Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Την γνώμη σας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73

Την γνώμη σας...

Και σαν να μην έφταναν αυτά που ζούμε καθημερινά στους δρόμους, ειδικά στην επαρχία, έπεσε και η φοβερή ιδέα. http://www.tanea.gr/news/politics/ar...to-aytokinhto/
    Το να αλλάξει ο τρόπος εκπαίδευσης, το να ξεκινήσει η προετοιμασία των μελλοντικών οδηγών από την πρώιμη ηλικία, το να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία σε θέματα οδικής συμπεριφοράς (συμμόρφωση σύμφωνα με τον ΚΟΚ, σωστή συντήρηση των οχημάτων), κλπ. τίποτα. Βουρ στον πατσά! Δίπλωμα στα 17 με την επίβλεψη ενός ενήλικα. Του ίδιου, πιθανά, που έχει σαν πρότυπο ο 17χρονος και σφάζει κόκκινα, παραβιάζει διπλές γραμμές και STOP, βρίζει και τσαμπουκαλεύεται με κάθε ευκαιρία, παρκάρει όπου γουστάρει... Ε ρε και να σφίξουν οι ζέστες! Ή μάλλον έσφιξαν.
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Καλά , δεν είναι και τίποτα πρωτοποριακό .
    Στην Αμερική πχ ισχύει εδώ και χρόνια και νομίζω από τα 16.
    Επι της ουσίας , δεν ξέρω τι θα βοηθήσει να οδηγεί κάποιος ένα χρόνο νωρίτερα από τα 18 , αλλά δεν είναι και κακό.

Απλά εννοώ ότι αν είναι να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό ας βελτιώσουμε την ουσία και την ποιότητα και όχι να βγάλουμε ένα χρόνο νωρίτερα στους δρόμους οδηγούς με ελλειπή εκπαίδευση που θα τους επιτηρούν για λόγους νομιμοποίησης ενήλικες με ποιος ξέρει ποια προσόντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Το διάβασα εχθές και οι σκέψεις μου ήταν ακριβώς οι ίδιες με τις δικές σου.

Δίπλωμα στα 17 με την επίβλεψη ενός ενήλικα. Του ίδιου, πιθανά, που έχει σαν πρότυπο ο 17χρονος και σφάζει κόκκινα, παραβιάζει διπλές γραμμές και STOP, βρίζει και τσαμπουκαλεύεται με κάθε ευκαιρία, παρκάρει όπου γουστάρει

Τι στοίχημα ότι θα παίξουν θρεντς "πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και με πιάσανε, αλλά μέχρι να γίνει δικαστήριο θα έχω το κανονικό και όλα καλά, θα μου την σβήσουν".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Το διάβασα εχθές και οι σκέψεις μου ήταν ακριβώς οι ίδιες με τις δικές σου.
    Άρα δεν είμαι εξωγήινος.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Και σαν να μην έφταναν αυτά που ζούμε καθημερινά στους δρόμους, ειδικά στην επαρχία, έπεσε και η φοβερή ιδέα. http://www.tanea.gr/news/politics/ar...to-aytokinhto/
    Το να αλλάξει ο τρόπος εκπαίδευσης, το να ξεκινήσει η προετοιμασία των μελλοντικών οδηγών από την πρώιμη ηλικία, το να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία σε θέματα οδικής συμπεριφοράς (συμμόρφωση σύμφωνα με τον ΚΟΚ, σωστή συντήρηση των οχημάτων), κλπ. τίποτα. Βουρ στον πατσά! Δίπλωμα στα 17 με την επίβλεψη ενός ενήλικα. Του ίδιου, πιθανά, που έχει σαν πρότυπο ο 17χρονος και σφάζει κόκκινα, παραβιάζει διπλές γραμμές και STOP, βρίζει και τσαμπουκαλεύεται με κάθε ευκαιρία, παρκάρει όπου γουστάρει... Ε ρε και να σφίξουν οι ζέστες! Ή μάλλον έσφιξαν.

Αν αυτά που διδάσκονται σε σχολές όπως το CSS και οι αντίστοιχες για τα αυτοκίνητα δεν περάσουν στην υποχρεωτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, Αν οι εξετάσεις δε σταματήσουν να γίνονται όπως γίνονται αλλά να γίνονται σε πίστα, με εξεταστές άτομα με αγωνιστικό δίπλωμα, με βιντεοσκόπηση, Αν δεν πάψει το κριτήριο να είναι αυτό που όλοι ξέρουμε και οι υποψήφιοι δεν καλούνται αποδεικνύουν ότι ξέρουν πράγματι να οδηγούν και οχι απλά να μετακινούν το όποιο όχημα και ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τις πραγματικές καταστάσεις ανάγκης, ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Το θέμα δεν είναι να σε επιβλέπει ένας ενήλικας. Το θέμα είναι αυτός ο ενήλικας να ξέρει τί κάνει.
    Γιατί ως γνωστόν με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Και μη ξεχνάμε ότι ενήλικας είναι και ο ... 18άρης που μόλις πήρε δίπλωμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τι στοίχημα ότι θα παίξουν θρεντς "πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και με πιάσανε, αλλά μέχρι να γίνει δικαστήριο θα έχω το κανονικό και όλα καλά, θα μου την σβήσουν".
    Αρνητικες αποδοσεις δινει......

