Σελίδα 39 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1242

Θέμα: action camera

Ωραίο προγραμματάκι για αρχάριους και μή επίσης είναι το Sony Movie Studio Platinum. Βέβαια δεν είναι Vegas, Premiere κλπ για extreme editing αλλά είναι εύκολο και γρήγορο.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μου ήρθε ειδοποίηση ότι υπάρχει ενημέρωση για την εφαρμογή της GoPro στο PC.
    Μετά, είδα τις ελάχιστες απαιτήσεις και έκλαψα.
    Για πείτε κάποια εναλλακτική, εκτός από αυτό της MS και είναι εύκολο και δωρεάν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Στη κυριακάτικη βόλτα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την κάμερα σε μοτοσυκλέτα.
    Τράβηξα 2 βίντεο, το ένα γύρω στα 10 λεπτά το άλλο γύρω στα 45.

Έχω 2 θέματα:

1) Το μεγάλο βίντεο μου το έσπασε σε 3 αρχεία. Τα 2 ίδιου μεγέθους το τρίτο μικρότερο.

2) Σε κάθε ένα από τα 3+1 τελικά βίντεο, γύρω στο 4ο με 5ο λεπτό αρχίζει και κάνει διακοπές ο ήχος!
    Σε άλλα βίντεο (πχ στην παραλία) δεν υπήρχαν θέματα ήχου (ίδια sd card, ίδιες ρυθμίσεις)

Καμιά ιδέα τι φταίει;

Η κάμερα είναι η sony as200v
    Το βίντεο ρυθμισμένο στα 1080p@60fps με optical stabilization on
    [FONT=verdana]Κάρτα μνήμης η Kingston 32GB Micro SDHC Card UHS-I U3[/FONT]

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Στη κυριακάτικη βόλτα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την κάμερα σε μοτοσυκλέτα.
    Τράβηξα 2 βίντεο, το ένα γύρω στα 10 λεπτά το άλλο γύρω στα 45.

Έχω 2 θέματα:

1) Το μεγάλο βίντεο μου το έσπασε σε 3 αρχεία. Τα 2 ίδιου μεγέθους το τρίτο μικρότερο.

2) Σε κάθε ένα από τα 3+1 τελικά βίντεο, γύρω στο 4ο με 5ο λεπτό αρχίζει και κάνει διακοπές ο ήχος!
    Σε άλλα βίντεο (πχ στην παραλία) δεν υπήρχαν θέματα ήχου (ίδια sd card, ίδιες ρυθμίσεις)

Καμιά ιδέα τι φταίει;

Η κάμερα είναι η sony as200v
    Το βίντεο ρυθμισμένο στα 1080p@60fps με optical stabilization on
    [FONT=verdana]Κάρτα μνήμης η Kingston 32GB Micro SDHC Card UHS-I U3[/FONT]
    - Το σπάσιμο αρχείων μάλλον το κάνει αυτόματα, το ίδιο κανει και η Gopro, νομιζω οτι δεν το γλυτώνεις, αλλά δεν ειναι πρόβλημα.
    - Το θέμα του ήχου όμως ειναι πρόβλημα. Πρώτος υπαίτιος για μένα θα ηταν η κάρτα SD, αλλά αφού λες οτι δεν το εκανε στην παραλία, ίσως είναι θέμα της καμερας σε συνδυασμό με τους κραδασμούς.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το fat32 δουλεύει αρχεία μέχρι 4gb, γι'αυτό σπάνε. Στοιχηματίζω ότι τόσο μεγάλα είναι τα 2 πρώτα αρχεία σου.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Είναι περιορισμός όλων των καρτών και όχι της κάμερας.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όχι των καρτών, αλλά του filesystem. NTFS και exFAT π.χ. έχουν πολύ υψηλότερα όρια. Αλλά δε συνεργάζονται όλες οι κάμερες με αυτά.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μου λύθηκε η απορία για το κόψιμο των αρχείων.

για τις διακοπές του ήχου θα προσπαθήσω να βρώ άλλη κάρτα. αν και δεν κατανοώ γιατί έχω θέματα.
    είναι γρήγορη και υποτίθεται ότι έδωσα κάποια έξτρα φράγκα για να μην αντιμετωπίζω τέτοια ζητήματα.

έχει άλλος εμπειρία από sony σε μοτοσυκλέτα;

Δεν ριχνεις ενα συρμα και στο support της sony; Ισως υπαρχει και καποιο φορουμ για δαυτες για να λυνουν τα προβληματα και να ανταλλασουν τις εμπειριες τους (ισως βρεις και ινφο για ρυθμισεις εικονας).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Επιτέλους, μετά από αναμονή και υπομονή, να κι ένα βίντεο από την Xiaomi Yi @720p/50fps. 50euro η κάμερα από τον καλό φίλο Κώστα, 45 η γνήσια βάση βεντούζα gopro και 23 η καινούρια πλαστική κι αδιάβροχη θήκη της kingma. Τα προβλήματα είναι 2. Θέση πάνω στη μηχανή και τι θέλει να τραβήξει ο καθένας, εμένανε τα εξαρτήματα της xiaomi δε με βόλεψαν και καφέφηγα σε δοκιμασμένη λύση της gopro, διότι κι εδώ είναι το 2ο πρόβλημα, τα αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ κοστίζουνε (κι αυτό είναι κρυφό κόστος για κάθε action camera) ανάλογα με το που θέλεις να τοποθετήσεις την κάμερα. Εμένανε με βόλεψε και κατέληξα όλο αυτόν τον καιρό στο τεπόζιτο εντελώς μπροστά διότι έχω αλουμινίου και είναι επίπεδο οπότε η βεντούζα και στο ήψος και στην σταθερότητα έρχεται και κάθεται όπως ακριβώς τη θέλω. Έλυσα το πρόβλημα με το θώλομα της παλιάς θήκης, το μπζζζζζ όμως έμεινε...από τις συχνότητες του κινητήρα...Αλλά όπως και να έχει είμαι κατευχαριστημένος και ξαναευχαριστώ τον Κώστα. Μπορεί και 1080p@60fps αλλά δεν ήθελα τόσο μεγάλο αρχείο. Πιστεύω πως είναι πολύ καλή επιλογή, θέλει όμως smartphone για το app της Xiaomi και με το wifi να βλέπεις τη θέση που τη θέλεις να τραβάει και τις διάφορες άλλες επιλογές. Εγώ στη μηχανή απλά την βεντούζοσα και δεν κοίταξα αν βλέπει καλά...διότι είναι δοκιμασμένη η θέση. Αυτά. Ανέβασα όλο το σέσσιον σε private mode στο youtube και έδειξε τέλειο. Αφήστε το μερικές ώρες να κάνει ρέντερ το youtube, διότι είναι φρέσκο ανεβασμένο, ώστε να έρθει στο 720p@50fps. Λίγη υπομονή.

