ρε απιθανοι τυποι, χαλαρωστε και κοιταξτε να συμμετέχετε οσοι περισσοτεροι μπορειτε στο event (που λενε και στο χωριο μου) και ξεκολλατε με τα χαζα...
Ηταν το μονο ποστ που εδω και καιρο εβγαζε ωραια πειραγματα στην αρχη του και εδειχνε να δημιουργει ωραιο κλιμα..
P.S. Βαλτε Βασκα σκουπα να του μιλησει κανενας στραβα, να περναει διπλα απο τα πεσμενα και να φωναζει π@@@@@@@τσα...
Quod me nutrit... me destruit.....
[QUOTE=mikes;2762842]πανω από
3 ωρες ηταν....
Συνημμένο 361100
μια εικονα 1000 λεξεις
@μικες (εχω καβαντζα σαντουιτσακι)
@Ηλιας (θα του δαγκωσω το καρυτσαυλο αν συνεχισει να γελαει ετσι)
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Εγώ ξέρω ότι οι χρόνοι και η ταχύτητα, γράφονται σε πίστα ή σε κανά σχολείο και όχι μονάχοι μας στην Ε.Ο. και σε ευθεία
Έπρεπε να υπάρχει μία κάμερα μέσα στο κράνος, να βλέπατε πόσο το διασκεδάζω, που πάω με τόσα .... Εκείνες τις στιγμές, σκέφτομαι πόσο ήθελα από μικρός να ταξιδεύω -μακριά, κοντά δεν έχει σημασία- με μοτό και που τα τελευταία 20 χρόνια κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Πού βρίσκομαι επάνω στη δική μου μοτοσυκλέτα και απλά πάω.
Οπότε ναί. Περνάω καλά και χαμογελάω, ακόμη και όταν πάω με 80, 90, 100 χ.α.ω. Δέν χρειάζεται να πάω με πολλά, για να περάσω καλά και να γυρίσω σπίτι μου ολόκληρος![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μ αυτα και μ αυτα θα ξεχασετε το κιτ επισκευης ελαστικων......
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
χαρη αμα δεν σου βγενουν τα ατομα κανε 4 γκρουπ λουλουδατους. χαχαχα
Παχαίνουν μάλλον, δεν έλεγε πως έχει πάρει 10-15 κιλά; Εθνική σπυράκο, εθνική.