Σελίδα 12 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 950

Θέμα: Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    αυτο..

από εκεί και πέρα , ποτέ , σε καμία βόλτα δεν αφήσαμε κανένα να σπαρταράει στην άσφαλτο αβοήθητος ακόμα και άγνωστος να είναι και να μην έχει σχέση με την βόλτα.
    Μην λέτε σαχλαμάρες και δημιουργείτε εντυπώσεις .
    Οι ληντεροσκουπες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε περίπτωση και για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και για την ασφάλεια της βόλτας αλλα και των στραβών που μπορεί να συμβούν στον δρόμο.
    παιδες δεν ειπα ουτε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν κανονες ουτε να παει ο καθενας οπως να'ναι.ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν κανονες και πρεπει να τηρουνται.
    απλα σας λεω πως κατι ακουστηκε πολυ λαθος και δεν πρεπει...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    παιδες δεν ειπα ουτε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν κανονες ουτε να παει ο καθενας οπως να'ναι.ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν κανονες και πρεπει να τηρουνται.
    οκ. νομίζω ότι δόθηκαν διευκρινήσεις και δεν υπάρχει πλέον κάποιο θέμα με αυτό.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Θυμαμαι σε μια ετησια στο Μαυρο Λιθαρι, που ειχε ερθει ενας με κρανος, τζινακι& απλη μπλουζα...
    Οταν επιασε η βροχη ετρεμε σαν το ψαρι...
    Μεχρι να φτασουμε στην ταβερνα και να δει το τζακι τα 'χε δει ολα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Δεν ακούστηκε λαθος, το καταλαβες λαθος.

Και προφανως δημιουργειται(ε) θεμα εκ του μη όντος. Αυτό που γράφτηκε για τον εξοπλισμο ειναι η απλη κοινη λογικη που πρέπει τουλάχιστον οσοι γραφουμε εδω μέσα, να τηρουμε. Όπως επισης η ίδια κοινη λογικη λέει οτι όταν καποιος διοργανωνει μια βόλτα, θετει και κανονες. Οποιος δεν τους ακολουθει, απλα δε συμμετέχει.

Απο αυτό έως το θα παρατησουμε καποιον να πεθανει στο δρόμο αν, χτυπα ξυλο, πέσει η αποσταση ειναι τεράστια και ούτε καν μας περναει απο το μυαλο.

Νομιζω ειναι ξεκάθαρο και ας το λήξουμε εδω, εκτος εαν εχετε όρεξη για ανούσιες αντιπαραθέσεις.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Θυμαμαι σε μια ετησια στο Μαυρο Λιθαρι, που ειχε ερθει ενας με κρανος, τζινακι& απλη μπλουζα...
    Οταν επιασε η βροχη ετρεμε σαν το ψαρι...
    Μεχρι να φτασουμε στην ταβερνα και να δει το τζακι τα 'χε δει ολα!

Τζανή τον λέγανε?
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    εγω απο ολα αυτα ενα κραταω,
    φυσικα ολοι πρεπει να ντυνομαστε οπως πρεπει αλλα αν πεσει κανεις παραδιπλα μας που δεν ειναι σωστα ντυμενος και τον βγαλατε απο τα γκρουπ στα φρυδια μας εμας,μην χαλασει η βολτα μας(ακριβως ετσι το ειπε ο μπλιτσερ).ομορφα πραγματα.
    Θα απαντούσα, επειδή με αναφέρεις προσωπικά, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα, βαριέμαι καν να ξεκινήσω να εξηγώ. Τα είπαν τα παιδιά παραπάνω μια χαρά.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Δεν ακούστηκε λαθος, το καταλαβες λαθος.

Και προφανως δημιουργειται(ε) θεμα εκ του μη όντος. Αυτό που γράφτηκε για τον εξοπλισμο ειναι η απλη κοινη λογικη που πρέπει τουλάχιστον οσοι γραφουμε εδω μέσα, να τηρουμε. Όπως επισης η ίδια κοινη λογικη λέει οτι όταν καποιος διοργανωνει μια βόλτα, θετει και κανονες. Οποιος δεν τους ακολουθει, απλα δε συμμετέχει.

Απο αυτό έως το θα παρατησουμε καποιον να πεθανει στο δρόμο αν, χτυπα ξυλο, πέσει η αποσταση ειναι τεράστια και ούτε καν μας περναει απο το μυαλο.

Νομιζω ειναι ξεκάθαρο και ας το λήξουμε εδω, εκτος εαν εχετε όρεξη για ανούσιες αντιπαραθέσεις.
    φιλε μου η ικανοτητα μου να κατανοω ειναι αριστη.
    ειπα φυσικα ο εξοπλισμος ειναι αυτονοητος και οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει.
    πες μου ομως σε παρακαλω με την φραση "Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
    τι καταλαβαινεις?