Οταν το διαβασα σκεφτηκα το ιδιο.....
    Σιγα μην υπαρχει ενηλικας διπλα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αρνητικες αποδοσεις δινει......

Οταν το διαβασα σκεφτηκα το ιδιο.....
    Σιγα μην υπαρχει ενηλικας διπλα.....
    Κάπως έτσι θα γίνει αν ρωτήσει στη σχολή οδηγών που πήγε ο νεαρός του θέματος "ερώτηση νομιμότητας". Αφήστε παιδιά, κουλουβάχατα τα πράγματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Άρα δεν είμαι εξωγήινος.
    Κάτσε να περιμένουμε κ άλλες απόψεις

Το θεμα δεν ειναι αν απο τα 18 παει στα 17. Σιγα τη διαφορα.

Αφήνω στην ακρη το κινητρο που ειναι καθαρα ψηφοθηρικο (και παει μαζι με την ψηφο στα 17 που ετοιμαζεται). Σας δινουμε αδεια οδηγησης (ποτέ δε μου άρεσε να το λέω "διπλωμα" - άδεια ειναι) στα 17, σας δινουμε και ψηφο, ψηφιστε μας. Ενταξει συριζανελ ειναι , νεοπασοκ ειναι, δεν περιμενα κατι καλυτερο.

Το θέμα ειναι πώς θα εφαρμοστεί.

Στη Γαλλια, μπορεις να οδηγεις αυτοκινητο με συνοδεια ενηλικα (με άδεια οδηγησης τουλαχιστον 5 χρονια), απο τα 15. Στα 17,5 και αν εχεις κανει 3000 χλμ, δινεις εξετασεις και στα 18 οδηγεις μονος.

Κοινως, όταν ερθει η ώρα να βγεις εξω, εχεις μια σχετικη εμπειρια.

Υπάρχει υποχρεωτικα αυτοκολλητο για την οδηγηση με συνοδο και αν σε πιασουν με αλλον απο αυτον που προβλεπεται, ή μονο, ή χωρις το αυτοκόλλητο...

Ετσι κι αλλιως, αυτο γινεται ήδη στην Ελλαδα (ειδικα στην επαρχια), παρανομα και παρατυπα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Το θεμα δεν ειναι αν απο τα 18 παει στα 17. Σιγα τη διαφορα.

Αφήνω στην ακρη το κινητρο που ειναι καθαρα ψηφοθηρικο (και παει μαζι με την ψηφο στα 17 που ετοιμαζεται). Σας δινουμε αδεια οδηγησης (ποτέ δε μου άρεσε να το λέω "διπλωμα" - άδεια ειναι) στα 17, σας δινουμε και ψηφο, ψηφιστε μας. Ενταξει συριζανελ ειναι , νεοπασοκ ειναι, δεν περιμενα κατι καλυτερο.

Το θέμα ειναι πώς θα εφαρμοστεί.

Στη Γαλλια, μπορεις να οδηγεις αυτοκινητο με συνοδεια ενηλικα (με άδεια οδηγησης τουλαχιστον 5 χρονια), απο τα 15. Στα 17,5 και αν εχεις κανει 3000 χλμ, δινεις εξετασεις και στα 18 οδηγεις μονος.

Κοινως, όταν ερθει η ώρα να βγεις εξω, εχεις μια σχετικη εμπειρια.

Υπάρχει υποχρεωτικα αυτοκολλητο για την οδηγηση με συνοδο και αν σε πιασουν με αλλον απο αυτον που προβλεπεται, ή μονο, ή χωρις το αυτοκόλλητο...

Ετσι κι αλλιως, αυτο γινεται ήδη στην Ελλαδα (ειδικα στην επαρχια), παρανομα και παρατυπα.
    Δηλαδή, υπό προϋποθέσεις και με αυστηρούς ελέγχους και ποινές να υποθέσω. Ν'αγιάσει ο στόμας σου.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Μόνο εγώ το θεωρώ σωστό τελικά ε ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μόνο εγώ το θεωρώ σωστό τελικά ε ;
    Δεν ειναι οτι ειναι λαθος.

Ειναι οτι στη χωρα μας ειναι ΜΗ εφαρμοσιμο
    πουτσ@@@@@@@@@

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι οτι ειναι λαθος.

Ειναι οτι στη χωρα μας ειναι ΜΗ εφαρμοσιμο
    MH εφαρμόσιμο τι είναι βρε Σπύρο ακριβώς ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  2. Θα θελα την γνώμη σας
    από la_villa στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 14:08
  3. Θελω Την Γνωμη Σας!
    από aggelos_xr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 13:30
  4. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας