Πρέπει να παίζει δυνατά αυτός ο smok απο ό,τι έχω διαβάσει.Πας για δράκος εύκολα.
Πρέπει να παίζει δυνατά αυτός ο smok απο ό,τι έχω διαβάσει.Πας για δράκος εύκολα.
Φίου φίου φι φι φίου
G1 μονή, ναι.
Παίζει δυνατά, ναι.
![]()
Nextasis review
Άριστη κριτική,210 ευρώ.Σαφώς αποτρεπική η τιμή.
https://www.youtube.com/watch?v=2WPcZDcJJJY
Φίου φίου φι φι φίου
Θα μπορούσε να συμβαίνει και αυτό όντως.Ετσι και αλλιώς πειραματόζωα είμαστε.
Φίου φίου φι φι φίου
Η ερευνα πασχει απο παντου. Οι καπνιστες ποσα χρονια καπνιστες ηταν? Οι ατμιστες ποσα? Ηταν πριν καπνιστες και αυτοι?
Ισως θα επρεπε να παρει μη καπνιστες και να τους κανει πειραματοζωα με το τσιγαρο και το ΗΤ και να δει αποτελεσματα. Και οχι μονο 12. Δεν στεκει σαν στατιστικη.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Για τη μελέτη των επιδράσεων του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε γονίδια τα οποία βοηθούν τους αεραγωγούς του ανώτερου αναπνευστικού να καταπολεμήσουν δυνητικά επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς, η Δρ Τζασπερς έθεσε υπό ιατρική αξιολόγηση 13 μη καπνιστές, 14 καπνιστές και 12 χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Κάθε συμμετέχων τηρούσε ένα ημερολόγιο καπνίσματος/χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου.
ΤΟ ειδα αυτο.... Αλλα οι μη καπνιστες δε καπνιζανε. Ετσι δεν ειναι?
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Ναι σκοπευτη δεν αντιλεγω. Αλλα τι νοημα εχει να κανεις ερευνες σε εναν ατμιστη που πριν ηταν καπνιστης και να τον συγκρινεις με καπνιστη? Που ξερουμε οτι τα γονιδια αυτα δεν ειναι επηρεασμενα ηδη απο το τσιγαρο? Γιατι δεν εκαναν σε καποιον που δεν ηταν καπνιστης και να τεσταρουν το ΗΤ?
Εσας σας καλυπτει η ερευνα?
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Δε μιλας ομορφα.
Φυσικα και ηθελα αλλα ηθελα πιο μακρια αποθεραπεια νικοτινης τελικα.
Το θεμα με τις ερευνες ειναι οτι δεν εχουν λεπτομεριες το αρθρο δεν εχει λινκ να σε πεταει στην επισημη σελιδα και εσυ πρεπει να κανεις τον Σερλοκ Χολμς και τελικα να δεις οτι η ερευνα ειναι γτπ καβαλα.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Eίναι που δεν σου 'τυχε να με ακούσεις να μιλάω άσχημα.
Γενικά, εγώ δεν δίνω καμία βάση σε δημοσιεύματα, εξειδικευμένων θεμάτων, στα οποία φυσικά ο δημοσιογράφος/ρεπορτερ/ερευνητής Πρίφτης δεν έχει ιδέα (*)... Αλλά δεν μπορώ
και να απορρίψω την ίδια την έρευνα. Να μου πεις ότι το δείγμα είναι μικρό, να το καταλάβω, απο αυτά που θυμάμαι απο 2 χρόνια στατιστική στο πανεπιστήμιο.
(*)Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, δημοσιογράφος λεει: "Πήρε το πιστόλι κι έπαιξε ρώσσικη ρουλέτα"![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάντως με ένα τυχαίο γκουγκλάρισμα που έκανα (στο site που δημοσιεύει τις έρευνες), βγάζει και άλλα άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
πχ http://www.the-aps.org/mm/hp/Audienc...s/2015-25.html αν είναι ΓΤΠΚ ή όχι φυσικά δε μπορούμε να το γνωρίζουμε, δε παύει όμως να είναι μια κάποια έρευνα.
Εγω ξερω οσες ερευνες βγηκανε και μαλιστα μια τελευταια που θα την θυμαστε, τρεξανε να την παρουν πισω.
Γουγλαρα και γω αλλα κατι πειστικο δε βρηκα..... Αν ειχα βρει θα το ειχε βρει και ο ΑΝΤ1 και θα το βλεπαμε στο κεντρικο δελτιο![]()
edit: Ενταξει οντως υπαρχει αρθο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο εξειδικευμενα....... Επισης η ερευνα ειναι απο περσυ, Για να μην εχει παρει διαστασεις παει να πει οτι δε στεκει μαλλον.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W