Το έχω διαβάσει αρκετές φορές,με ελκύει η όλη φάση,το συζήτησα και με τον έταιρο Λαμιώτη Τσάιστηλ και μου λέει ΜΕΣΑΑΑΑ!
Οπότε,έχουμε και λέμε,in the woods,on the rocks.
Αντιγράφω απο ΕΔΩ
Ιούλιος 2016 15-17
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΓΚΙΩΝΑ (Εκκλησάκι Ζωοδόχου Πηγής) 38°38'05.5"N 22°12'54.2"E
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ----->>> ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
ΧΩΜΑ : ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟ
ΧΛΜ :250 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ : ΣΚΗΝΗ,SLEEPING BAG
ΦΑΓΗΤΟ/ΠΟΤΟ : ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ : ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΑ
Η,περιπου, ιδεα για το φαγητο (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ) είναι
Ο καθενας φερνει ότι γουσταρει για να φαει και να πιει και να τα μοιραστεί και με τους αλλους , αλλα να είναι τροφιμα που αντεχουν εκτος ψυγειου και δεν θελουν ιδιαίτερη προετοιμασία.
Οσο αφορα τα κρεατικά για το ψήσιμο το Σάββατο , ανάλογα με τα άτομα ,θα τα ψωνίσει ο Taisteal που είναι πιο κοντα απ ολους ( Λαμια) και θα έρθουν φρέσκα.
Όλα είναι refen house (ρεφενέ δλδ)
Εγώ με τον Tai μπορούμε να πάμε και απο Παρασκευή επάνω.Οποιος άλλος θέλει,έρχεται απο Παρασκευή, Σάββατο,Κυριακή,χαλαρά δλδ και όποτε γουστάρει.
Κινητά να έχουμε ο ένας του άλλου για τυχόν διευκρινήσεις και παραγγελίες (Αν χρειαστούμε κάτι επάνω)
Με την αναχώρηση,καθαρίζουμε τα πάντα και αφήνουμε τον χωρό καθαρότερο απο πριν.Η εκκλησία είναι εντός σπηλιάς και θα παραέχει δροσιά μέσα.
Η φάση λοιπόν είναι καλή παρέα με ολίγον τρου άντβε ετσι για την αλλαγή.
Τώρα,στον χάρτη έβαλα ξεκίνημα απο μπεργκερ χάουζ στον Άγιο Στέφανο αλλά γίνεται και απο το περίπτερο δε χαλάει η δουλειά εκεί.
τη σωστή πορεία των πραγμάτων,τη συζητάμε και το φτιάχνουμε το πρόγραμμα όπως θέλουμε.Χαλαρά.
Παρασκευή 15-7-16
1 Taisteal
2 7Tolias