Tι να το κάνουμε ρε φίλε.......Το εργαλείο έχει δείκτη πίεσης ελαστικών απάνου λέμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέρα από πλάκα σε οποιοδήποτε λαστιχάδικο κι' αν σταματήσετε για ένα τσεκάρισμα της πίεσης στα λάστιχά σας
μόνο κερδισμένοι θα είσαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
και στα δυο είπαμε κοιτάς όπου θες εσύ![]()
Έχω μιαν ρώτηξη.Παίζει για να πάρει το τιμόνι απο πτώση με χιλιόμετρα περπατήματος ?Έχω ενα φόβο γιατί πριν απο λίγο είδα και το αντίβαρο αριστερα με σημάδι.
Προσοχή!! Παντα ελεγχουμε κατά αρχην το μανομετρο πως το μετραει...το psi δεν είναι δεδομενο..ειδικα στη shell εχουν μανομετρα που μετρουν στην ιδια συσκευή και bar και psi..που σημαινει ότι 40 psi είναι 29 bar..αν δεν το προσεξεις και νομιζεις ότι βαζεις psi ενώ βαζεις bar, την εβαψες...Την εχουν πατησει παρα πολλοι...
Επισης τα μανομετρα τα αναλογικα είναι για τον ..αντε μη πω, μην τα εμπιστεύεστε με τιποτα..χρειαζονται συνεχεια καλιμπραρισμα για σωστες ενδείξεις πραγμα που δεν ακνει κανενας επαγγελματιας και ολες τους οι ενδείξεις είναι λαθος...
Το σωστο είναι δικο σου μανομετρο( εδώ μεγαλη συζητηση ποιο γιατι της μισελεν ο λαστιχας μου το εδινε 30 ευρω..πολύ ακριβο) και μετρηση κάθε φορα που βαζεις αερα..
2.9 bar είναι τα 40 psi![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ε ναι. Γιατί τι 2.9 τι 29, αν έχεις λίγο μυωπία δεν βλέπεις την τελεία, το ίδιο φαίνεται.
αν στο κάνει ο βενζινάς στο καύσιμο και σου πει αντί για 28.00 ευρώ βενζίνη "280.0 φιλαράκι" εκεί τα δεκάρικα θα τα μετρήσεις φαντάζομαι;
Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι οτι μπερδεψα τα bar με το psi.Γνωρίζω τις μονάδες πίεσης γιατι είμαι μεγαλομένος στα συνεργεία απο 17 χρονών.Δεν με χαλάει ένα καλό μανόμετρο να μετράει ακόμα και σε κιλοπασκάλ γιατί θα το μετέτρεπα με το μετατροπέα μονάδων του κινητού,το θέμα μας είναι τα προβληματικά μανόμετρα και η αδιαφορία των βενζινάδων.
file μια ατυχια ειχες...προφανως δε μετρανε σωστα τα οργανα, εδω επαγγελματικα εργαλεια θελουν καθε τρεις και λιγο καλιμπραρισμα...επεσες απο ατυχια, απροσεξια σου, η απλα ηταν το σημειο του δρομου σκατα και επεσες...ο αερας στα λαστιχα επιρεασει σιγουρα τον τροπο που δουλευει το λαστιχο, αλλα 10psi παραπανω δε μπορουν να το κανουν επικινδυνο σε σημειο να πεσεις στο ισωμα...αμα ηταν να πεφτεις απο τις πιεσεις ετσι θα σαβουριαζομασταν καθε τρεις και λιγο...και βασικα κατι που μπορεις να κανεις τοσο ευκολα λαθος και να σκοτωθεις, θα απαγορευοταν να το κανεις μονος σου...
λοιπον μπαντ λακ, σε πολλους μας εχει τυχει καποια στιγμη να μας φυγει μηχανακι μεσα απο τα ποδια, δεν εγινε και τιποτα...και αλλαξε και λαστιχακια στο παπι, κανα 30αρι κανει το ενα