Τα παραπάνω στατιστικά δείχνουν ότι εκτός της προφανούς βλακείας να μην φοράς κράνος ,είσαι και το εύκολο πελατάκι σε κάθε μπλόκο…
Δεν μπορώ να πω ότι με "χάλασε" ...
http://www.protothema.gr/greece/arti...ti-stin-kriti/
Μαλακιες λένε αποκλείεται μόνο 1158 για χρήση κινητού αφου 9 στους 10 μιλάνε όλη την ώρα στο κινητό
Αν τα βάλεις κάτω είναι πάρα πολύ λίγες οι κλήσεις.
Δε μπαίνω συχνά Αθήνα τώρα τελευταία, αλλά όταν μπαίνω βλέπω το κόκκινο να βιάζεται σχεδόν σε κάθε φανάρι που σταματάω.
Το ξαναλέω, για εμένα είναι πάρα μα πάρα πολύ λίγα.
Όπως και οι κλήσεις για κινητό είναι λίγες όταν βλέπεις το 60-70% των οδηγών να το έχουν σκουλαρίκι.
στατιστική λίγο άκυρη για τα δικά μου πιστεύω και εμπειρίες μιας και όσες φορές με έχουν γράψει άλλη ήταν η αιτία και άλλη καταγράφηκε. (προς δικό μου όφελος)
Εμένα πάλι το χρήση κινητού κατά την οδήγηση,που το θεωρώ σύγχρονη μάστιγα,μ'εκπλήσσει
Θα το΄θελα πρώτη θέση.
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Πριν δύο μήνες έφαγα κλήση για ποτό... εκεί που τρελάθηκα είναι ότι το όριο στα αυτοκίνητα είναι 24 (γραμμάρια/ανά κάτι... δεν ξέρω)
Φύσηξα λοιπόν και βγήκε 16... ωραία λέω από μέσα μου, μια χαρά είμαστε.
Τούλες.. δεν είμαστε μια χαρά.
Ο αστυνόμος μου λέει να κάτσω στην άκρη ένα τέταρτο να πιω νερό και να ξαναφυσίξω... ξαναφυσάω και μου βρίσκουν 14.
Το όριο στις μηχανές είναι 9 !!!
Το αποτέλεσμα ήταν να μου πάρουν την μηχανή με γερανό. Να πληρώσω 200€ πρόστιμο και άλλα 100€ στο γκαράζ που μου είχαν μεταφέρει την μηχανή. Φυσικά πλήρωσα μόνο 200€, σύνολο γιατί πλήρωσα την κλίση αμέσως και ήταν τα μισά.
Ρε παιδιά δεν είναι πολύ μικρό το όριο των 9;
Αν εγώ θεωρούμαι σουρωμένος με 10 , γιατί αφήνουν με 24 αυτούς με τα αυτοκίνητα,για να με σκοτώσουν παρακάτω;
Για μοτοσυκλέτες, συγκέντρωση στον εκπνεόμενο αέρα: 0,10 mg/l εως 0,40 mg/l.
Για αυτοκίνητα: 0.25 mg/l εως 0.40 mg/l.
Αυτά, για τα πρόστιμα των 200€.
Λογικό είναι το αυστηρότερο όριο για τους μοτοσυκλετιστές, αλλά δεν ξέρω σε τι αντιστοιχούν τα 0.10 mg/l (μισό ποτήρι μπύρα;!).
Life begins at 45°.