Τις είδα αλλά φθηνές δεν τις λες. Έχεις υπόψιν σου κατάστημα πλην του σπηλιωτη που Τσέκαρα ήδη;
Τις είδα αλλά φθηνές δεν τις λες. Έχεις υπόψιν σου κατάστημα πλην του σπηλιωτη που Τσέκαρα ήδη;
Hyperpro σε καλή τιμή, το παραγγέλνεις στα κιλά σου και σε μαυρο η μωβ ελατήριο.
Ειναι το απλό μοντέλο προφανώς με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου και απόσβεσης επαναφοράς και χωρίς χωριστό δοχείο αζώτου.
http://www.ebay.co.uk/itm/Hyperpro-S...YAAOSwRjNXNp1x
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
και με την συμπιεση τι θα κανουμε ρε μαστορα? μακαρι να μπορουσα να πω οτι δεν την πειραζω...
παντως οι τιμες ειναι στο θεο. και εχω μηχανακι 10 ετων...
Έχω το Κ3 με Ohlins από την εποχή της αστακομακαρονάδας... Καμμία σχέση με το μαμα. Για κάτι οικονομικό παρε και μια τιμή από Matris σε Σπηλιώτη. Πολύ καλή ποιότητα, φτιάχνεται στα μέτρα σου και με ότι άλλο θες. Βέβαια δεν είναι ανάμεσα στα γνωστά αλλά από ένα πειραγμένο μαμήσιο θα το προτιμούσα. Είχα αρκετά παλαιότερα ένα και ήταν σαφώς καλύτερο από το μαμά του Kawa που είχα τότε. Εναλλακτικά κάνε υπομονή για να βρεις κάτι από αγγελία.
Α έχεις δίκιο, μπερδευτηκα με τόσες επιλογές
παιδια ολα αυτα πανε χιλιαρικο. τοσο εχει το ολινς ελλαδα. ελεγα μηπως υπαρχει καμια προσφορα η καποιος που πουλαει το μηχανακι και θελει να το γδυσει.
Αν τελικά καταλήξεις σε σέρβις της υπάρχουσας γράψε κόστος κι εντυπώσεις από τη δουλειά του μάστορα και πόσες μέρες ήταν ακινητοποιημένο το μηχανάκι. Αν πάλι αγοράσεις καμία άφτερ μάρκετ αν δεν σου κάνει κόπο γράψε εντυπώσεις.
Η γνώμη μου είναι ότι αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις το μηχανάκι γιατί σε βολεύει τότε επένδυση στην ανάρτηση.
Για την πίστα ή το δρόμο θέλεις να δεις βελτίωση;
Κυρίως δρόμο. Δεν Ρώτησα βέβαια αν στο μαμά μπορεί να αλλάξει ελατήριο. Αν δεν μπορεί δεν θα το κάνω καθόλου και θα περιμένω να βρω αγγελία. Για 07 βρήκα τρία μαμω την τύχη μου.
φυσικά και μπορείς να αλλάξεις ελατήριο! είναι πολύ βασικό να είναι κατάλληλο για το βάρος σου.
εγώ αυτή τη στιγμή έχω 57.000χλμ και δεν έχω κάνει κάτι στην πίσω ανάρτηση.στην πίστα μέχρι στιγμής δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα,τουλάχιστον στο βαθμό που το έχω πιέσει (~1.33 στις Σέρρες) ούτε σε συμπεριφορά αλλά ούτε και σε φθορά ελαστικού.πόσο μάλλον στο δρόμο! όλα αυτά με λάστιχα δρόμου (michelin pilot power 3).
απλά δίνω feedback![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ευχαριστώ. Πρεπει να αλλάξω γιατί έχω πιάσει τα 65 κιλά. Πάντα είχα θεμα με τι βάρος μου. Όχι τόσο στην πίστα οσο στο δρόμο.
ναι ρε φίλε, τι τραβάτε και εσείς οι χοντροί ρε γαμώτη...
Πέρα από την πλάκα, 65 κιλά για Ιαπωνικό μηχανάκι της προηγούμενης δεκαετίας (να μην πω και τούτηςδώ) δεν είσαι εκτός προδιαγραφών μαμά ελατηρίου για να θέλεις πιο μαλακό.