https://youtu.be/Pbq_rbmkn4M
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Επιτέλους, μετά από αναμονή και υπομονή, να κι ένα βίντεο από την Xiaomi Yi @720p/50fps. 50euro η κάμερα από τον καλό φίλο Κώστα, 45 η γνήσια βάση βεντούζα gopro και 23 η καινούρια πλαστική κι αδιάβροχη θήκη της kingma. Τα προβλήματα είναι 2. Θέση πάνω στη μηχανή και τι θέλει να τραβήξει ο καθένας, εμένανε τα εξαρτήματα της xiaomi δε με βόλεψαν και καφέφηγα σε δοκιμασμένη λύση της gopro, διότι κι εδώ είναι το 2ο πρόβλημα, τα αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ κοστίζουνε (κι αυτό είναι κρυφό κόστος για κάθε action camera) ανάλογα με το που θέλεις να τοποθετήσεις την κάμερα. Εμένανε με βόλεψε και κατέληξα όλο αυτόν τον καιρό στο τεπόζιτο εντελώς μπροστά διότι έχω αλουμινίου και είναι επίπεδο οπότε η βεντούζα και στο ήψος και στην σταθερότητα έρχεται και κάθεται όπως ακριβώς τη θέλω. Έλυσα το πρόβλημα με το θώλομα της παλιάς θήκης, το μπζζζζζ όμως έμεινε...από τις συχνότητες του κινητήρα...Αλλά όπως και να έχει είμαι κατευχαριστημένος και ξαναευχαριστώ τον Κώστα. Μπορεί και 1080p@60fps αλλά δεν ήθελα τόσο μεγάλο αρχείο. Πιστεύω πως είναι πολύ καλή επιλογή, θέλει όμως smartphone για το app της Xiaomi και με το wifi να βλέπεις τη θέση που τη θέλεις να τραβάει και τις διάφορες άλλες επιλογές. Εγώ στη μηχανή απλά την βεντούζοσα και δεν κοίταξα αν βλέπει καλά...διότι είναι δοκιμασμένη η θέση. Αυτά. Ανέβασα όλο το σέσσιον σε private mode στο youtube και έδειξε τέλειο. Αφήστε το μερικές ώρες να κάνει ρέντερ το youtube, διότι είναι φρέσκο ανεβασμένο, ώστε να έρθει στο 720p@50fps. Λίγη υπομονή.

https://youtu.be/Pbq_rbmkn4M

Πολύ ωραίο το video!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ερωτησουλα προς οσους εχουν ασχοληθει με το αθλημα.
    παιζει μια φτηνη καμερουλα που ειναι ας πουμε οκ για τα λεφτα της η eken h9 :http://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi...-p-994488.html
    αν θελουμε εξτρα βασεις(δεν ξερω αν θα χρειαστουν) τα διαφορα σετ βασεων που παιζουν κανουν για αυτην;;
    πχ :http://www.banggood.com/33-In-1-Floa...p-1042158.html
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παίδες...κοιτάξτε και την rollei 500 sunrise. Είδα κι έπαθα. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω βίντεο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ compact camera.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 04/06/2016 στις 09:37.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ερωτησουλα προς οσους εχουν ασχοληθει με το αθλημα.
    παιζει μια φτηνη καμερουλα που ειναι ας πουμε οκ για τα λεφτα της η eken h9 :http://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi...-p-994488.html
    αν θελουμε εξτρα βασεις(δεν ξερω αν θα χρειαστουν) τα διαφορα σετ βασεων που παιζουν κανουν για αυτην;;
    πχ :http://www.banggood.com/33-In-1-Floa...p-1042158.html
    Αυτήν έχω εγώ. Πολύ καλή. Ειδικά αν σκεφτείς οτι την πήρα 42€ είναι άψογη.
    Κάποιες απο αυτές τις βάσεις τις έχει στην συσκευασία της και η eken οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην ταιριάζουν. Εκεί που πιάνει η θήκη της κάμερας με τα διαφορα αξεσουάρ είναι ίδια με της eken και κάθε άλλης τέτοιου είδους καμερούλας,
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Αυτήν έχω εγώ. Πολύ καλή. Ειδικά αν σκεφτείς οτι την πήρα 42€ είναι άψογη.
    Κάποιες απο αυτές τις βάσεις τις έχει στην συσκευασία της και η eken οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην ταιριάζουν. Εκεί που πιάνει η θήκη της κάμερας με τα διαφορα αξεσουάρ είναι ίδια με της eken και κάθε άλλης τέτοιου είδους καμερούλας,

Ευχαριστώ!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF