Θα περάσω από Τριανταφυλλου με πρωτη ευκαιρία να πάρω κ άλλες λαβές.Όποιος θέλει εξυπηρέτηση πμ!
Θα περάσω από Τριανταφυλλου με πρωτη ευκαιρία να πάρω κ άλλες λαβές.Όποιος θέλει εξυπηρέτηση πμ!
πολυ ωραια
θα μου εξηγησεις τι ειναι αυτο το μπλε καλωδιο διπλα στο λαπτοπ με το κροκοδειλακι πουχει;
Γιαννης
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ευχαριστω τους απανου
κι οοοοχι δεν με ενδιαφερει, με τα λιγοστα λεφτακια που μου εχουν απομεινει εχω αλλα πιο σοβαρα εργαλεια να παρω![]()
Γιαννης
Πρέπει να έχω πετάξει καμιά δεκαριά τέτοια, στις αρχές τα φόραγα κι εγώ και μάλιστα νότιζα και λίγο το σημείο που δένει στον καρπό με νεράκι για καλυτερη αγωγιμότητα. Μια μέρα όμως αποφάσισα να το μετρήσω και το όργανο έδειξε διακοπή από το κροκοδειλάκι στο περικάρπιο. WTF λέω κάτι λάθος κάνω, ξαναμετράω μία από τα ίδια,δεν έκλεινε κύκλωμα. Αποφάσισα να το χαλάσω να δω τι φταίει και ανακάλυψα ότι στο σπιράλ μέσα δεν υπήρχε καθόλου χαλκός παρά μόνο στα τελευταία 2 εκατοστά από τις άκρες. Και σε νο νέημ και σε επώνυμα. Τώρα έχω 2 της Weller που είναι οκ αλλά πλέον έχω συνηθίσει να γειώνομαι πριν ακουμπήσω το οτιδήποτε. Μου έχει γίνει ρουτίνα. Στους πάγκους εργασίας που έχω φτιάξει έχω σε 3 σημεία φτιάξει γειώσεις (από την κάτω μεριά) και πάντα τις ακουμπάω πριν αγγίξω οτιδήποτε. Βολεύει μόνο αν είσαι εκτός εργαστηρίου σε κατ' οικον επίσκεψη, αλλά τσεκάρισε μία με το ωμόμετρο να δεις αν υπάρχει συνέχεια στο δικό σου, που ξέρεις καμιά φορά.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Έχουμε SLA και με όλα τα δικά μας branches αλλά και με όλα τα corporate οπότε θεωρώ ότι δεν θα τσιγκουνεύονταν σε κάτι τέτοιο που αν δεν κάνω λάθος μπορεί να τους στερήσει κάποιο ISO.
Tώρα μετά τις χτεσινές/σημερινές εξελίξεις, τους έχω λίγο παραπάνω respect τους άγγλους, οπότε και να μην κάνει μπιπ δν το στέλνω πίσω. Άσε που θα χει πολλά μεταφορικά![]()