Ωχ πάλι έξω για αγορές!
Μήπως έχεις να προτείνεις και καμία μάρκα για λίμα? Ένα γρανάζι από σασμάν έχει κάποιες μικρές προεξοχές από παλαιότερο χτύπημα και θέλω να τις λειάνω.
Ωχ πάλι έξω για αγορές!
Μήπως έχεις να προτείνεις και καμία μάρκα για λίμα? Ένα γρανάζι από σασμάν έχει κάποιες μικρές προεξοχές από παλαιότερο χτύπημα και θέλω να τις λειάνω.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 22/09/2016 στις 01:22.
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2755611
Τα γρανάζια του σασμάν είναι βαμμένο μέταλλο, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις!
Sent from me using a computer.
Ίσως χρειαστείς ξύστρες (δεν θυμάμαι πως λέγονται στα ελλήνικος,)
Scrapers..
https://www.google.gr/search?q=BEARI...w=1920&bih=881
Και οι καλλιτέχνες κάνουν δουλειά μηχανουργείου στο σπίτι τους.
Δε νομίζω ότι τέτοια εργαλεία κάνουν για σκληρά υλικά όπως τα γρανάζια (αν και πολύ αμφιβάλλω ότι τα γρανάζια είναι βαμμένα και πιο σκληρά από μια λίμα).
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Εσύ ξέρεις καλύτερα τι σκληρότητα έχουν τα γρανάζια.
Αυτά τα εργαλεία είναι για να ξυρίζουν μέταλλο από οπουδήποτε χρειάζεται να εξομαλυνθεί η κίνηση όπως πχ έδραση στροφάλου, φωλιές ρουλεμάν κτλ.
Ναι, δεν αντιλέγω ότι είναι αυτή η δουλειά τους, άλλωστε αν είδα καλά έκανες αναζήτηση ως "bearing scrapers" άρα τέτοια θα είναι. Απλώς δουλεύουν σε μαλακά μέταλλα. Ακόμα και το σεπόρτι ενός τόρνου ή το τραπέζι μιας φρέζας που είδα σε ένα βίντεο είναι μαλακά μέταλλα. Όπως και να έχει για το γρανάζι ο φίλος θα κάνει δουλειά με μια λίμα.
Ίσως τελικά και να μη κάνει δουλειά με τη λίμα. Το γρανάζι δεν είναι πιο σκληρό από μια λίμα, αλλά δεν είναι και κατεργάσιμο από μια τέτοια. Ίσως αν το τροχίσει προσεκτικά σε ένα δίδυμο τροχό.
Εκτός βέβαια αν ο τσαμπουκάς στο γρανάζι είναι βαθύς και έχει ξεπεράσει την επιφανειακή σκλήρυνση. Τότε ίσως δουλέψει η λίμα, αλλά γνώμη μου το γρανάζι σε αυτή τη περίπτωση είναι άχρηστο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).