Το τσαφ λίγο πολύ το κάνουν όλοι. Αν όμως σου έρθει υγρό στο στόμα (spit back) τότε θα πρέπει να ανεβάσεις watt για να αποφύγεις τα άκαυτα όπως στις εξατμίσεις.
Το τσαφ λίγο πολύ το κάνουν όλοι. Αν όμως σου έρθει υγρό στο στόμα (spit back) τότε θα πρέπει να ανεβάσεις watt για να αποφύγεις τα άκαυτα όπως στις εξατμίσεις.
μπερδεμα οι αντιστασεις ! η αλλη που ειχε μεσα το κουτι ειναι 1,2ω και γραφει πανω 15-20w!!!!
ευτυχως υγρο δεν βγαζει . Παντως ειναι gadgetακια για συλλογη . Το θεμα το ηλεκτρονικου εχει παει σε αλλα επιπεδα ... Δεν περιμενα ποτε τοσο καλη κατασκευη , ισως φταει και το γεγονος οτι ειμαι καινουργιος στο αθλημα !
και ακομα δεν εχω παιξει με γευσεις ... ενα καπνικο απο την αρχη και thats it ...
Κάποια μοντάκια μπορεί να λένε 10 αλλά να στέλνουν 13.
Ρύθμισέ το εκεί που σου αρέσει και εκεί που δουλεύει. Αν κάνεις λάθος θα σου ανεβάσει υγρό ή θα κανει υπερτροφοδοσία (θα βγάλει υγρό απ' τις τρύπες του αέρα).
Αν η νικοτίνη σου είναι πολύ μείωσε την νικοτίνη, όχι τα τα βατ στο μοντάκι.
Sent from me using a computer.
μπα, δεν έχει να κάνει με απότομο ξύπνημα και έχω εργοστασιακή μέσα.
liqua french pipe tobacco λέμε είναι να τη βγάλεις έξω και να τη βαράς στο τραπέζι μέχρι να μελανιάσει...
δεν είμαι σίγουρος τι φταίει του aio αλλά με την τελευταία που μου έμεινε (1.5 Ω) αφού την πλημμύρισα τελείως πριν την βάλω μπρος, δεν μου το ξαναέκανε. Από χθες είναι κομπλέ. Ίσως με τις άλλες είχε μείνει φυσσαλίδα; Ποιός ξέρει.
Πάντως είναι κουκλί το ρημάδι.
Τελευταία τροποποίηση από Ohm; 31/05/2016 στις 03:44.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Βρε παληκαράκο μου Ohm,αφου το μυαλό σου τζινάβει,πάρε έναν επισκευάσιμο να κάνεις τη δουλειά σου ακριβώς όπως εσύ θες.
Και μιας και το παρατήσαμε λίγο το topic,δοκίμασα τον dripper του Hayate και πνίγηκα απο τον όγκο του ατμου.Τούμπανο λέμε!ένιωσα το λαρύγγι μου να με εγκαταλείπει,farewell forever κτλ.
Sniper πάρε dripper.
Φίου φίου φι φι φίου
Θα μαζεύει φράγκα για εκείνον με το ιαπωνεζικο όνομα.
Sugamiso tolarigi ....κάπως έτσι .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Hayate...Το ατσάλινο λαρρύγι.Σα γερμανίδα σε bukake ενα πράμα.
Άξιος παιδί μου άξιος!Πάρε λέει,στα 51 watt είναι λέει.Παίρνω και εγώ,το ένα μάτι πετάχτηκε απο δω και το άλλο μάτι απο εκεί.
Φίου φίου φι φι φίου
αχαχαχαχαχα θα μας βγει το ονομα ρε μαλακα! :rotflmao:
απορώ με την υπομονή σας.
Κάθε τρίτη τζούρα, βγάλε καπάκι, βγάλε υγρό, γιόμισε, κλείσε το παπαρόλι και το μπουκαλάκι, ριπίτ.
Αυτό δεν είναι "κάπνισμα"/άτμισμα δεν ξέρωγωτι, αυτό είναι ο μαζοχισμός ο ίδιος. Οι άλλοι έχουν G3 με τριαντάρα και εσύ μουσκέτο του αμερικάνικου εμφύλιου.
Ώπα όλα κ όλα του εφτατόλη ο λαιμουδάκος είναι ευαισθητος,εγώ μια χαρά τζούρες βαράω στα 51...Μόλις το δείς απο κοντά θα δείς γιατί πράμα μιλάμε...Τι φίλτρα ελευθέρας κ μλκιες....χοάνη κανονική λέμε ο Τσουνάμις
Aφού σου είπα αυτό είναι για χαβαλέ πιο πολύ το έχεις στο σπίτι να "σκοτώνεις" δράκους δεν έχει σχέση με τα άλλα.