Πιστεύω πως κανείς δε ξέρει τι πραγματικά θα γίνει αφού δεν έχει προβλεφθεί έξοδος μέλους της ευρωπαϊκής κοινότητας από την ένωση.
Κυρίως ψυχολογικό είναι το θέμα, εν καιρώ όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Πιστεύω πως κανείς δε ξέρει τι πραγματικά θα γίνει αφού δεν έχει προβλεφθεί έξοδος μέλους της ευρωπαϊκής κοινότητας από την ένωση.
Κυρίως ψυχολογικό είναι το θέμα, εν καιρώ όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Εγω παντως σκεφτομαι να μεταφερω την εδρα του οργανισμου μου απο το σιτυ στην φρανκφουρτη.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πάντως αν δει κανείς τι έγινε μέσα σε μισή ώρα με ισοτιμίες κλπ, καταλαβαίνει τι παιχνίδια παίζονται
Πρέπει να άλλαξαν χέρια δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων σε χρόνο dt...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μάγκες οι κρυοκωλοι...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
το διαβασα στο χτεσινο πανζουρλισμο, αλλα δε το βρισκω τωρα...
δες εδω
http://www.express.co.uk/news/politi...eferendum-2016
λεει after results britain COULD trigger article 50 (the process of the country’s political divorce from the EU)
εξου και οι δηλωσεις γιουνκερ και τουσκ οτι μετα το αποτελεσμα δεν υπαρχει διαπραγματευση, δηλαδη δε μπορει να χρησιμοποιηθει σα μεσο πιεσης...
τωρα ολα ειναι περιεργα, η ελλαδα ηταν ενα ποντικακι που εκανε λεωνταρισμους περσι, με την αγγλια ειναι διαφορετικα τα πραγματα...
λιγο χλωμο παντως να φυγει η αγγλια...ειναι και μικρη η διαφορα, μπορουν να επικαλεστουν οτι δεν αρκει το ποσοστο για να δεχτουν τις συνεπειες...προσωπικα πιστευω οτι θα γινει ασφυχτικη πιεση στην αγγλια, θα κολοσουν οι αγγλοι και θα υποστουν πληγμα, οικονομικο αλλα και σε διαπραγματευτικη δυναμη...
Σοβαρη ηττα της γερμανιας που νομιζε οτι αυτη τη φορα αναιμακτα θα πηδαγαν ξανα την ευρωπη για τα συμφεροντα τους..
Μαγκες οι αγγλοι, πατριωτες τους νικησαν για δευτερη φορα μετσ απο 70 χρονια..
Οχι θα δεχονταν εκατομμυρια μεταναστες, θα εμεναν ανεργοι για ζει ο σακατης και η γερμανιδα γελαδα το ονειρο τους, μιας γερμανιας εις βαρον ολων ...
Ελα και ερχεται και η γαλλια...
Στους ανθελληνες κρυωκολους παντως βγαζω το καπελλο...
σιγα μην κολωσουν.αναμενομενα τα αποτελεσματα.
μια αναταραχη θα προκαλεσουν και θα παιζουν μπαλα παλι.Και απο την απεξω θα τους γραφουν και απο πανω.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Πάντως δεν το περίμενα ούτε κι εγώ να ψηφίσουν Brexit, είχαν όλα τα καλά της EU χωρίς το ευρώ να τους δεσμεύει. Νομισματική ελευθερία και οικονομικό κέντρο του κόσμου σχεδόν(βλ.City).... Ίσως την κάνουν αλλά Τσίπρας την δουλειά ίσως όμως και όχι, αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι μετά....Ήδη οι Ολλανδοί μιλάνε για αντίστοιχο δημοψήφισμα.
Αιώνες τώρα γ@μουσε κι εδερνε η Αγγλια σε ολοκληρο τον πλανήτη...μόνη της.
Πειρατειες, αποικιες, you name it.
Η ευρωπαϊκή ενωση την μάρανε.