Ωραίος αυτός ο νέος με το 46...πως τον λένε!??
Αυτός ο Μαρκεζ έχει τον απεφτο μιλάμε(ευτυχώς παντα). Τι σωσιματα κανεινο πουστης??
Μέγα μ@λακια του Ιαννονε γιατί θα τον άφηνε ακόμα πιο πίσω τον Χορχε...
Viniales τρομερός...τρελα μεγάλη να βγει μπροστά αλλά τελικά 4η θέση. Α μωρή Σουζούκι!!!
Ride(s) the wind of change...
πουτσ@@@@@@@@@
Ο Iannone εγκαινίασε μια νέα τεχνική, αργείς πολύ τα φρένα και φρενάρεις πάνω στον προπορευόμενο... δεν πιάνει πάντα βέβαια...
μπραβο και στον VR και στον MM.Μπορει να υποστηριζω Ιαννο ,αλλα εκανε πολυ μεγαλη μαλακια σημερα.Εμενα μου εκανε εντυπωση θετικη ο Πεντροζα.Και δεν μιλαω για την τριτη θεση .Ηρεμος, χαμηλων τονων,σεμνος,αλλα και αυτα που ελεγε (για τον Σαλομ)τα ενιωθε.Ο αγωνας συνολικα ηταν καλος,αλλα αν προσπαθουσε μεχρι το τελος ο ΜΜ θα βλεπαμε ακομα καλυτερα πραγματα.
εγω ξερω οτι η δικια μου η οποια απεχθανετε της μηχανες(δεν την ανεβαζω επανω στο κοr1τσι γιαυτο) γυρισε με στιλ και μου ειπε οτι αυτος με το 46 ειναι πολυ καλος...
και λεω εγω τωρα μπραβοοοοοοοοοοοοοοο ρε κτηνιατρε....ακομα και τους ασχετους τους κανεις να παρακολουθουν gp..forza vale 46
Ήταν ηλίου φαεινότερον οτι θα έπεφταν οι τόνοι....δε θυμάμαι και μαζί αν το έχουμε συζητήσει εγώ απλά περίμενα να δώ αν θα γίνει φέτος ή του χρόνου...Κάτσε να δείς τώρα που θα ξαναμιλάει με γλυκά λογάκια για τον ΜΜ και θα κόψουν και οι οπαδοί τις μαλακίες....ο Λορένθο απομονώνεται μόνος του με τις παπαριές που πάει κ κάνει.Στο τέλος θα τον μισούν και τα άντερα του.ΙΑΝΟΝΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αγόρι μου....φοβάμαι για τα GSX-RR του χρόνου..