Θυμαμαι σε μια ετησια στο Μαυρο Λιθαρι, που ειχε ερθει ενας με κρανος, τζινακι& απλη μπλουζα...
Οταν επιασε η βροχη ετρεμε σαν το ψαρι...
Μεχρι να φτασουμε στην ταβερνα και να δει το τζακι τα 'χε δει ολα!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Δεν ακούστηκε λαθος, το καταλαβες λαθος.
Και προφανως δημιουργειται(ε) θεμα εκ του μη όντος. Αυτό που γράφτηκε για τον εξοπλισμο ειναι η απλη κοινη λογικη που πρέπει τουλάχιστον οσοι γραφουμε εδω μέσα, να τηρουμε. Όπως επισης η ίδια κοινη λογικη λέει οτι όταν καποιος διοργανωνει μια βόλτα, θετει και κανονες. Οποιος δεν τους ακολουθει, απλα δε συμμετέχει.
Απο αυτό έως το θα παρατησουμε καποιον να πεθανει στο δρόμο αν, χτυπα ξυλο, πέσει η αποσταση ειναι τεράστια και ούτε καν μας περναει απο το μυαλο.
Νομιζω ειναι ξεκάθαρο και ας το λήξουμε εδω, εκτος εαν εχετε όρεξη για ανούσιες αντιπαραθέσεις.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
φιλε μου η ικανοτητα μου να κατανοω ειναι αριστη.
ειπα φυσικα ο εξοπλισμος ειναι αυτονοητος και οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει.
πες μου ομως σε παρακαλω με την φραση "Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
τι καταλαβαινεις?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
O τρόπος μου είναι ακριβώς αυτός που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείς θέμα, εκτός αν κυκλοφορείς ξεκράνωτος και με βερμούδα, οπότε σε αφορά άμεσα.
Life begins at 45°.
αστειος.
ειναι πολυ μεσα στο μοτοσυκλετιστικο κλιμα συμπαραστασης και παρεας που αν πεσει ο αλλος παραδιπλα και χτυπησει επειδη δεν ειναι οπως πρεπει ντυμενος στα παπαρια μας ρε.δεν θα χαλασω εγω την βολτα μου.να μαθει να φοραγε τον σωστο εξοπλισμο.
αν θεωρεις αυτον τον τροπο σωστο να το κοιταξεις.
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
Ας μιλήσουμε για την ετήσια τώρα και όχι για υποθετικά σενάρια και λοιπές φαντασιώσεις.
Life begins at 45°.
Οπως φαινεται, έχεις όρεξη να το συνεχισουμε. Καλώς.
Ακου λοιπον τι καταλαβαινει κάποιος με κοινη λογικη και καλη πιστη:
"Ακριβώς. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό και ψυχρό, αλλά αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, δε θα ενδιαφερθώ κι εγώ να χαλάσω τη βόλτα μου."
Κοινώς, εναν αναβατη χωρις εξοπλισμο που θα κινδυνευει και μπορει να χτυπησει άσχημα ακομα και με ανοητες πτωσεις, δεν τον θελουμε γιατι θα μας χαλάσει τη βολτα.
Αναβατης που δεν κατανοεί το παραπανω δεν εχει θεση στη βολτα μας.
Τόσο απλά.
Εκτος αν, όπως προείπα, εχεις όρεξη για καυγα, οποτε δινουμε ό,τι ερμηνεια θες. Απο "καλα να πάθει" ως "ενας λιγότερος"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais