Σωτο.....γαυρο......σωτο.....γαυρο.......
Τι μλκς που ειστε.....μου ανοιξατε την ορεξη για τσιπουρο.
Σωτο.....γαυρο......σωτο.....γαυρο.......
Τι μλκς που ειστε.....μου ανοιξατε την ορεξη για τσιπουρο.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
χικ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
A όχι φίλε.
Όταν ο άνθρωπος είναι μαλάκας, με πολύ αγάπη δηλαδή το λέω αΦτό, δεν ξέρει τι μηχανάκι θέλει να πάρει. Και μετά αρχίζει. Τί χόντα να πάρω (γιατί ως γνωστόν το λιλί της Χόντα είναι χρυσό και οι άλλοι έχουν κατουρήσει στο πηγάδι). Διαβάζει στα ίντερνετΣ για τα βιεφάρ που είναι απόγονοι του αρσι31εσπι σουξου μούξου σοϊχοίρο αλεμάο ταλέγαμε και λέει α, ποιό είναι το λογικό βήμα μετά το σιμπιέφ, αυτό ΦΥΣΙΚΑ. Μετά καταλαβαίνει ότι έκανε μαλακία και λέει "τι μπορώ να κάνω για να πάρω ένα ακόμα χειρότερο χόντα;" Ε φυσικά, τον πνευματικό απόγονο του βιεφάρ, τον χαζό γίγαντα γκρισίνο, να πάρω ένα εξεξ, εξεξεξ, εξεξεξεξεξεξεξεξεξε κουάξ κουάξ γιατί... ε είναι κεγαμό τα χόντα με ιστορία και άσπαστο και και και. Και μετά καταλαβαίνει ότι να φορτωθείς 270 κιλά μαλακία (αφού φορτώθηκες ήδη 245 κιλά μαλακία) είναι μάλλον ανούσιο και λες, α, ναι, άστο καλύτερα (κρίση διαύγειας που αποδίδεται σε επιτυχημένη πρωινή ενασχόληση με τον εαυτό του). Και μετά σε πιάνει το μαράζι... Ένα χόντα μα ποιό χόντα... Α βρε, ωραίο αυτό που πήρε ο ζιζούς, μήπως να το δω γιατί έχει 5 μηχανάκια στο car και όπως και να το κάνεις, το να έχεις πολλές επιλογές σε μεταχειρισμένο είναι πάντα καλό, βρίσκεις και καλές τιμές και ανταλλακτικά και τα πάντα. Εξάλλου you meet the nicest people on a honda (απόδειξη ότι ο κόσμος πιστεύει τις διαφημίσεις).
Και καταλήξαμε σε ένα χόντα... Αυτά.
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Για όποιον θέλει θα περιμένω στο παρακάτω σημείο στις 9:00 το πρωί για 20 λεπτά. Μετά τα διόδια. Όποιος κάνει γούστο λίγο περιπέτεια θα τον αναμένω. Η διαδρομή αυτή που δηλώθηκε. Αν και σιγά την περιπέτεια από ότι βλέπω θα είμαστε στεγνοί και στο πήγαινε και στο έλα. Θα φοράω κίτρινη στολή αστροναύτη με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ( πλάκα κάνω !!) Μαύρο / ασημί Yamaha bulldog με αλαρμ.
![]()
κόλλησε στην πρώτη , ....... τρίτη δεν έβαλα ποτέ.
Σωτηρη που είσαι ρε φιλε;
Εδω'χει γλέντι
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Θα ήθελα να σας γνωστοποιησω πως τραβάτε ότι τραβάτε, επειδή απαρνηθηκατε τη ζεστή αγκάλη της μητρός Καβλασακι.
Είθε να επιστρέψετε εις αυτήν λίαν συντόμως, ώστε να καταστεί ξανά δυναμον να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας.
Με τιμή,
Γιάννης ο γαύρος
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δεν είναι εδω το μικρό ζουζουνακι, ξεχωρίζει τον πακτωλο αγγελιων και ομαδοποιεί περιοχές για να τα δει με οσο λιγότερο κόπο.
Ρε μπας και θέλει κάνα hornet ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλημερα.
Αν μπορειτε μπαναρετε τον καιρο που σας τρολλαρει, παλιοκουφ@λες αντμιν
Γιέα
πουτσ@@@@@@@@@
Μπαν...