Λίγες φωτογραφίες, το βάζω περισσότερο για την διαδρομή.
Λοιπόν πιάσαν οι ζέστες οπότε θα αρχίσουν και τα μπάνια, είπα να πάω στην παραλία της Ραμνούντας. Η Ραμνούντα είναι αρχαιολογικός χώρος κοντά στον Μαραθώνα. Η παραλία είναι ακριβώς κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο, όμως δεν υπάρχει πρόσβαση από εκεί γιατί είναι περιφραγμένος. Για να φτάσεις ακολουθείς τον δρόμο για Σέσι και κάποια στιγμή μπαίνεις δεξιά σε έναν χωματόδρομο. Η παραλία από ότι έχω ακούσει είναι γυμνηστών αλλά εγώ όσες φορές έχω πάει ήμουν με μαγιό και δεν μου είπε κανένας τίποτα, καλά γενικά έχει και λίγο κόσμο και μπορεί να είσαι και μόνος σου. Φτάνοντας στην παραλία παρκάρεις στην εκλησία της Αγίας Μαρίνας, εγώ δεν κάνω μπάνιο εκεί μπροστά αντίθετα είναι πιο ωραία αν προχωρήσεις πρός τα δεξιά (όπως κοιτάς την θάλασσα), έχει κάποια βράχια και λίγο σκαρφάλωμα. Είναι κατα βάση βότσαλό λίγο χοντρό και τα νερά καθαρά γενικά. Επίσης η θάλασσα είναι ζεστή, αυτή την εποχή έκανες άνετα μπάνιο.
Για να φτάσεις στα υπ' όψιν έχει ένα κομματι χωματόδρομο που όμως περνάει και αυτοοκίνητο.
Εντομεταξή έπαθα πλάκα με την διαδρομή από την λίμνη του Μαραθώνα, ήταν τρομερή και δεν την είχα ξανακάνει.
Η διαδρομή:
https://www.google.gr/maps/dir/38.00...e3!4m2!4m1!5i1
![]()