Νομίζω κληρώνει αυτό το καιρό για visa στην Αμερική![]()
παιδια καλησπερα
κατρχην θελω να απαντησω στο παλικαρι που ειπε οτι η τριπολιτσιωτες εχουνε λεφτα
πρωτον δεν ειμαι απο τριπολη αλλα απο αθηνα (κολονο)
δευτερον στην τριπολη η ανεργια ειναι πολυ μεγαλη οπως σε ολη την ελλαδα
τριτον δεν θελω να επιβαρυνομουν σε κανεναν π.χ στα πεθερικα μου γιατι ετσι δινεις δικαιωμα (αμα ζουσανε οι γονεις μου θα ειχα βοηθεια)
κ να απαντησω κ στον φιλο που λεει οτι λεω δεν γμτ θα παει μαζι με τα αλλα
φιλε μου αμα τα ειχα δεν θα τα εδινα?
κ καταρχην οσοι χρωστανε επιβαρυνουν τους αλλους?η μονο τον εαυτο τους?
κ αν ειμαι χαλαρος η οχι ασε να το ξερω εγω κ αλλοι σαν εμενα που βρισκονται σε αυτη την θεση.
δηλαδη τι να κανω να βαλω θηλια στον λαιμο μου?
οι αιτιες που φτασαμε εως εδω σαν κρατος ανεξαρτητα απο το δικο μου θεμα να το εστιασεις κ στους καρεκλοκενταυρους του δημοσιου κ των συνδικαλιστων που τοσα χρονια περνανε παχυλους μισθους κ τι κανανε??
ΤΙΠΟΤΑ..αυτοι δεν επιβαρυνανε την ελληνικη οικονομια?
να εισαι σιγουρος οτι αυτα που χρωσταω θα ερθει η ωρα κ η στιγμη που θα τα πληρωσω αλλα θα πληρωσω για κατι που δεν φορολογειται ενω εμεις σαν κρατος το φορολογουμε...!!!
"Πεφτω απ τα συννεφα"
http://www.zougla.gr/greece/article/...s---karamitsos
εν τω μεταξύ, έχει γίνει -δικαίως- ο κακός χαμός για το φονικό στο Ορλάντο. Και μετά, βγήκε η είδηση ότι ο δράστης του φονικού στο Ορλάντο ήταν πελάτης/θαμώνας του γκέι κλαμπ και κατά πάσα πιθανότητα (μαρτυρίες φίλων και πρώην συζύγου) γκέι ο ίδιος... Να δω πως θα τα μαζέψουν και οι ΙΚάδες που βιάστηκαν να πουν ότι ήταν δικός τους και οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων...
Δεν θα σταθω σε αυτα που λες,γιατι ειναι πολυ προσωπικα σου και πιθανοτατα η καρδουλα σου ξερει τι τραβας.Θελω να πω ομως οτι υπαρχουνε δυο κυριες κατηγοριες κακοπληρωτων.
Στην πρωτη ανηκουνε αυτοι που για χιλιους δυο λογους και παρα την θεληση τους αδυνατουνε να πληρωσουνε.Ναι με επιβαρυνουνε,ναι μου κακοφαινεται,αλλα και παλι βρεθηκαν σε μια δυσκολη φαση.Θα πληρωσω εγω τωρα τα σπασμενα και αν ερθει καποια στιγμη η δικη μου ωρα,ελπιζω να κανουνε και αυτοι το ιδιο για μενα.
Στην δευτερη ανηκουνε οι αιωνιοι καλοπερασακηδες που θεωρουνε οτι αυτοι μπορουνε να κλεβουνε,να μασανε,να κανουνε οτι γουσταρουνε και στο τελος να επιβαρυνομαι εγω τις δικες τους μαλακιες.Μια ζωη βγαζουνε την ουρα τους εξω,αλλα ξερουνε να διαμαρτυρονται για τις λακκουβες,η την καταντεια της υγειας.
Connection failed
Δεν αναφέρομαι στον Γιαννη 13 ουτε στο καθε Γιαννη, που δυστυχως ειναι το θυμα και ο τελευταιος τροχος της αμαξης
αλλα σε ολους αυτους που κρύβονται πισω απο αυτα τα θυματα/αναξιοπαθείς για να βρουν να κανουν την λαμογια τους.
και πιστεψτε με ειναι παρα-παρα πολλοι,
οπως κρύβονται πισω απο τους προσφυγές
τους Ελευθερους επαγγελματιες
τους μικρο-αγροτες
Τους φτωχους,
για να μπορουν να εκμεταλλεύονται και να παρακάμπτουν το συστημα.....
αναμεσα τους κατατάσσω και τους Επιπόλαιους ...που αν και μπορουσαν να ειναι οκ, τα σκ@τωσαν...
Επλιζω τωρα να ειναι πιο ξεκαθαρρο.
Υπαρχουν κατι εκατομμυρια διαφορετικες αποψεις για το ποιον θεωρει ο καθενας τενεκε.
Yπαρχουν κοινα σημεια γενικως αποδεκτα
https://krotkaya.files.wordpress.com...pg?w=460&h=333