Η σαλαμίνα από την άλλη είναι 20 λεπτά με το φέρι και πολύς κοσμος πηγαινοέρχεται καθημερινά προς και από εργασιακό χώρο.
Η σαλαμίνα από την άλλη είναι 20 λεπτά με το φέρι και πολύς κοσμος πηγαινοέρχεται καθημερινά προς και από εργασιακό χώρο.
Παει μακρια η βαλιτσα και δικαιολογημενα......
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Παντως το οτι θα διαβαζα ασφαλιστη να κατηγορει τους δυνητικους πελατες του για λαμογια, δεν το περιμενα. Κ το οτι αυτες οι καλες ασφαλιστικες, που τους σκαβουμε το λακκο.....![]()
Εχει ναι και απο το Κορωπι και κατω τα ασφαλιστρα ειναι Παραμεθοριου για καποιες και εννοειται πιο φθνα για αλλες.
Φυσικα δεν ειναι ολοι οι πελατες λαμογια οπως δεν ειναι ολες οι εταιρειες. Αλλα το να γραφεται δημοσια σε φορουμ η λαμογια ειναι λιγο κωμικο.
Μπορεις να ερθεις να σου δειξω ποσα ατυχηματα εχουν στησει πελατες και τα κραταω αρχειο και γελαω, ή να σου πω ποσοι θελουν να στησουν ή ποσοι θελουν να τους το κανω επαρχεια (χωρις να το δικαιουνται) ή ποσοι σε ατυχημα κοιτανε να φτιαξουν και τη πορτα που ειχε βαθουλωμα στην αλλη μερια του αυτοκινητου τσαμπα...
Οσο λαμογια ειναι οι εταιρειες αλλο τοσο ειναι και οι πελατες. Στην Ελλαδα ζουμε.
Αν παρεξηγησε καποιος αυτα που ειπα δεν τον θελω για πελατη μου φιλε μου απλο, οπως επισης και αυτους που σκεφτονται ετσι!
Δηλαδη επρεπε να επικροτησω?![]()
Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 14/06/2016 στις 18:42.
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
επειδη μετα απο αυτα, εγινε μια οδυσσεια π.μ. τα οποια φυσικα δεν θα δημοσιοποιησω, 1ον γιατι ειναι σεντονια αλλα κυριως επειδη ειναι κατα των κανονων του φορουμ, αλλα ειναι στην διαθεση οποιου τα θελει..παλι με π.μ.
η προσφορα του wise ηταν 50€ πανω απο αυτα που πληρωνω...
το πιο αστειο ομως ολων ειναι οτι απλουστατα για την ασφαλιστικη εταιρεια δεν μπορω να αποδειξω οτι μενω στην επαρχια αν δεν εχω κινητο με συνδεση...
εχω λογαριασμο σταθερου στο ονομα μου αλλα δεν κανει λεει γιατι υποκειται στην παραγραφο "εξοχικο"...
σαφεστατα και δεν κανει οποιοσδηποτε αλλος λογαριασμος ΔΕΗ, νερο, αεριο κλπ...
μονο κιν. τηλεφωνο...
το οτι μπορει να βαλεις να πηγαινει ο λογαριασμος τηλ στο εξοχικο και εσυ να πληρωνεις οποτε σου ερχεται ειδοποιηση με email δεν το εχουν σκεφτει...
αλλα ακομα και καποιος που οντως μενει και δεν εχει συνδεση κινητου, απλα δεν μπορει να δηλωσει το οχημα του με τ.κ. του σπιτιου του...
θα δηλωθει με τον τ.κ. της αδειας του οχηματος..οπως συνεβει και στην δικη μου περιπτωση γιατι οταν το αγορασα εμενα Αθηνα...
εξαιρετικο ετσι?
και το ξαναγραφω αλλη μια:
οι εταιρειες εχουν σκοπο το κερδος...
και ο ασφαλιζομενος κοιταει να γλιτωσει τα περισσοτερα δυνατα...