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Προβολή μηνύματος
    Τζανή τον λέγανε?
    Οχι ρε νουμερο!!!!
    Δεν θυμαμαι το ονομα του η αληθεια ειναι...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Θα απαντούσα, επειδή με αναφέρεις προσωπικά, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα, βαριέμαι καν να ξεκινήσω να εξηγώ. Τα είπαν τα παιδιά παραπάνω μια χαρά.
    αν δεν καταλαναινεις εσυ τι εννοω βαριεμαι να σου εξηγω.καταλαβα αριστα τι εννοεις και τι λες και λεω πως ειπες κατι με πολυ λαθος και ακομψο τροπο.λυπαμαι αν δεν το καταλαβαινεις.

O τρόπος μου είναι ακριβώς αυτός που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείς θέμα, εκτός αν κυκλοφορείς ξεκράνωτος και με βερμούδα, οπότε σε αφορά άμεσα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    O τρόπος μου είναι ακριβώς αυτός που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείς θέμα, εκτός αν κυκλοφορείς ξεκράνωτος και με βερμούδα, οπότε σε αφορά άμεσα.
    αστειος.
    ειναι πολυ μεσα στο μοτοσυκλετιστικο κλιμα συμπαραστασης και παρεας που αν πεσει ο αλλος παραδιπλα και χτυπησει επειδη δεν ειναι οπως πρεπει ντυμενος στα παπαρια μας ρε.δεν θα χαλασω εγω την βολτα μου.να μαθει να φοραγε τον σωστο εξοπλισμο.
    αν θεωρεις αυτον τον τροπο σωστο να το κοιταξεις.

Χαίρομαι που συμφωνούμε.

Ας μιλήσουμε για την ετήσια τώρα και όχι για υποθετικά σενάρια και λοιπές φαντασιώσεις.
    Life begins at 45°.

φιλε μου η ικανοτητα μου να κατανοω ειναι αριστη.
    ειπα φυσικα ο εξοπλισμος ειναι αυτονοητος και οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει.
    πες μου ομως σε παρακαλω με την φραση "Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
    τι καταλαβαινεις?
    Οπως φαινεται, έχεις όρεξη να το συνεχισουμε. Καλώς.

Ακου λοιπον τι καταλαβαινει κάποιος με κοινη λογικη και καλη πιστη:

"Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."

Κοινώς, εναν αναβατη χωρις εξοπλισμο που θα κινδυνευει και μπορει να χτυπησει άσχημα ακομα και με ανοητες πτωσεις, δεν τον θελουμε γιατι θα μας χαλάσει τη βολτα.

Αναβατης που δεν κατανοεί το παραπανω δεν εχει θεση στη βολτα μας.

Τόσο απλά.

Εκτος αν, όπως προείπα, εχεις όρεξη για καυγα, οποτε δινουμε ό,τι ερμηνεια θες. Απο "καλα να πάθει" ως "ενας λιγότερος"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αστειος.
    ειναι πολυ μεσα στο μοτοσυκλετιστικο κλιμα συμπαραστασης και παρεας που αν πεσει ο αλλος παραδιπλα και χτυπησει επειδη δεν ειναι οπως πρεπει ντυμενος στα παπαρια μας ρε.δεν θα χαλασω εγω την βολτα μου.να μαθει να φοραγε τον σωστο εξοπλισμο.
    αν θεωρεις αυτον τον τροπο σωστο να το κοιταξεις.

Δεν έχω κοιτάξει την λιστα με τις συμμετοχές εδώ και λιγες μέρες, θα έρθεις εσύ ή απλά είδες φως;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οπως φαινεται, έχεις όρεξη να το συνεχισουμε. Καλώς.

Ακου λοιπον τι καταλαβαινει κάποιος με κοινη λογικη και καλη πιστη:

"Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."

Κοινώς, εναν αναβατη χωρις εξοπλισμο που θα κινδυνευει και μπορει να χτυπησει άσχημα ακομα και με ανοητες πτωσεις, δεν τον θελουμε γιατι θα μας χαλάσει τη βολτα.

Αναβατης που δεν κατανοεί το παραπανω δεν εχει θεση στη βολτα μας.

Τόσο απλά.

Εκτος αν, όπως προείπα, εχεις όρεξη για καυγα, οποτε δινουμε ό,τι ερμηνεια θες. Απο "καλα να πάθει" ως "ενας λιγότερος"

εχω ορεξη να βαζω τα πραγματα στην θεση τους.αν δεν σου αρεσει δικο σου θεμα.
    προφανως και δεν το θελουμε λοιπον στη βολτα μας τον συγκεκριμενο,ΑΝ ομως ερθει απο πισω μας και ΑΝ εχει ατυχημα τι κανετε κυριε?συνεχιζεται να μην "χαλασετε την βολτα σας"?

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια 2016
    από harris_x στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2016, 11:49
  2. Ετήσια 2016 ??????????
    από Hell_Rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2016, 14:32
  3. Ετήσια 2015 - Σχόλια, κουβεντούλα
    από harris_x στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 776