Τόλη για πες ρε...
χαθήκατε αλήθεια ή έτσι τα λέτε για να γελάσουμε;![]()
Τόλη για πες ρε...
χαθήκατε αλήθεια ή έτσι τα λέτε για να γελάσουμε;![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
δεν λέγονται αδίκως "χαμενειάδες".
Πάω το πρωί στο περίπτερο,απο μακριά φώναζε ο bocaros 'Μη βγάζεις κράνος φευγουμε',δεν τον άκουσα,τελικά όντως αναχωρούσαμε.Είχα όρεξη για speed οπότε έγινα γλήγολος.Μετά θυμήθηκα πως κάπου έπρεπε να στρίψουμε αλλά δε θμάμανε που.Δε γαμ.... θα το βρώ,βλέπω τον κυρ Γιώργη,το είχε,ήξερε που να πάει.Ωραία λέω,παμε πακέτο.Βρίσκουμε τον coLgate7,πάω να βγάλω κράνος,'μη το βγάζεις φευγουμε' άκουσα κάποιον να λέει. 300 μέτρα πιο κάτω,εχω χάσει τον κυρ Γιώργ',γμτ,δεξά ή αριστερά,παύση,κοιταζόμαστε οι σύντροχοι,α μπε μπα μπλόμ κτλ,λέει ένα παληκάρι,'που πρέπει να φτάσουμε;',χιλιομόδι λέμε,ευθεία απαντά,βουρ.Φτάνουμε στην εκκλησΆ,παρκάρουμε,ακούω έναν ντόπιο να λέει οι γερμανοί ξανάρχονται,Οι Ιάπωνες του λέω ξανάρχονται βλέπς α κάνα μπεμβέ;Οχι λέει,Ε τα βλπες του λέω,Γιάπωνες όχι γερμανοί.Ερχονται και τα άλλα παιδιά,βλέπω τον zizou αλλά δε βλέπω το μηχανάκι του και πάω δια της ατόπου απαγωγής να βρώ με τι ήρθε.ΑχΑ!
Τα μαζεύουν,ξεκινάνε πάλι,εγω δεν τους πρόλαβα οπότε δεν είδα κατά που πήγαν.Ρωτάω τη γυναίκα,μην είδες που πήγαν;Αριστερά μου λέει.Απο αριστερά ήρθαμε μάναμ και ξεκινάω προς δεξά.Δεν έβλεπα κάτι στον ορίζοντα,ανοίγω γκάζι,σκοτάδια πάλι,ας ανοίξω λίγο γκάζι ακόμα.Σκοτάδια.Συνεχίζω,περνάμε απο ένα χωριό και βλέπω ένα sv1000 να ξεκινάει.Α λέω θκός μας είναι το παληκάρι,είναι και λοκάλι,κάτι καλύτερα θα ξέρει, όπως και ήξερε όταν κόλλησα σε μια άλλη διασταύρωση.Μετά δε ξέρω τι ακριβώς έγινε.Με άλλους ξεκίνησα,με άλλους βρέθηκα,ο μικές κάτι για χαμενιάδες έλεγε και δεν έιχε και άδικο.Δε θυμάμαι πλήρη γεγονότα μετά παρα το ο,τι ανοίξαμε το gps και χαθήκαμε κάπου αλλού με άλλα παιδιά τα οποία, είχαν χαθεί απο κάτι άλλα παιδιά.Αυτά,πλάκα είχε πάντως.
Φίου φίου φι φι φίου
βλέπω ο πρόεδρος του εδεσσαϊκού έχει κάνει σχολή...
Αμα το διαβάσεις σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, βγάζει άκρη![]()
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 06/06/2016 στις 14:27.
Φίου φίου φι φι φίου
Ωραίοι!!!
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ευγε αγαπητοι!!κοντα ηρεμα κ ωραια!![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
εγω στο μεταξύ αφου ειδα τολη και αλλον ενα να φευγουν ευθέα περιμενα στη διασταύρωση να γυρίσουν. ε λεω δεν περνω και ενα τηλ το κορίτσι. περναει η ωρα ο τολιας πουθενα. ανοίγω gps βλέπω δευτερεύον δρόμο λεω απο εκει θα πήγαν και ξεκινάω για το χωρίο μόνος, μονάχος, έρημος, σαν να πηγα βολτα μονος μου, με κατι βουστασια στον δρομο να ζεχνει ο τοπος. ε μετα τους βρηκα αραχτους (και ανχωμενους) στο καφε.!
και μαζί και μόνοι, ίδιοι είναι οι πόνοι... τι 'στε σεις ρε!
Εμείς με τον Χάρη και τον Μικέ να δεις πόσο ερημοι νοιωθαμε, που εξαφανιστηκατε όλοι για καμιά 50αρια χιλιόμετρα! Ευτυχώς που κάποιοι περίμεναν στα δεύτερα διόδια , γιατί θα ξανασυναντιωμασταν όλοι μαζί στον, Σολομό.
Στην επόμενη, μελέτη τον χάρτη της διαδρομής με τις διασταυρώσεις, πισω από τον leader και μπροστά από την Σκούπα! Αν τύχει και προσπεράσουμε τον πλοηγό, φροντίζουμε κάποια στιγμή , να ξαναβρεθουμε πίσω του, αν δεν ξέρουμε την διαδρομή. Αυτά ισχύουν στις βόλτες, για ΟΛΟΥΣ μας.
Αλλιώς , ποιος ο λόγος να λέμε ότι ξεκινάμε μαζί ? Καλύτερα να λέμε "τάδε ώρα στο τάδε χωριό"
Αφού τα καταφέραμε και βρήκαμε ΟΛΟΙ το χωριό, όλα καλά![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 06/06/2016 στις 20:04.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
όσοι πήγαμε για σουβλάκια ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία...... μιλφ πατσαβούρα να δουλεύει τη γλωσσά υπερωρίες.
έτρωγε και μίλαγε δεν το έκλεισε λεπτό η κάργια.σαν GSXR στον κοφτή έκανε.
άντε μετά να παντρευτείς?![]()