Αν και εγώ έχω σουτζουκι..
Αλλά και πάλι![]()
Αν και εγώ έχω σουτζουκι..
Αλλά και πάλι![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Χωρίς μέσα και χρήμα κατάφεραν και βρήκαν λύση ώστε να υπάρχει φωτισμός σε εκείνο το σημείο.
Αστείο αλλά ενθαρρυντικό.
To avatar του Ρόσπυ, αφιερωμένο![]()
Δε μπορούμε να το δούμε αν δεν είμαστε logged in.
Life begins at 45°.
απο τη μια μερια ειναι αστειο
απο αλλη αναγνωση ειναι η καταντια μας σημερα
η κερκυρα οντας διαχρονικα ενας απο του σπουδαιοτερους τουριστικους προορισμους τουλαχιστον της ευρωπης σημερα δεν εχει νοσοκομειο, σωστο οδικο δικτυο, σοβαρη συνδεση με την ηπειρωτικη ελλαδα και ποσιμο νερο
εχει ομως πλουσιους κατοικους που ασχολουνται με τις μπαντες και το σπασιμο κανατιων
χα
Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι χορτοφαγοι αλλα εγω με το ζορι τρωω πρασινα φυλλωδη λαχανικα ποσο μαλλον καποια που εχουν σκατα απανω
ροδακινα , νεκταρινια , βανιλια , κερασια , μπανανα , βυσσινα, ενα ολοκληρο πεπονι , φακες , κοκκινες-πρασινες πιπεριες κ κρεμυδια κ μελιτζανα κ κολοκυθακι στο τηγανι , ρυζι , πατατες , φασολακια , μαρμελαδα και λιγα ποπ κορν αυτα για σημερα (πω μλκ τωρα εχω καταλαβει τι εχω φαει για να συντηρησω τα 58 μου κιλα)
Οπως ειδες πουθενα χορταρικο. Ξερω ξερω αλλος ενας βιγκαν να με ζαλισει ή ξερω οτι δεν το ηθελες αυτο επειδη βρηκες μια φωτο στο νετ. Μη το περνεις προσωπικα , δεν εστιαζω σε εσενα. Ετσι και αλλιως δεν εχω κατσει ποτε (ποτε ομως )να ξεκινησω συζητηση (εχω κατσει να σηζητησω με ομως μερικες φορες , απο αυτες που μου εχουν ρωτησει κτλ)για τις προτιμησεις μου στο φαγητο απλα το λεω επειδη γνωστοι/φιλοι/συγγενεις/κρεατοφαγοι πιστευουν οτι σαν βιγκαν τρωω χορτα ή μονο χορτα (γι αυτο και ειμαι 58 κιλα ). Απλα αυτο. Επειδη εισαι χορτοφαγος ή εκοψες συγκεγκριμενα πραγματα δεν σημαινει οτι εστιαζεις σε ενα πραγμα για φαγητο.
Δεν ζαλιζω αλλο , ετσι και αλλιως βαριεμαι να γραφω![]()
Δεν έχω τίποτα με κανένα άνθρωπο ό,τι και αν θέλει να είναι.
Και η μάνα μου βίγκαν είναι![]()