φίλε μου δεν χρειάζεται να πείσεις εμένα οτι έκανα μαλακία που παντρεύτηκα..
Ούτε το έχω μετανιώσει, ούτε η γυναίκα μου με βασανίζει, ούτε κάνω κάτι χωρίς την θέληση μου, έχω τις μηχανές μου, έχω τις βόλτες μου, τους φίλους μου, δεν μου λείπει κάτι απλά τα παραπάνω είναι λίγο μειωμένα γιατί αφιερώνω πολύ χρόνο πλέον στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου επειδή το γουστάρω και περνάω καλά και επειδή θέλω να τους προσφέρω αγάπη και χρόνο. Πράγματι τα παιδιά θέλουν και θυσίες, όπως τεράστιες θυσίες έκαναν για μας οι γονείς μας.
Εσύ προφανώς δεν είσαι σε φάση για σπίτι και για παιδιά αλλά μην βιάζεσαι, μπορεί σε μερικά χρόνια να γουστάρεις τη φάση, μην είσαι αρνητικός.
Αλλά και να μην γουστάρεις ποτέ, πάλι σεβαστό είναι. Άλλοι γουστάρουν ταξίδια, γυμναστήρια, ορθάδικα και σόλο ζωή μέχρι τα 80 τους και άλλοι επιδιώκουν την συντροφικότητα και την οικογένεια. Νομίζω μπορείς να το σεβαστείς κι εσύ αυτό.
Τώρα αν βρεις την κατάλληλη και την σωστή δεν το ξέρω, είναι και θέμα τύχης αλλά και θέμα τί κριτήρια έχεις και που την ψάχνεις.
Στο κομμάτι ΠΟΥ χρειάζεται ο γάμος, σου απάντησα και παραπάνω. Το θρησκευτικό κομμάτι δεν με αφορά, με αφορά όμως το τυπικό και νομικό. Και αυτό επειδή έχω κάνει
παιδιά. Στα πλαίσια του γάμου αναγνωρίζονται τα παιδιά και η γυναίκα ως νόμιμοι κληρονόμοι σου και ως οικογένεια σου γενικώς.
Αλλά και στο κοινωνικό κομμάτι αν θες, όσο παρωχημένα και αν είναι κάποια πράγματα, υπάρχει και η παράδοση. Πάει το παιδί σου στο σχολείο και λέει, η μαμά μου ο μπαμπάς μου. Θα βρεθούν τώρα οι καλοπροέραιτες κατινούλες θα λένε καλε αυτοί είναι ανύπαντροι, την έχει έτσι αυτός σπιτωμένη, το παιδάκι θα το λένε μπασταρδάκι και λοιπές μπούρδες που όσο γελοία πράγματα και αν είναι η Ελληνική κοινωνία είναι ακόμα μια παραδοσιακή κοινωνία με τις όποιες αγκιλώσεις της. Γιατί να βάζεις τα παιδιά σε τέτοια ιστορία?Κάνεις ένα γάμο και πας παρακάτω.
Τώρα αν σε προβληματίζει το νομικό μέρος και η δέσμευση που προκύπτει και φοβάσαι πως θα χάσεις την περιουσία σου απο κάποια γυναίκα που αποδείχτηκε κ@ριόλα, υπάρχουν δικηγόροι να κάνεις ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θες εσύ για τον γάμο και τα δικαιώματα που έχει ο καθένας σε περίπτωση διαζυγίου.
Καμιά άλλη απορία έχεις να σου λύσω ή απλά περιμένεις όσοι παντρεμένοι συμμετέχουν στο θέμα απλα να παραδεχτούν πως είναι ανόητοι και έκαναν μ@λακία?