Πρίν απο 1 ωρα περνόντας απο πάρνηθος στο μενίδι είδα μια shell,μπαίνω με το παπάκι βάνω βενζίνη και για κακη μου τύχη μου ήρθε να δω και τα λάστιχα.
Παίρνω τη μάνικα με το καλής ποιότητας επαγγελματικό μανόμετρο και βάζω 28-29 όπως κάνω πάντα άλλωστε.Την ώρα του ξεκινήματος μου φάνηκε λίγο περίεργη η αίσθηση του παπιού.Στα 100 μέτρα η πάρνηθος συναντάται με την αριστοτέλους κι έχει φανάρι που ήταν κόκκινο τη στιγμή που έφτανα.Με 10 χλμ τσιμπάω λίγο πίσω και μόλις κάνω τη μανέτα για να πιάσω και το μπροστά σαβουριάστικα χωρίς να προλάβω να καταλάβω τι έγινε.Σηκώθηκα και στήριξα το μηχανάκι για να κάνω τον απολογισμό ζημιών,μόλις τελείωσα πήγα στο σημείο που σαβουριάστικα και έψαξα για λάδια,πετρέλαια αλλά τίποτα,καθαρή και κρύα λόγω συνεφιάς φθαρμένη άσφαλτος που όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη σαβούρα μου.
Για να μην σας κουράσω,στο επόμενο βενζινάδικο πήγα και μέτρισα τα λάστιχα και μαντέψτε πόσο ήταν το 28 του μπροστινού που έλεγε η μαλακία της shell 37!!! Και του πίσω 39!!! Να γιατί έφαγα το παστό και στράβωσα το πατάκι έσπασα τον καθρέπτη γρατζούνισα το φτερό και έκανα το μπουφανάκι μου σκατέ ολέ.Ευτυχώς κράνος δεν ακούμπισα κάτω.Είναι δολοφόνοι οι τύποι που δεν έχουν τσεκαρισμένα μανόμετρα στα σκατοβενζινάδικα τους.Προσέχτε πολύ που μετράτε τα λάστιχα,καλύτερα αφήστε ως έχουν παρά να πέσετε σε χαλασμένο που μετράει παρακάτω.