Να στειλω τζιφτο πετα και τιποτα ρε φιλε
Πανε καλα λοιπον οι δουλειές χαιρομαι φιλος![]()
Να στειλω τζιφτο πετα και τιποτα ρε φιλε
Πανε καλα λοιπον οι δουλειές χαιρομαι φιλος![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
αποτι καταλαβα δυστυχως η κολορι κλεινει.εχει βαλει προσφορες 50%.
just saying....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Κρίμα, πολύ κρίμα, μια αξιολογότατη Ελληνική εταιρία που δυστυχώς επειδή είμαστε "Εισαγώμενοι" δεν έτυχε της αποδοχής που θα της έπρεπε. Κύριοι μέχρι το τέλος. Θυμάμαι μετά από πολλά χρόνια χάλασε το φερμουάρ στο μπουφάν φίλου και ο άνθρωπος απλά τους το πήγε για να το φτιάξουν. Όχι μόνο το έφτιαξαν αλλά δεν χρέωσαν και τπτ, έχει εγγύηση life time είπαν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μιλησα με ενα φιλο,σταματησε πριν λιγες μερες να δει για κρανος και του ειπε ο αλεκος οτι απλα μεταφερεται το μαγαζι.
τι να πω,μακαρι να ειναι ετσι!!!
@μπουλμοντ:λογικα θα περασω ισως και αυριο και θα σου πω.
κρίμα.οι αγορές απ έξω αυτό το αποτέλεσμα έχουν στην εδώ αγορά!
+1000 και απο εμενα στη colori και στον Αλέκο προσωπικά ! Μακάρι να μην κλείνει!
Εγω παντως κανα 2 -3 φορες που εχω παρει μαπα το καρπουζι και σταματησα σημερα αφου περναγα απο εκει αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον (απο κρανος τουλαχιστον που ρωτησα δε ειχε ΚΑΝΕΝΑ medium-large..)και απλα πηρα λιγο ματι και εφυγα..ΠΑντως που τον ρωτησα μουπε λεμε οτι κλεινουμε αλλα θα δειξει αντε βγαλε ακρη δηλαδη και αν θελω κατι που δεν εχει εκει μπορει να μου φερει απο τον καταλογο που υπαρχει κανονικοτατα με τις αρχικες τιμες..
Ραντεβου αστραπη.....
Ψηνεστε για καμια παγωμενη αυριο Παρασκευη βραδακι?? Εκει στην ωραια πλατεια που αρεσει στον τρεβορ????![]()
.............
Προ 5 ωρου επινα καφεδακι εκεί.
Δύσκολο αλλά θα πω στάνταρ αύριο μεσημέρι.παιζει πρόσκληση από φίλο μοταιο ηδη για εκεί αύριο.
Γιατί είχα την εντύπωση πως ελειπες;;;
Σε λιγες μερες φευγω... Εχω πηξει λιγο με την δουλεια και περιμενω την αδεια πως κ πως...
Η παντοφλα μου ειναι ηδη στην Σαμο και λιαζεται...![]()
.............
Μέσα, να πούμε και του Λάτσα να έρθει, αν έχει τον οίστρο της προηγούμενης φοράς θα φύγουμε με καινούριο συκώτι από τα γέλια.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).