του εδωσαν και οι Σατανιστες μεγαλη ωθηση με αυτα που εγραψαν.GOOGLαρετε να βρητε τι ειπαν.
Μα για αυτό μου άρεσε! Σας αφήνω τώρα, έχουμε προετοιμασίες για το θερινό ηλιοστάσιο. Α, επίσης αν τρώτε κόκκορα θα έχω δυο - τρεις διαθέσιμους από αύριο, στραγγισμένους από το αίμα βέβαια... επίσης αν δείτε φωτιές το βράδυ στην Βαρυμπόμπη μην καλέσετε πυροσβεστική, ελεγχόμενες είναι. Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τα περσινά που πάνω στην παρτούζα ήρθε τo Canadair και μας τα γ@μησε όλα. Έλος ρε παιδιά! Δεν είμαστε όλοι εμπρηστές!
Κόκκορα κρασατο με χυλοπίτες ή με χοντρό μακαρονι... δηλαδή τώρα, γιατί;;;
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να προσπεράσω
Independence day επιστροφή:
https://www.youtube.com/watch?v=nqS-qYDtkS4
Είδα χτες το Event Horizon. Δεν ξέρω γιατί. Κάποιος μου είχε πει ότι είναι καλό. Καλός μαλάκας.
Life begins at 45°.
Ακυρώνω το :a36: και συμφωνώ ότι ήταν μαλακία.
Νόμιζά ότι εννούσες το Super Nova που όντως είχα προτείνει εγώ.
Χαχα αυτό φαίνεται ακόμα χειρότερο.
""Supernova" was panned by critics and holds a 10% rating on Rotten Tomatoes based on 61 reviews, with the consensus: "This is an insult to the Sci-fi genre with no excitement and bad FX."[13] New York Times reviewer Lawrence Van Gelder called it "light on originality and low on suspense though high on design and special effects."[14] On Metacritic, which uses an average of critics' reviews, the film holds a 19/100, indicating "overwhelming dislike".[15]"
The film was a box office bomb, opening with a $5,778,639 in its opening weekend;[16] by the end of its run, the film grossed only $14,828,081 worldwide on a $90 million budget.[2]
![]()
Life begins at 45°.