωρηθείς από παρόμοιους "Επαγγελματίες".
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μαλιστα, ούτε καν άνοιξε το δέμα να δεί περι τινος προκειται, απλά το έστειλε πίσω. Ωραίος επαγγελματίας, αυτα βέβαια στην πορεία πληρώνονται...
Το moto.gr καλώς η κακώς το διαβαζει πολύς κόσμος.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!.
Εγώ απο αυτο το θέμα κρατάω οτι αν σου κάτσει στραβή με τους Ελληνικούς δισκους παίζει να την φας άσχημα, οπότε φυσικά θα προτιμήσω επώνυμους με σωστό after sales.
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 01/06/2016 στις 15:03.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Aυτο που καταλαβαινω εγω ειναι
οτι ηξερε οτι ειχε χ€σμ€νη την φωλια του απο την αρχη,
γιαυτο εκανε τον Σημιτη...
Φυσικα με τετοια συμπεριφορα, κερδισε τα 80-100€ του δισκου
αλλα εχασε τα χοντρα € απο τους υπολοιπους....
Κριμα!