Η ταπα ειναι απο αυτες που μπαινουν μεταξυ ενδιαμεσου και τελικου;
Η ταπα ειναι απο αυτες που μπαινουν μεταξυ ενδιαμεσου και τελικου;
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Η κατι λειπει απο πλευρας παραμετρων η πεστε μου που ειναι το χωριο και το 38αρι δικο μου.
31,φευγα αλογα απο ταπα μονο;
Μηπως μιλαμε για db?
Αλλα και παλι δεν βγαινει το μαθηματικο, βασικα αδυνατον.
Να βαλω μερικα του εΥραιου να πας να το ξαναμετρησεις κι αν ειναι παπαρια το ολο να μου πληρωνεις τις μπυρες δια (του συντομου ομολογουμενως, οπως το παω) βιου μου;
Inochi, ρε!
Για οσο.
Εχει δικιο ο σαπιλας. Σε τελικο πολυ μικρου ογκου, η ταπα πηδαει εντελως την κατασταση.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Το δυναμομετρο να ειναι ορτσα δεν παιζει??
30 αλογα διαφορα απο μια ταπα??
Για FZ1000 μιλαμε σωστα? 95αλογα δεν παιζει να βγαζει ουτε μαμα τροχο(αν μιλαμε για το 1000) εκτος κ αν δουλευει με 2-3 κυλινδρους.
Αλλα μοτο που μετρηθηκανε εκει λα ειναι οκ κ μονο το FZ εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα?
Ride(s) the wind of change...
Προφανώς η εξάτμιση "μελετήθηκε" και φτιάχτηκε να λειτουργεί χωρίς τάπα, η οποία μπήκε εκ των υστέρων.
Αν ο Τόλης επιβεβαιώσει ότι χωρίς την τάπα ο θόρυβος είναι ενοχλητικός, τότε είναι το πιθανότερο σενάριο.
Δηλαδη πριν βγει η ταπα τον περνουσαν κ τα 600-750αρακια? Δεν φαινοταν οτι το μοτο δεν πηγαινε??
Αν εμενα μου εκοβες 30 αλογα(απο το μεγαλο οχι το σκουτερ) θα το καταλαβαινα στα πρωτα χλμ...
Ride(s) the wind of change...
Πάμε ένα ένα. Όταν το αποφάσισα να το πάρω ήταν ξετάπωτο και ηχηρό. Όταν το πήρα (εδώ λέτε με γειά), του είχα πει του πωλητή, έλα με τη τάπα γιατί είναι ηχηρό.
Η τάπα μπαίνει πίσω στο τελικό
Με τη πρώτη βόλτα είδα ότι δεν είχε αντίστοιχο γκαζι για χιλιαρι. Το συζητησα με μερικά παιδιά εδώ όταν βρεθήκαμε σε βόλτα αλλά συνήθως κατέληγαν στο 'ε είχες μάθει με το R1 (το προηγούμενο μηχανάκι μου δλδ) οπότε κοίτα να συνηθίσεις τώρα'
Για κάποιο λόγο με έτρωγε. Μου φαινόταν σαν 600 cc πάρα 998. Αηδίες μου ξαναειπαν, έχεις μάθει με το προηγούμενο γιαυτό σου φαίνεται έτσι.
Ώρα για σέρβις. Μάστορα το μηχανάκι δε πάει. Άντε ρε χαζομάρες λες, έχεις μάθει με το προηγούμενο. Μάστορα, επιμένω, άκου τι σου λέω. Να το βάλουμε δυναμομετρο μου λέει; Ριχτο επάνω του λέω. 95 ρόδα.
Πείραξε κάτι μπλιμπλικια εκεί, ξαναμετραμε, 96 ρόδα.
Ρε γμτ και μουμπλε μουμπλε.. Ας βγάλουμε τη τάπα. Πάμε πάλι, 126,3 ρόδα. Ντα φακ; Βάζουμε τάπα πάλι. 96 ρόδα. Βγάζουμε τάπα. 126,3 ρόδα.
Άρα, με τα γραφόμενα εδώ, συμβαίνει λόγω κοντου τελικού. Κατανοητό από εμένα.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 09/06/2016 στις 08:58.
Δηλαδή τόσες σελίδες απλά μας παιδεύεις, γιατί αν τα'λεγες όλα αυτά από την αρχή, θα ήμασταν όλοι σίγουροι ότι φταίει η τάπα και θα ψάχναμε τον λόγο εκεί. Ευχαριστούμε, Τόλη!![]()
Life begins at 45°.
Αυτό το είπα στην αρχή. Το γιατί ήταν το ερώτημα.
Αρχικά καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν πάει!
Αν είδα καλά στο βίντεο, αυτο το φαζερ που έχεις δεν ειναι αυτό που εχει 150 άλογα στο μοτέρ? Ή κάνω λάθος?
Αν ναι, δεν θα έπρεπε να έβγαζε κάτι παραπάνω?
Τι άλλες βελτιώσεις έχει?
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR