Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
διαφωνω στο οτι δεν μπορει να αναμορφωθει. οταν και αν καταλαβουν οι γερμανοι οτι πρεπει να αλλαξουν πορεια, οταν οι γαλλοι σταματησουν να σφυριζουν αδιαφορα, οταν η ιταλια (θεωρω οτι ειναι πλεον ο σημαντικοτερος παικτης) απαιτησει να μην γινει ελλαδα. Θα δουμε βεβαια και την ισπανια τωρα. αραγε θα τους φοβησει το brexit η θα τους αγριεψει? εχουν και το ζητημα της καταλονιας και πολλά προβληματα.
Ακριβώς αυτό ολα για την καρεκλα....
https://youtu.be/B0ktojE6WQA
I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides
I see the stars come out of the sky
Not really.
Άστοχο βασικά, να γελάν και οι πέτρες του Στοουνχεντζ. Χιουμορ επίπεδου Λαζόπουλου, για να στο δώσω να το καταλάβεις Ελληνιστί.
Η Σκωτία είναι Ενωμένη με την Αγγλία από τον καιρό της Ελισάβετ της Πρώτης. Ψάξε σε κανα βιβλίο την ημερομηνία. Η Ιρλανδία από τον καιρό του Γουιλιέλμου ΙΙΙ, δηλαδή από την χαραυγή της σύγχρονης εμπορικής εποχής. Οι διαφορές τους είναι ουσιαστικά σε κάτι θρησκευτικά κατάλοιπα, τρέχα-γύρευε. Κατα τα άλλα οι κουλτούρες είναι σχεδόν ολόιδιες. Μόνο οι προφορές ακόμα διαφέρουν, και χωρίς αυτές δεν καταλαβαίνεις οτι έχεις να κάνεις με «άλλους λαούς» - μη χε...
Η Ουάλλια πάει ακόμα πιο παλιά, στον Εδουάρδο τον Πρώτο. Δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα ανεξαρτησίας. Πιο πολύ βάση θα είχε να ζήταγε η Κρήτη ανεξαρτησία από την Ελλάδα. LOL
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
καθόλου άσχετο (και καμία σχέση με Λαζόπουλο)
καμία επίσης σχέση με το από πότε είναι ενωμένοι.
Οι Σκωτσέζοι είχαν πρόσφατα δημοψήφισμα για απόσχιση, αμέσως δε μετά το "leave" η πρωθυπουργός τους μίλησε ότι πρέπει να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο για νέο δημοψήφισμα, οι Ιρλανδοί μιλάνε για ένωση, μόνο οι Ουαλοί δεν έχουν αντιδράσει αλλά τι σχέση έχει αυτό; Το σκίτσο είναι εξαιρετικά επιτυχημένο.
Άκου δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα ανεξαρτησίας, γελάν κι οι πέτρες
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Θέμα γνώμης. Ούτε ο Λαζόπουλος θα το αποδεχόταν, φαντάζομαι.
Γράψε λάθος. Εννοούσα σοβαρό θέμα ανεξαρτησίας.Άκου δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα ανεξαρτησίας, γελάν κι οι πέτρες
Υπήρξαν όντως τρεις άπλυτοι Ουαλλοί που καίγαν τα παραθεριστικά Εγγλέζων τραπεζίτων. Πλάκα ειχε...
Όσο για την Sturgeon, επειδη είναι (κάπως) ξύπνια, και δεν την βλέπω να κάνει τέτοια πατάτα, πιστεύω οτι θα το γυροφέρνει στο δήθεν όσο μπορεί, μέχρι να μπεί νέα κυβέρνηση, γιατί μετά ξέρει οτι μπορεί νόμιμα να μην επιτραπεί το δημοψήφισμα. Με τίποτα δεν θέλει ανεξαρτησία, αλλά εκμεταλευόμενη μια κάποια αρέσκεια των Σκωτσέζων προς την κλαψομουνίαση*, συντηρεί την δημοφιλή της επιφάνεια. Αν το εννοούσε θα έκανε κίνηση άμεσα.
Εδώ είμαστε, θα τα βλέπουμε και θα τα λέμε...
-----
* Κάποια ομοιότητα σε αυτό με άλλους Ευρωπαικούς λαούς, πιο Νότιους...
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 25/06/2016 στις 19:23.
Μόνος σου θα κλαίς,
η Σκωτία ψήφισε υπέρ της παραμονής με βασικό επιχείρημα ότι έτσι θα παραμείνουν στην Ε.Ε. και τώρα ακριβώς επειδή είναι έξυπνη, περιμένει να δει τι θα κάνουν οι Άγγλοι γιατί για την ώρα μάλλον προτιμούν να τρενάρουν τις διαδικασίες παρά να τις προχωρήσουν.
Αναρωτιέμαι με πόσο πιο σοβαρό τρόπο μπορούσαν να θέσουν θέμα ανεξαρτησίας από το δημοψήφισμα, τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή για να είναι σοβαροί; Πόλεμο;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
να γιατι ειμαστε οι τελευταιοι στην ευρωπη
https://www.youtube.com/watch?v=moej2V1a5SU
γιατι ουτε ενα τετοιο βιντεο δεν μπορουμε να βγαλουμε
διοτι οι εργατομητερες μας μονο την καρεκλα σκεφτονται![]()
Μόνος σου θα κλαίς,
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Άσε καλύτερα, θα δυσκολευτώ να ορίσω το IRA και να παραμείνω εντός κανονισμών φόρουμ.
Και φυσικά, το παραπάνω δεν αναιρεί το γεγονός οτι η Ιρλανδία είναι ενωμένη από τον καιρό του King Billy (1690). Θα θυμάσαι, τότε που εμείς είχαμε Σουλιμάν β'.
Διάβασε καλύτερα το Puckoon του Spike Milligan...
Ή αν βαριέσαι το διάβασμα, δες Father Ted, αν θες κάτι πιο σύγχρονο και τηλεοπτικό.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 25/06/2016 στις 18:23.
Μόνος σου θα κλαίς,