δεν γινεται στην σχεση αυτων των 2 οταν μπαινει μεσαζοντας (δλδ ασφαλιστης) να βγει πιο φτηνο το τελικο προϊον...
γιατι απλουστατα ΠΡΕΠΕΙ να παρει και αυτος την προμηθεια του...αυτη ειναι η δουλεια του και πρεπει να ζησει...
αν ομως ψοφησουν τα παππουδια που δεν ξερουν απο pc, και σταματησουν και οι "χαρες" μεταξυ γνωστων που για 20-30€ τον χρονο επιλεγουν τον ανθρωπο...θα σταματησουν και οι ασφαλιστες..γιατι το direct προϊον ακυρωνει τους μεσαζοντες...
σαν να ψωνιζουν ολοι απο τα εργοστασια παραγωγης...αναγκαστικα τα καταστηματα λιανικης θα κλεισουν...
so simple...
αυτα και καλο βραδυ...
![]()
Προσωπικα είμαι παντα νομοταγης και ειδικα σε αυτό το θεμα, απλα εχω απορια πως θα αποδειξει μια ασφαλιστικη ότι δεν μενω μονιμα στο σπιτι του πατερα μου στην σαλαμινα και δεν θα με αποζημειωσει..
Το πρόβλημα λοιπον δεν είναι η τοποθεσια αλλα γιατι να υπαρχουν διπλα στην αθηνα περιοχες που βολεύονται ημέτεροι και εννοω φαντάρους, δημοσιους υπαλληλους που παιρνουν μορια παραμεθοριου μιση ωρα από την αθηνα και ασφαλιζομενους...
Όταν το κρατος σου επιτρεπει να εισαι λαμογιο δεν θελει πολύ να γινεις ετσι αλλιως θα σε πουν μ@..κα..και τελιακ μ@ κες ειμαστε ολοι οι υπολοιποι που κοιταμε τα λαμογια με τις ευλογιες του κρατους..
Σε καποιο αλλο μελος βγηκε στα ιδια χρηματα που μιλησαμε το πρωι. Σου ειπα και σε ΠΜ οτι δεν ειναι ο κανονας αυτος. Επισης σου ευχηθηκα να μην γινει η στραβη και σε τσακωσει η ασφαλιστικη σου για αναληθη στοιχεια βαση Τ.Κ. και σου αρνηθει αποζημειωση. Δεν ηταν μονο 50 ευρω ηταν παραπανω η διαφορα.
Δεν μπορεις να καταλαβεις το τυπικο των ορων. οκ. Ολοι οι οροι και οι νομοι μπαζουν και ποτε δεν μπορουνε να ειναι απολυτοι και απολυτα δικαιοι οπως συζητησαμε και πιο πριν στο θρεντ γιατι ειναι πολλοι οι παραμετροι. Οπως εσυ κοιτας να καλυφθεις κοιταει και η εταιρεια. Και φυσικα εχει σκοπο το κερδος, κανεις δεν δουλευει τζαμπα.
Γελασα φυσικα με την direct ασφαλιση. Καποιοι ξερουν τους λογους καποιοι ισως να μην τους μαθουν ποτε και καποιοι θα τους μαθουν στο μελλον
Σε ευχαριστω για την επικοινωνια.
Επισης να αναφερω οτι προσφορα θα ξαναδωσω μονον αν υπαρξει επισημη συνεργασια με το φορουμ γιατι κινδυνευω να παρεξηγηθω στο τελος. Φυσικα οπου μπορω να βοηθισω οπως και εχω κανει στο παρελθον θα το ξανακανω.
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Θα ηθελα να σε ρωτησω wise και αν θελεις μου απαντας. Εχεις πει 2 φορες για επισημη συνεργασια με το φορουμ. Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι παραπανω; Ποια ειναι η επισημη συνεργασια που αναζητας απο ενα φορουμ;
ποιο ειναι ρε συ το τυπικο των ορων που δεν μπορω να καταλαβω?
θελει να ασφαλισει καποιος κατι...
στην μια περιπτωση ανοιγει υπολογιστη βαζει στοιχεια σε μια φορμα και του βγαινει ενα ποσο που πρεπει να πληρωσει για εναν χρονο...
στην αλλη περιπτωση παιρνει τηλ εσενα, σου λεει τα (ιδια) στοιχεια και τους λες 2-3 επιλογες...και φυσικα επιλεγει την φτηνοτερη γιατι οι ηρωες πεθαναν και η ονειρουπολη πεφτει μακρυα...
αν λοιπον ο οποιοσδηποτε ασφαλιστης βλεπει ενα Χ ποσο στην δικη του φορμα/καρτελα/εφαρμογη, λογικο ειναι να πει στον πελατη Χ+την αμοιβη του...
αρα επισης λογικο ο πελατης να πληρωσει παραπανω απο το να πηγαινε απευθειας στην ασφαλιστικη...
πωλητης λιανικης ειναι και ο ασφαλιστης...
αγοραζει κοστος και θελει να πουλησει πιο ακριβα για να βαλει τσεπη το μεροκαματο...
ειχα γνωστους, φιλους και συγγενεις που ηταν ασφαλιστες...ολοι το ιδιο "παραμυθι"...
πολλοι το εκαναν σαν 2η δουλεια απλα και μονο επειδη ηξεραν πολυ κοσμο...για να συμπληρωνουν εισοδημα...
οταν συζηταγαμε απο κοντα, ξεκιναγαν το κηρυγμα απο τα ακριβοθωρητα σεμιναρια που τους εκαναν οι εταιρειες για το κοινο καλο της ασφαλειας κλπ..
ωσπου αρχισαν να κλεινουν η μια μετα την αλλη οι ασφαλιστικες και αποδειχτηκε και εκει η φουσκα...
και δεν υπαρχει μονο ο κλαδος των αυτοκινητων...συνταξιοδοτικα προγραμματα, ιατροφαρμακευτικα, οικιας, εργασιας...εχει πολυ χρημα η υποθεση...
και ειναι πολλες φορες "χωρις αντικρισμα"..
ανθρωποι εχασαν τα λεφτα δεκαδων χρονων που τα εδιναν για να παρουν μια συνταξη στα γεραματα...απλα και μονο επειδη εκλεισε ο κλαδος της συγκεκριμενης ασφαλιστικης...
αλλοι πληρωναν και καλα για νοσοκομειακο και μολις εγινε η στραβη δεν τους καλυπταν γιατι δεν ηταν στο "προγραμμα" η επεμβαση...
οι οροι που φτιαχνουν οι ασφαλιστικες ειναι γελοιοι...
εν προκειμενω, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου λεει οτι θελει λογαριασμο ΜΟΝΟ κινητου στο ονομα μου για να αποδειχτει οτι μενω επαρχια..
ειναι φαουλ απο τα αποδυτηρια..και λιγοτερα να ζηταγε, παλι anytime θα εκανα...
και στο ξαναλεω...
τι εμποδιζει τον οποιοδηποτε να παει στο υπουργειο Μεταφορων της περιοχης που θελει και ν'αλλαξει την αδεια του οχηματος του, δηλωνοντας διευθυνση του θειου, μπατζανακη, κλπ...
τι θα του ζητησουν? λογαριασμο? κλαϊν...θα πει "φιλοξενουμαι επ'αοριστον", θα κανει μια υπευθυνη δηλωση του νομου 1599 και θα τελειωνει η υποθεση...
δεν μπορεις να απαγορεψεις τον οποιονδηποτε ν'αλλαξει τοπο κατοικιας απο την μια στιγμη στην αλλη...
ουτε μπορει να σου αρνηθει η ασφαλιστικη αποζημιωση σε περιπτωση στραβης...
θα φερεις ολο το χωριο να λεει οτι μενεις εκει...τι θα κανει η εδρα του δικαστηριου? θα τους βγαλει ολους ψευτες για να δικαιωσει την ασφαλιστικη?
καλα δεν συζηταμε να μενεις ΟΝΤΩΣ στην επαρχια...
εκει ειναι χαμενο το παιχνιδι...
οπως και να το κανουμε η ασφαλεια σαν προϊον ειναι αερας...
ειναι "σε περιπτωση που"...
μπορει να συμβει, μπορει να και να μην συμβει ποτε και να εχεις πληρωσει αλλο ενα οχημα στα 5-10-15 χρονια...
μπορει και να συμβει ομως και να πρεπει να αποζημιωσεις εναν ολοκληρο ανθρωπο που η "αξια" ειναι τεραστια...
Θυμάμαι ένα ασφαλιστή που ήταν το πιο λαμόγιο από όλους όσους έχω μπλέξει. Πάω τη μηχανή για ασφάλιση, μου λέει "πέρνα σε μισή ώρα θα είναι έτοιμη". Μετά από μισάωρο περνάω να την πάρω, βλέπω στην ασφάλεια τύπος οχήματος μοτοσυκλέτα, μάρκα Datsun... Πάω πίσω, του λέω "πριν από εμένα ήταν ένα γεράκος μήπως ασφάλισε ένα αγροτικό Datsun;"
-"Ναι", μου λέει, "που το ξέρεις";
-"Πάρτον τηλέφωνο να έρθει γιατί η ασφάλειά του θα γράφει πάνω αγροτικό μάρκας BMW"... Εννοείται βέβαια πως η ασφάλεια έτσι έγραφε
Όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης, παρατήρησα ότι η διεύθυνσή μου είχε γίνει από Κόρινθο Πάτρα. Του το λέω και μου είχε απαντήσει ότι ήταν ο κωδικός των κεντρικών της εταιρείας στην Πελοπόννησο. Ρε τι δουλειά έχει η διεύθυνση των κεντρικών στη διεύθυνσή μου, μην ανησυχείς μηχανογραφικό είναι. Βρίσκω τυχαία ένα συνάδελφο που είχε κι αυτός ασφάλεια εκεί, κοιτάμε το ασφαλιστήριο του ΙΧ, διεύθυνση Αλεξανδρούπολη!!! Για να μην το πολυλογώ, ο τύπος έβαζε ψεύτικες διευθύνσεις σε συγκεκριμένους νομούς, ο νομός Έβρου είχε φθηνότερα ασφάλιστρα λόγω επικινδυνότητας και να βγάζει φθηνότερες ασφάλειες έβαζε διευθύνσεις από το μυαλό του...
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Μπα, τι να εκλείψει, στις ασφάλειες ζουν και βασιλεύουν. Ο τωρινός ασφαλιστής που έχω, τις προάλλες με πήρε να μου ζητήσει και τα ρέστα επειδή ζήτησα από την εταιρεία να μου στείλει κωδικό πληρωμής και πλήρωσα απευθείας την εταιρεία μέσω web banking. Επέμενε ότι έπρεπε να βάλω τα χρήματα στο λογαριασμό του (ούτε καν όψεως, απλό ταμιευτήριο). Δεν ξέρω για το γραφείο σας, εδώ πάντως -και παρά την υποτιθέμενη αλλαγή στον τρόπο που εκδίδεται το ανανεωτήριο- όλοι δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Τα λεφτά κατάθεση σε προσωπικό τους λογαριασμό, τα κρατάνε σαν μικρό κεφάλαιο κίνησης και μετά από καμιά εβδομάδα τα αποδίδουν στις ασφαλιστικές. Έχουν δει τα μάτια μου... Κατάθεση πελατών για ασφαλιστήριο στην AIG π.χ. και μόλις μαζεύεται ένα X ποσό μεταφορά του ποσού στην...International Life.
Αντε αλλη μια φορα να πουμε οτι υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες....
Θα πουμε κι αλλα πιο μετα
πουτσ@@@@@@@@@