Θέλω πραγματικά να μάθω ποιος δεν τρώει σήμερα για να πληρώσει αυτό το κράτος. Θα προτιμούσα να τα κάψω.
Θέλω πραγματικά να μάθω ποιος δεν τρώει σήμερα για να πληρώσει αυτό το κράτος. Θα προτιμούσα να τα κάψω.
Life begins at 45°.
Και τι να κάνει ένας άνεργος ακριβώς ;
Το δεν τρώω για να πληρώσω είναι ωραίο στη θεωρία, δε νομίζω και να αντιστοιχεί στη πράξη όμως αγαπητοί
Άλλο δεν αλλάζω μηχανάκι, δε πάω βόλτα, δε πάω τριημεράκι για να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, άλλο δεν παίρνω στο παιδί μου γάλα για να πληρώσω την κλήση...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δες το και αλλιώς. Ο πλούσιος που δεν πληρώνει (και όντως έχει ουκ ολίγους τέτοιους) εκμεταλλεύεται την όλη φάση της κρίσης για να μεταφέρει μιά οφειλή στο μέλλον. Δεν παίζει να είσαι έχοντας περιουσιακά στοιχεία και να μην πληρώσεις κάποια στιγμή.
Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που παρουσιάζεται ως φτωχός. Μέσα στην βροχή, αν σου πετάξουν και ένα μπουγέλο σε νοιάζει; Αφού βράχηκες, το παίρνεις απόφαση...
Η κουβέντα έχει πάρει άλλη ροτα και νομίζω αδικεί τον φίλο μας.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Χωρις να λεω οτι ειναι σωστό
http://www.zougla.gr/greece/article/...os-sti-zoi-tou
Να φοραει κρανος και να μην δημιουργεί νεα χρεη παιζει ως προσέγγιση;
Σκεφθείτε λιγο, πρωτου αρχισετε τον λαϊκισμό....
Ξες, το πρόστιμο είναι πλασματικό χρέος. Δεν αντιστοιχεί σε τίποτα.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εν κατακλείδι και για να μην αρπαζόμαστε χωρίς λόγο πρωϊνιάτικα, έχουμε πλειοψηφικό μερίδιο ευθύνης για τη βάρκα της ζωής μας.
Ας θυμηθούμε:
...
Ω! πόσο βάσανο μεγάλο
το βάσανο είναι της ζωής!
Όσο κι ο νους να τυραννιέται,
άσπρην ημέρα δε θυμιέται.
....
Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
δεν το βρε και δεν το πε ακόμα.
Γενικά μιλώντας.
Σαφώς, συμφωνώ σε αυτό.
Και για να μην παρεξηγηθώ, είμαι απολύτως τυπικός στις υποχρεώσεις μου απέναντι στο κράτος, αλλά αδυνατώ να κατανοήσω πώς ένα χρέος των 8,000€ σε έναν φτωχό άνθρωπο μπορεί να είναι δίκαιο. Μπορεί και να είναι, καθώς δε γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Αν όχι, όπως είπα, καλύτερα να τα κάψω.
Life begins at 45°.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Για πολλοστη φορα δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο.
Αλλα εχω καλους μου φιλους που ειχαν καταστηματα και τον καλο καιρο της ευημεριας καθαριζαν 4-5χιλιαρικα το μηνα,
τα οποια τα εκαναν μπουζουκια, λουλουδια και ΜΟΕΤ....
και μετα το 2011 δεν ειχαν να πληρωσουν ΤΕΒΕ και ΦΠΑ και εφτασαν να χρωστανε οχι 8.000 αλλα 900.00-100.000.
Φταιει η ατιμη κοινωνια ή το κλουβιο μυαλο τους;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα του θρεντ, αλλωστε η υποθεση πηρτε το δρομο της και ο συναδελφος βρηκε ακρη.
Ας μην το συνεχισουμε.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais