Φυσικα και δεν θα το παιξει... και θα παει να τα αλλαξει.
Γενικα ομως οι δισκοπλακες σκουριαζουν πανευκολα. Αρκουσε μια βολτα και λιγα φρενα για να καθαρισουν.
Το αντισκωριακο θα χρησιμευε μονον στην αλυσιδα η οποια σκουριασε. Δεν πειραζει ομως τα παθηματα μαθηματα που λενε![]()
Μητσάκο, θα σε μαλώσω
Τα τακκάκια πέταξε τα και βάλε καινούργια. Τις Δισκόπλακες, καθάρισετες (Μπλίτζεεεεερ) με ένα καθαρό πανάκι, εμποτισμένο με σουάζ. Μήν σκάς, μήν τρελαίνεσαι, όλα καλά![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Βλέπω το ποστ, κοιτάζω άβαταρ, γυναίκα. Βλέπω όλοι να λένε Μήτσο το ένα Μήτσο το άλλο, Μητσάκο εδώ Μητσάκο εκεί, και λέω δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν. Μεγεθύνω άβαταρ όσο αυτό είναι εφικτό δεν βλέπω μουστάκια ή γένια. Μετά διαβάζω το νικ. Καλάααα το έχω κάψει λέμε.
Το λοιπόν τα τακάκια δεν τα σώζεις όπως είπαν είναι πορώδες το υλικό και αποροφάει, τους δίσκους πλύνε τους με καθαριστικό καρμπ (προστατεύοντας ζάντα και ελαστικό) και θα είσαι οκ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εμένα μου είχε πέσει κατά λάθος wd40 στα μπροστινά δισκόφρενα... στην αρχή δεν έπιαναν αλλά μετά από 10 περίπου φρεναρίσματα ήρθαν στα ίσα τους χωρίς να έχω φθορές.
Βέβαια τα τακάκια μου, είναι με μέταλλο.. λόγω βάρους της μοτοσυκλέτας. Δεν ξέρω αν έχει σημασία.