Περιμένω κι εγώ απάντηση από τον δικό μου να ενημερώσω
edit
Διπλός το λοιπόν ο φίλος του vaska, επίσης ενημερώνω ότι μπορεί στην επιστροφή ν' ακολουθήσω τον Τζιμάκο αν έχει να προτείνει πιο ενδιαφέρουσα και στριφτερή διαδρομή
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 16/06/2016 στις 21:51.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λεμε τόσο καιρό για διαδρομές και τώρα θα σπάσουμε από 2-3 γκρουπ στο γυρνά;καλή φάση.
Ελεύθερη ή επιστροφή λοιπόν κάνει ο καθένας τα κουμαντα του και όλα κομπλε..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μη στραβωνεις ρε Ακη, λόγω υποχρεώσεων δεν βγαίνω πια τόσο συχνά και θέλω στη μία το τόσο που βγαίνω να τα κάνω όλα. Η διαδρομή που είχε βάλει ο Τζιμακος με είχε ψησει από την αρχη αλλά αν είναι να χαλάσω την παρέα δεν θα την κάνω τώρα θα την κάνω σε επόμενη βόλτα οπότε μαζί σας και στην επιστροφή.
Δεν στραβωνω.η επιστροφή είναι ελεύθερη.
Ή διαδρομή που είχε βάλει ο Τζίμης ήθελε φταίξιμο μιας και δεν είχε καν το λεβιδι μέσα.
Εδώ και μία βδομάδα λέμε να πείτε προτάσεις για διαδρομές και δεν είδα ιδιαίτερη αντσποκριση και μόλις αποφάσισα να βάλω μία διαδρομή για να έχουμε έναν μπουσουλα λέτε ότι θα γυρίσουμε από αλλού.
Κάπου κάτι χάνω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Παιδες καλημερα!!
Ρε σεις, εχουν προταθει τοσες διαδρομες.... Ας βρουμε μια μεση λυση. Θεωρω, πως αν ξεκινησουμε ολοι μαζι, θα πρεπει να γυρισουμε και ολοι μαζι.. Εκτος απροοπτου φυσικα.
Εμενα ειναι η πρωτη μου μαζι σας αλλα και σε αυτα τα μερη, οποτε ολα θα μου ειναι καινουρια.
Φτιαχτε μια μεση λυση να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.. Εχω δεν εχω αποψη μιας και δεν εχω ιδεα απο εδω....
Βεβαια στην τελικη, οποιοσδηποτε θελει να γυρισει μονος του και απο αλλη διαδρομη ΦΥΣΙΚΑ και μπορει να το κανει. Δεν θα παμε στην βολτα για ζοριστουμε, θα παμε να ξεσκασουμε..
Γκουντμορνινγκ μπόϋΖ!!!!
.............
Και όμως στραβώνεις και αδίκως κατά την γνώμη μου. *Η επιστροφή του Τζίμη έχει ένα πάσο που πολύ θα ήθελα να το κάνω, *το Λεβίδι είναι στο πήγαινε δεν έχει καμία σχέση με την επιστροφή, *ανταπόκριση τουλάχιστον από την μεριά μου υπήρξε, *δεν χάνεις τπτ.
Οι λόγοι που ήθελα περισσότερη στροφή και περισσότερη ώρα στον δρόμο εξηγήθηκαν σε προηγούμενο ποστ κι έχει να κάνει και με την δικιά μου ψυχολογία που έχω καταντήσει να βγαίνω με την μηχανή 2 φορές τον χρόνο και να θέλω αυτές τις 2 φορές να κάνω όλα όσα μου λείπουν.
Τέλος εδώ λοιπόν και μη σκας, θα πάμε όπως πάντα αφού χαθούμε 5-6 φορές, θα παπαριστούμε όπως πάντα και θα γυρίσουμε όλοι μαζί. Στις βόλτες μας δεν χωράει γκρίνια και προσωπικά σου ζητάω συγνώμη αν στην έσπασα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει να ξέρεις.
edit
Το μεσημέρι θα περάσω την διαδρομή στο gps, κανονίστε να την αλλάξετε να μην το πάρω χαμπάρι και να με τρέχετε
Ρε μιναροκουφαλες,εχει καμμια σχεση απο που θα πατε και πως θα γυρισετε?
Μια χαρα παρεουλα εισαστε,καβαληστε και οπου σας βγαλει.![]()
Μλκς!
Δεν υπαρχετε!
https://youtu.be/Gf2nDXeNWkc
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
50 ποστ για την ετησια, 130 ποστ μονο για το μιναρογκρουπ
ΚΑι στο τελος θα χαθειτε κιολας![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais