Τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
εγινα κατανοητος νομιζω...
Τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
εγινα κατανοητος νομιζω...
:ZZZ:
Αν κάποιος δεν είναι ικανός να οδηγήσει με 10.. θα είναι με 24;
μιά που όλοι καταλάβαμε, να το συνεχίσετε με πμ αν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η μεταξύ σας συζήτηση;
Το θεμα στην Ελλαδα οπως και σε πολλες αλλες τριτοκοσμικες χωρες ειναι οτι τα προστιμα ειναι μεν υπερβολικα σαν φοβητρο στους οδηγους αλλα οι ελεγχοι ειναι σε ποσοτητα ελλιπεστατοι.Ποσους αστυνομικους βλεπετε στον δρομο???Ελαχιστους και αν τους δειτε μαλλον θα λιαζονται.Ενω στην γερμανια π.χ. τα προστιμα ειναι στο 1/5 αλλα σε γραφουν σε χρονο d.t.Bεβαια τι να πεις για μια χωρα που εχει 60000 αστυνομικους και οι 45000 φυλανε πολιτικους δημοσιογραφους και λοιπους μεγαλοπαραγοντες![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Και... μόλις διάβασα ότι αστυνομικός έκοψε κλήση σε ποδηλάτη για κόκκινο. Καλή αρχή.
900 κοκκινα;
εγω ξερω φαναρι της υμηττου στο παγκρατι που κανει 900 κοκκινα την ημερα
ετσι και στησουν μπλοκο εκει σε 6 μηνες η τροχαια καισαριανης θα δανειζει τον σοιμπλε
1158 κινητα;
δηλαδη οι υπολοιποι 12225 δε μιλαγανε;![]()
Καποτε στο σε είδα το είχα γράψει.
Ήμουν με το υπηρεσιακό σταματημενος σε διασταύρωση με κόκκινο για μένα και τους απέναντι στο αντίθετο ρεύμα.
εμφανίστηκαν τότε τρεις ποδηλάτες που δεν κοντοσταθηκαν καν.
Και έσφαξαν φάτσα φόρα το κόκκινο φανάρι.
Ε την συνέχεια την φανταζόσαστε.
Μη το γράψω και μου σβήσουν το ποστ.
Δεν πήρε έκταση όπως τον εν λόγο.
Και μάλιστα ηταν Χ3 οι ποδηλάτες.
Σήμερα ήμουν σε έναν φίλο και καθόμασταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Απέναντι στην γωνιά, δύο μηχανές με αστυνομικούς και έραβαν το κουστούμι σε δύο πιτσιρικάδες που ήταν πάνω σε ένα μηχανάκι χρέπι, φυσικά χωρίς κράνος, γιατί πετάχτηκαν μέχρι απέναντι για τσιγάρα. Μετά από περίπου 20', τους έδωσαν τον λογαριασμό και έφυγαν.
Δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά και οι ίδιοι πέρασαν πάλι μπροστά από το σπίτι, κρατώντας καφέδες, ακράνωτοι και ανάποδα στον μονόδρομο!!!
Μακάρι να ήταν κάπου εκεί ακόμη οι μπάτσοι.
Δεν έχω πετύχει ποδήλατο να περιμένει σε φανάρι. Όλοι ντυμένοι με την κίτρινη φανέλα. Μονόδρομοι, φανάρια, διαβάσεις, πεζοδρόμια τα πάντα όλα και ύφος 1.000 καρδιναλίων, λες και γω δεν ξέρω τι σπουδαίο κάνουν.
Μου αρέσει το ποδήλατο, αν και βλάπτει σοβαρά την υγεία, αλλά έχει παραγίνει το κακό με τους ποδηλάτες.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 01/06/2016 στις 23:02.