το ειδατε παλι τουτο?
http://www.poolit.org
ειχε γινει κατι παρομοιο και πιο παλια αλλα τωρα πανε να το οργανώσουν στο full μεσω smartphones.![]()
το ειδατε παλι τουτο?
http://www.poolit.org
ειχε γινει κατι παρομοιο και πιο παλια αλλα τωρα πανε να το οργανώσουν στο full μεσω smartphones.![]()
Αν είσαι MotoPooler (οδηγός μηχανής), πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου ένα επιπλέον κράνος για τον συνεπιβάτη σου. Ασφάλεια πάνω από όλα!
-Να κάτσει κανένας ψυχάκιας να πάτε άπατοι και οι 2 σε καμια στέρνα μέσα-
Ενδιαφέρον και εύκολο αλλά το κυρίως πρόβλημα ειναι η εμπιστοσύνη.
Φίου φίου φι φι φίου
να εχει το δικο του κρανος!
αυτο περι εμπιστοσύνης το σκεφτόμουν και παλιότερα σίγουρα ειναι θεμα. αλλα πως εμπιστευεσε εναν ταξιτζη?
επειδη οδηγαει ενα κιτρινο οχημα , επειδή εχει δωσει για επαγγελματικο διπλωμα και αδεια? τι τους πιστοποιει οτι δεν ειναι ψυχακια, κλεφτες, ανωμαλοι κτλπ κτλπ? προφανος τπτ,
αδεια οδηγησης και καταχωρημενοι ειμαστε ολοι.
Αν εχει μεσα αξιολογισεις μελων και σωστα προφιλ με πληρης πληροφοριες κατι μπορει να γινει.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Εχει εδω και καιρο αντιστοιχο στη γαλλια. Μια χαρα δουλέυει
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απο περιεργεια γραφτηκα πριν κατι μερες. μου ηρθε μνμ στο κινητο..πως βρηκαν το τηλ μου ομως? περα απο αυτο πως ξερω οτι ο αλλος που θα κατεβει απο το αυτοκινητο μου η τη μηχανη δεν θα την κανει να τρεχει? και πως θα με πληρωσει? οσο του ζητησω??
Άχρηστο αν δεν συνοδεύεται από Facebook login, για να κοζάρουμε ρε παιδί μου αν αξίζει να το πάρουμε το κοριτσάκι μέχρι παρακάτω ή οχι.
Περισσότερο θραυση θα κάνει ως μέθοδος συνοικεσιου παρα ως εξυπηρέτηση.
Νέος μοντέρνος και κοουλ τρόπος να ρίξεις γκόμενα.![]()
Προσωπικά δεν μπορώ το να οδηγεί άλλος
edit
Portis @ WiSe είστε το ίδιο βρόμικοι με μένα έτσι??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα το θεωρούσα καλή ιδέα αν ήταν με ένα μάτσο κολλητών μου, που να γνωριζόμαστε καλά (για μηχανή) αλλά παραπάνω τσου.
Άλλο πράγμα η μηχανή άλλο το αμάξι. Για τα αμάξια είναι πολύ καλύτερη ιδέα.
Παρεμπιπτόντως βλέποντας εκείνη τη σελίδα του poolit, δεν μπορείς να σκεφτείς κι αλλιώς: Τα αμάξια μας κάνουμε pool, ή τις... συντρόφισσες;
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
μόνο και μόνο που είδα από πίσω χορηγούς
coca-cola, siemens, forbes, adidas έφυγε άπατο.
η ιδέα καλή είναι.
αυτοί που ανέλαβαν να την υλοποιήσουν όχι.
και ομως,θα έλυνε πολλα προβλήματα,κυριως στις ωρες αιχμής.
αν συνδυαστεί και με μια απαγόρευση εισοδου στο κέντρο σε ιχ με μόνο εναν μέσα,θα κανει δουλειά.
αλλα είπαμε..φοβος για τους "αλλους"...μονο αν ειναι "γκόμενά" την παιρνουμε
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 22/06/2016 στις 07:42.
Ε, χμ, οι χορηγοι ΔΕΝ υλοποιουν κατι, υποστηρζουν (οικονομικα) κατι.
Με κανετε και απορω ωρες-ωρες...
Παντως, εδω που χρησιμοποιώ πολύ τα αντιστοιχα (blablacar και comoturage), σας λέω οτι οι πιθανοτητες να βρειτε γκομενα απο εκει ειναι λιγες. Αν ειναι λιγες στις γαλλιδες, φανταστειτε στις ελληνιδες (εξαιρουνται οι πατρινιες)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais