Αρχικά καλώς σας βρήκα συνδικυκλιστές (1ο ποστ)!!
Συνοπτικά: Πήρα ένα Agility 200i(πρώτο μηχανάκι, πριν είχα αυτοκίνητο) πριν 1μιση χρόνο για να κάνω τις μετακινήσεις μου στην πόλη και ήταν πραγματικά σωτήριο. ΑΛΛΑ όσο κι αν το αγάπησα στην αρχή τώρα αρχίζουν οι παρακάτω σκέψεις, 1)το αυτόματο έχει αφαιρέσει τεράστιο κομμάτι της οδηγικής απόλαυσης, 2)δεν μου αρέσει η καθιστή-αραλίδικη θέση οδήγησηςπου έχει 3)δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει σε μετωπική ακόμα και με λίγα χμ/ω όταν θα γίνει μοχλός μεταξύ ποδιών-καθίσματος-ποδιάς, 4)Η ιδέα της οδήγησης μοτοσυκλέτας με τραβάει όλο και πιο πολύ
Οπότε άρχισα να προσανατολίζομαι σε μεταχειρισμένη μηχανή περί 250cc, για να μπορεί να τσουλήσει και τα κατα δύναμην εκτός πόλης, τύπου cbf, ybr, wolf, inazuma, ninja κλπ. Επειδή μάλλον θα κρατήσω το μηχανάκι που θα πάρω περίπου 2 χρόνια(μετά ίσως πάω σε κάτι μεγαλύτερο) και λόγω οικονομικής στενότητας, δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 2200ευρώ. Απ' ότι καταλαβαίνω οι επιλογές μου στενεύουν στα cbf, ybr και αν τεντωθώ λίγο και σταθώ τυχερός σε αγγελία και στο wolf.
Η απορίες μου είναι οι παρακάτω. Είναι έυκολο να βρεθούν ανταλλακτικά για τα cbf και ybr, καθώς νομίζω έχει σταματήσει η παραγωγή τους. Επίσης, διαφορές σε κατανάλωση-ανταλλακτικά-συντήρηση είναι η ίδια πάνω κάτω στα cbr, ybr, wolf; Ποιο θα προτείνατε από αυτά ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη![]()