Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Αντίο σκούτερ!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimis_gr Προβολή μηνύματος
    Από αυτά που ανέφερες είχα cbf αλλά πλέον παλιό. Σίγουρα θα κοιτούσα το γουλφ και το ιναζούμα ανάλογα τα χρήματα όμως. Μην κάνεις το λάθος να αγοράσεις κάτι ακριβό γιατί λίγους ξέρω που ανεβήκαμε σε μοτοσυκλετάκια 250αρια και νατα κρατήσαμε, θεωρώ επειδή μπαίνουμε στην λογική ''μηχανής'' θα δωθούνε γρήγορα.
    Οπότε από αυτά αν πχ το cbf παίζει στα 1500ευρω και το γουλφ στα 2500 τότε cbf με κλειστά μάτια.

Επίσης θα σου πρότεινα επειδή έχεις το Α2 να κοιτούσες κάποιο χτ ή γενικά κάτι τέτοιο που και οικονομικός θα σαι και τα ίδια χρήματα πάνω κάτωθα δώσεις και μηχανή για εντός εκτός και επιταυτά θα χεις. All round εργαλείο.

Το να πας σε παλιά καρμπ 400άρια δεν θα στο πρότεινα. Είναι απότομα, ακριβοσυντήρητα και δύσκολη μεταπώληση αφού ξέρεις ότι θα το δώσεις πριν το πάρεις. Αλλιώς πάρε ένα σκουτερ πάλι 300άρι και τελείωσε. Που και εύκολα θα το δώσεις και θα σε βολέψει.

Τα μοτοσυκλετάκια αυτά το μόνο που έχουν είναι ταχύτητες για να σε ζορίζουνε. Είχα δεν θα ξαναπάρω. Το κράτησα 5μήνες για εξάσκηση και το δωσα
    Θα το κρατήσω λίγο καιρό (2 χρονάκια και καμιά 15000χμ) μέχρι να βγάλω απεριόριστο δίπλωμα και να έχω δικό μου εισόδημα. Απορρίπτονται 400αρια και πάνω για τους λόγους που ανέφερες, καθώς κι ότι θέλω να έχω χαμηλές καταναλώσεις και προορίζεται για πόλη. Wolf και inazuma παίζουν οριακά στο παιχνίδι, αλλά έχουν σημαντική διαφορά τιμής από cbf. On-off και λοιπά μηχανάκια δεν μου αρέσουν, άσε που στο xt θα θέλω βοηθητικές με 1,67 μπόι
    Καλά άμα ήταν να πάρω σκούτερ ξανά δε θα άνοιγα αυτό το θρεντ

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας. Έβαλα τις σκέψεις μου σε μια σειρά

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dextergr Προβολή μηνύματος
    Θα το κρατήσω λίγο καιρό (2 χρονάκια και καμιά 15000χμ) μέχρι να βγάλω απεριόριστο δίπλωμα και να έχω δικό μου εισόδημα. Απορρίπτονται 400αρια και πάνω για τους λόγους που ανέφερες, καθώς κι ότι θέλω να έχω χαμηλές καταναλώσεις και προορίζεται για πόλη. Wolf και inazuma παίζουν οριακά στο παιχνίδι, αλλά έχουν σημαντική διαφορά τιμής από cbf. On-off και λοιπά μηχανάκια δεν μου αρέσουν, άσε που στο xt θα θέλω βοηθητικές με 1,67 μπόι
    Καλά άμα ήταν να πάρω σκούτερ ξανά δε θα άνοιγα αυτό το θρεντ

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας. Έβαλα τις σκέψεις μου σε μια σειρά
    Το σημαντικότερο ειναι να βρείς τα μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και να τα καβαλήσεις. Καλη συνέχεια στην αναζήτηση .
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Το σημαντικότερο ειναι να βρείς τα μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και να τα καβαλήσεις. Καλη συνέχεια στην αναζήτηση .
    Ευχαριστώ! Θα το φροντίσω

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 09:59
  2. To Teλευταιο Αντιο Στον Wizard
    από VAL-MPARIERINO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2004, 14:07
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 12:54
  4. Αντιο Γιωργο