καλά χιλιόμετρα
καλησπερα στην παρεα.εχω και εγω ενα mt07 και ψαχνω το εξης, αν μπορει καποιος να βοηθησει.θελω βαση πινακιδας αναδιπλουμενη,για να μπαινει η πινακιδα απο κατω.θελω ομως να χωρανε τα φλας που εχω.να μην χρειαστει να αγορασω και πισω φλας μαζι.
σας ευχαριστω
Επειδή το έψαχνα σήμερα, βρήκα αυτή. Νομίζω οι τρύπες για τα φλας έχουν την ίδια διάμετρο (1cm).
Life begins at 45°.
Το είδα, αλλά μάλλον μαλακίες λέει. Τα led φλας της Yamaha, τα οποία έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, έχουν 0.8cm διάμετρο στο σπείρωμα, οπότε φαντάζομαι ότι και τα μαμά έχουν ακριβώς το ίδιο.
Μη σε πάρω στον λαιμό μου, βέβαια. Μέτρα τα.
Life begins at 45°.
τωρα το πηρα χαμπαρι..
καλοβολτο μοδερατορ να το χαρεις οσο δεν παει![]()
Γιαννης
αυτα τα φλας εχω βαλει.ειναι τα γνησια της yamaha.λες να κανουν?
https://www.dropbox.com/s/v39sns3eu2...973_n.jpg?dl=0
Έτσι λέω. Το ΣΚ που θα κάτσω να τα βάλω, θα σου πω σίγουρα.![]()
Life begins at 45°.
Ναι. Μια χαρά μπαίνουν.
Μπροστά, δυσκολεύτηκα πολύ να ξανακλείσω το μούτρο. Έχει ελάχιστο χώρο, για να χωρέσουν τα καλώδια και οι αντιστάσεις των led. Ή απλά δεν ξέρω πώς να το κάνω.
Πίσω, ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά αφαιρώντας όλα τα περιττά κομμάτια της μαμά βάσης πινακίδας, πλέον κάποια push pins (3 για την ακρίβεια) δεν ταιριάζουν ακριβώς. Θα δω τι θα κάνω γι'αυτά. Επίσης έχει μείνει μια πολύ μικρή τρύπα στην ουρά. Πρέπει να το ψάξω και αυτό. Ίσως αν βρω μια βάση πινακίδας Yamaha, να δω πώς ακριβώς την κλείνουν.
Life begins at 45°.
Εκεί που βιδώνει στο υποπλαίσιο. Η μαμά βάση έχει μια πλαστική μαλακία (αυτή με τα 2 μικρά πτερύγια) για εκείνο το σημείο, την οποία έχω αφαιρέσει. Λογικά το δικό σου tail tidy έχει κάποιο πλαστικό, το οποίο το σφραγίζει. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία το κάτω μέρος (από κάτω προς τα πάνω δηλαδή);
Δεν έχω κάποιο hint, όχι. Τα καλώδια, πίσω από το μούτρο, βρίσκονται κάτω από ένα λαστιχένιο κάλυμμα. Αφού βάλεις τις αντιστάσεις, πλέον δε χωρούν εκεί. Οπότε τις άφησα απ'έξω, προσπαθώντας να χωρέσουν στον κενό χώρο πάνω από το φανάρι. Μετά από μερικές προσπάθειες, χώρεσαν. Όταν πάω για το πρώτο σέρβις, θα πω στον μηχανικό να ρίξει μια ματιά και εκείνος. Κάτι θα ξέρει παραπάνω.
Life begins at 45°.
Καλές βόλτες με το καινούργιο όχημα.
Εσύ δεν είχες ένα 690 duke; Μπορείς να κάνεις ένα μινι συγκριτικό μεταξύ 690 και 07;