Eμεις που ειμαστε 50 και πανω,μαθαμε περιεργη Γεωγραφια.
Eμεις που ειμαστε 50 και πανω,μαθαμε περιεργη Γεωγραφια.
Κοιτα ..σε μερικα χρονια ,οι νεοι του τωρα που μαθαινουν αυτα που τους λενε Τωρα,θα θεωρουν φυσικο πχ το Ισραηλ να ειναι Ευρωπη.Τωρα Παγκοσμιοποιηση το λενε ,η μαλακια που μας δερνει το λενε θα σε γελασω.Εχουν να δουν τα ματια μας.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παίδες κι εγώ δεν το πίστευα αλλά όντως είναι στην Ευρώπη.
στο γκρουπ με τις υπερκαυκάσιες χώρες (μαζί με γεωργία κ αρμενία)
τι καλα που θαταν ναμαστε καπου μονοι μας (σαν την Νεα Ζηλανδια ας πουμε)....................δεν θαχαμε με ποιον να τσακωθουμε![]()
Ο πιο σύγχρονος Άτλας που έχω (χρονολογικά, έχει και το Κόσσοβο σαν κράτος) εξακολουθεί να περιλαμβάνει το Αζερμπαϊτζάν στην Ασία. Υπάρχουν χάρτες σαν αυτόν που παρέθεσες που περιλαμβάνουν όλη την Τουρκία στην Ευρώπη, σαν τους NY Times που σε ένα άρθρο είχαν γράψει ότι η Τουρκία είναι γεωγραφικά η πιο ευρωπαϊκή χώρα. Εγώ πάντως Ευρώπη ξέρω γεωγραφικά αυτό:
![]()
Αφου καταφερες και βρηκες ατλαντα με Κοσοβο, συγχαρητήρια. Λογικα θα έχει και τη Βόρεια Κυπρο
Τεσπα, τα γεωγραφικα και τα πολιτικα όρια της Ευρωπης, ως ηπειρου με χερσαια συνορα (και οχι αποκομμενη οπως η Αφρικη ή η Ωκεανια), παιζουν και επιδεχονται ερμηνειες. Παντως η λιστα των ευρωπαϊκων κρατων ειναι η παρακατω:
https://en.wikipedia.org/wiki/Europe#Politics
Το θεμα ειναι οτι το Αζερμπαϊτζαν, που προχθες εγινε ανεξαρτητο κρατος και χθες μπηκε στη λιστα των ευρωπαϊκων κρατων, εχει πιστα.
Εμεις μειναμε με τα βελανιδια
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ξαναέριξα μια ματιά στους πιο προσβάσιμους άτλαντες της βιβλιοθήκης και από αυτούς, από τις χώρες που αναφέρεις μόνο ένας έχει την Γεωργία στην Ευρώπη, σε όλους Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία ανήκουν στην Ασία... Όπως έγραψα και παραπάνω, υπάρχουν στο internet και χάρτες που περιλαμβάνουν όλη την Τουρκία στην Ευρώπη.
Όχι, ευτυχώς Βόρεια Κύπρο δεν έχει, έχει όμως Κόσσοβο, κάτι Νότιο Σουδάν και τέτοιες αμερικανιές, καθότι αμερικανικού εκδοτικού οίκου. Το τι γράφει το Wikipedia δεν το πολυλαμβάνω υπόψιν καθότι προσωπικά δεν θρέφω εκτίμηση στο Wikipedia. Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε -και δεν θ' αποκτήσουμε- πίστα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο Κίσσιντζερ, οι Εβραίοι, οι Ιλουμινάτι, κι όλο το κακό συνωμοτικό συναπάντημα μας ζηλεύουν για τον ήλιο και τη θάλασσά μας![]()
Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 20/06/2016 στις 18:03.
Να μη γίνει πίστα στη Δραπετσώνα, μέχρι να βρω σπίτι που θέλω
Μετά ας κάνουν ότι θέλουν
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε