Σελίδα 15 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 429

Θέμα: BREXIT, τα απόνερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Έχουμε ορισμένα συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν μπορεί να τα φτάσει καμία άλλη χώρα στον κόσμο. Αλλά ποτέ δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Ο τουρισμός όπως έχει δομηθεί στην Ελλάδα, ήταν καλός μέχρι που έγινε η νομισματική ένωση. Το target group στο οποίο στοχεύει βασικά χέστηκε για την ιστορία και το μουσείο της Ακρόπολης κτλ-κτλ, ζέστη και φθηνό αλκόολ, φαγητό και διαμονή θέλει... και αυτά τα προσφέρουν μια χαρά και άλλες χώρες σε πολύ καλύτερες τιμές πλέον.

Βελτιωσεις πρεπει να γινουν και ειναι ευπροσδεκτες,απ την αλλη μερια αν δεν ηταν ο τουρισμος σ αυτον τον καιρο της κρισης θα ειχαμε καταρευσει.
    Παρ ολο δε τον ψηλο ΦΠΑ εχουμε αυξητικη ταση προσελευσης τουριστων καθε χρονο.Το μαγαζι ειναι γωνια και εγκειται στην εξυπναδα μας να το εκμεταλευθουμε.Αν υπαρχει βεβαια εξυπναδα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ητανε ενας παριας,που προσπαθουσε να εκμεταλλευτει την Ευρωπη.
    Υπάρχει όμως και κάτι που παραβλέπεις. Η (σχετική) σταθερότητα της Βρετανικής οικονομίας την έκανε 'βράχο' για μια Ευρώπη που παραπαίει οικονομικά. Αν ήσουν εδώ θα έβλεπες πώς είχε πάει το σκ... στη κάλτσα για εκατομμύρια Πολωνούς, σχεδόν άλλους τόσους Ρουμάνους και γοργα αυξανόμενους αριθμούς Ισπανών για το μέλλον τους σε αυτήν την χώρα, πού «όλο έπαιρνε και τίποτε δεν έδινε» στην Ευρώπη. Το τι πήρε και τι έδωσε στην Ευρώπη το αισθάνθηκαν όλοι στο πετσί τους, πλην των καλοβολεμένων του Λονδίνου και λοιπων κυριλέ κέντρων, και γι αυτό έδωσαν και το αποτέλεσμα που είδαμε.

Εξαθλίωση των φτωχότερων, οικονομικό απαρτχάιτ για τους νέους (ΠΡΩΤΗ φορά που δύο γενιές σερί είναι σαφώς φτωχότεροι από τους γονείς τους - μπρόοδος όχι αστεία), επικείμενη καταστροφή της μεσαίας τάξης όπως την ξέραμε, όλα χάριν Ευρω-λιτότητας, ενώ στο Square Mile είχαν χ*στεί στο φράγκο εκμεταλευόμενοι την θέση τους στην Ευρώπη (ναι αυτοί οι ίδιοι που κλαίγονται για τη ζημιά που θα γίνει στις «αγορές»).

Αυτοί που κατηγορείς για απληστεία, ήταν αυτοί που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλαν την έξοδο.

----

Αν όλοι αυτοί οι "Ευρωπαίοι" έπρεπε να γυρίσουν στα σπίτια τους αύριο, το οικονομικό σοκ θα έκλεινε την Ευρώπη, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ.
    Ακόμα κι εκτός Ευρώπης, η Αγγλία θα την συντηρεί την παλιοπατσαβούρα... της έχει μια ανεξήγητη αδυναμία.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 26/06/2016 στις 13:17.
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οσο για την ψωροκωσταινα στο μονο γηπεδο που πρεπει να παιξουμε -και εχουμε και σοβαρες ελπιδες-ειναι στον τουρισμο και λιγο στα αγροτικα.Κι αυτο λογω οικοπεδου ΓΩΝΙΑ.Σ ολα τ αλλα ειμαστε μη ανταγωνιστικοι.
    Αν και γενικά νομίζω οτι τα λες καλά, σε αυτό θα διαφωνήσω,

Είμαι της γνώμης οτι η Ελλάδα έχει φοβερό «διανοητικό δυναμικό» ιδίως στους τομείς τεχνολογία/επιστήμη όπου, στην τελικη, παίζεται και όλο το παιχνίδι. Το θέμα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν την κατάλληλη υποστήριξη, ή αν θα την κάνουν όλοι για έξω. Θα είναι μεγάλο κριμα, θαρρώ πως είναι σαφώς ο πιο πολύτιμος πόρος της χώρας.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Αν και γενικά νομίζω οτι τα λες καλά, σε αυτό θα διαφωνήσω,

Είμαι της γνώμης οτι η Ελλάδα έχει φοβερό «διανοητικό δυναμικό» ιδίως στους τομείς τεχνολογία/επιστήμη όπου, στην τελικη, παίζεται και όλο το παιχνίδι. Το θέμα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν την κατάλληλη υποστήριξη, ή αν θα την κάνουν όλοι για έξω. Θα είναι μεγάλο κριμα, θαρρώ πως είναι σαφώς ο πιο πολύτιμος πόρος της χώρας.
    Δεν αντιλεγω σ αυτο που λες,οσων αφορα το διανοητικο δυναμικο, ομως δεν μπορεις να ανταγωνιστεις το κοστος παραγωγης των αλλων,με αποτελεσμα να δημιουργεις -θεωρητικα -την ιδεα στην Ελλαδα,αλλα να αναγκαζεσαι να την παραγεις αλλου.Ασε που λογω μεγεθους ειμαστε πολυ λιγοι,σε παραγωγη μυαλων και σε εκμεταλλευδη τους,αν σκεφτεις ΚΙΝΑ,ΙΝΔΙΑ,ΚΟΡΕΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΛΠ.Γι αυτο και τα μυαλα φευγουν χωρις επιστροφη.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Γελάω που πιστεύετε ότι η χώρα μας μπορεί να επιδείξει οτιδήποτε άλλο (σε μεγάλα μεγέθη εννοω) εκτός από μια ακρόπολη , θάλασσα -παραλίες και κρεπαλες.
    Για αυτα έρχονται, για αυτα θα έρχονται μόνο και ακόμα και αυτα τα λίγα δεν είμαστε σε θέση να τα εκμεταλλευτούμε .
    Κοροϊδεύουμε τουσ αλλους, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας
    Υγ. Να προσθέσω και το ότι είμαστε το καλύτερο περασμα
    Τελευταία τροποποίηση από kalgeorge; 26/06/2016 στις 13:28.

Παλαιό μέλος
    Υπάρχει όμως και κάτι που παραβλέπεις. Η (σχετική) σταθερότητα της Βρετανικής οικονομίας την έκανε 'βράχο' για μια Ευρώπη που παραπαίει οικονομικά.

.......

Αυτοί που κατηγορείς για απληστεία, ήταν αυτοί που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλαν την έξοδο.

----
    Δεν το παραβλεπω,αλλα σκεφτομαι οτι για μια χωρα που εχει το δευτερο κατα κεφαλην χρεος στον κοσμο,δεν ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα.

Για απληστεια δεν τους κατηγορω.Παρτακηδες θα τους ελεγα περισσοτερο,χωρις ευρωπαικη συνειδηση.

Παρτακηδες θα τους ελεγα περισσοτερο,χωρις ευρωπαικη συνειδηση.
    Χμ, ενδιαφέρουσα άποψη. Για λέγε πώς χαρακτηρίζεις την "ευρωπαική συνείδηση", και ποιοί την έχουν.

Μάλλον όχι οι Έλληνες που προ-κρίσεως απλά «τα τρώγαν από τους κουτόφραγκους», έτσι;
    Οι Γάλλοι; Ευρωπαικά Πανεπιστήμια Γραφειοκρατικής Παρεμπόδισης. (Ecole National de Administration); Oui. Συνείδηση; Non merci.
    Οι Γερμανοί; Γιαβολ... Ο,τι πείτε, μαιν χερ ομπερστ!!!
    Οι Ιταλοί; Sonni Europei stronzi mascalzoni...
    Πωλονοί - Ρουμάνοι - Αλβανοί; ο,τι φάμε ο,τι πιούμε κι ο,τι αρπάξει....

Ποιοι μένουν; Θα έλεγα Ολλανδοί και Δανοί, ακόμα και Τσέχοι σε κάποιο βαθμό πού όντως φαίνεται να κατανοούν και να σέβονται την ιδέα. Και παραδόξως οι Εγγλέζοι, θα τους έλεγα σαφώς πιο Ευρωπαίους από τους πρώτους 5-6 που ανέφερα. Στην πράξη, έτσι; Όχι στα λόγια. Εκεί Φρίτσιδες και Φρανσουάδες σκίζουν...
    Μόνος σου θα κλαίς,

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Οι Τσέχοι σέβονται και κατανοούν την ιδέα; Οι Τσέχοι; ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ;

Δεν το παραβλεπω,αλλα σκεφτομαι οτι για μια χωρα που εχει το δευτερο κατα κεφαλην χρεος στον κοσμο,δεν ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα.
    Μια χαρά ρόδινη είναι. Τέτοιοι αριθμοί δεν λένε τίποτα. Και αυτό το "δευτερο" απο πού προκύπτει;
    Είναι σαν να ανησυχεις για την Σιγκαπούρη. Που έχει το διπλάσιο. Ου, πάει χάθηκαν αυτοί.
    Την Ελβετία. 1.5x Χαμός. Πείνα καταραμένη.
    Την Νορβηγία. Περίπου το ίδιο. Αφήνουν τα ποδήλατα ξεκλείδωτα...
    Ή το Λουξεμβουργο. Που έχει τριακονταπλάσιο!! Αλλά ούτε γι αυτούς μην σνησυχείς. Θα πληρώσουν για πάρτη τους...well... you know who.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Οι Τσέχοι σέβονται και κατανοούν την ιδέα; Οι Τσέχοι; ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ;
    Δεν κόβω δα και το κεφάλι μου. Αλλά όσους έχω γνωρίσει (καμμιά τριανταριά) με εντυπωσίασαν πολύ ως προς αυτό.
    Μπορεί να μην ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Δεν γνωρίζω τα πολιτικά τους.
    Μόνος σου θα κλαίς,

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δεν κόβω δα και το κεφάλι μου. Αλλά όσους έχω γνωρίσει (καμμιά τριανταριά) με εντυπωσίασαν πολύ ως προς αυτό.
    Μπορεί να μην ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Δεν γνωρίζω τα πολιτικά τους.
    Πίστεψέ με, δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικό. Τσέχοι, Σλοβάκοι, Ούγγροι και λοιπές τέως ανατολικές δυνάμεις είναι βασιλικότεροι του βασιλέως...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πίστεψέ με, δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικό. Τσέχοι, Σλοβάκοι, Ούγγροι και λοιπές τέως ανατολικές δυνάμεις είναι βασιλικότεροι του βασιλέως...
    Χεχε, για τους Σλοβάκους (και ιδίως τους Ούγγρους) ξέρω καλά, από πρώτο χέρι. Είχα την εντύπωση οτι ίσως για συτό χώρισαν οι Τσέχοι με την Σλοβακία. Σορυ αν είπα πατάτα, το λαμβάνω υπ'όψιν μου for future reference.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παλαιό μέλος
    Ποια χώρα εκτός γαλλίας-γερμανίας κέρδισε απο την εε? Θα έλεγα και την ελλάδα γιατι πραγματικά μας έκανε ανθρώπους αλλα φροντίσαμε να κλέψουμε τον εαυτο μας και να καταντησουμε ζάμπια. Δεν μιλάω προφανώς για τους πλούσιους και τους βιομήχανους/μετόχους/μεγαλοδικηγόρους κτλ. Μιλάω για μεσαια τάξη και κάτω, το 80% των πολιτώ της εε. Γιατι (πλέον) να μήν θέλουν ΕΙΔΙΚΑ οι βρετανοί που έχουν ισχυρη οικονομία να πανε σπίτι τους?

Παλαιό μέλος
    Ως προτεκτοράτο της γερμανίας - επίσημα πλέον και με τις βούλες - δεν μπορώ να καταλάβω το brexit πως θα μας επιρρεάσει, ποιές θα είναι οι αρνητικές ή οι θετικές επιπτώσεις για εμάς ....

Σε ότι αφορά την "χώρα" μας, τον πρώτο λόγο τον έχει και θα τον έχει το αφεντικό ...

Σε 5 χρόνια κλείνουμε 2 αιώνες συνεχούς εξωτερικής τοκογλυφικής και πολιτικής κατοχής (σε συνέχεια των 4 αιώνων κατοχής των οθωμανών από συνέχεια άπειρων αιώνων κατοχής των ρωμαίων) ...

Βοηθήστε με να καταλάβω πως θα υπάρξει "ελληνικό" exit χωρίς την σύμφωνη γνώμη των αφεντικών ....

Πάω να πιώ τώρα την σπιτίσια λεμοναδίτσα από τα χεράκια μου, γιατί η ζέστα επιρρέασε ΚΑΙ εμένα ...
    Τελευταία τροποποίηση από Vrasidas; 26/06/2016 στις 19:01.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Καπου διαβασα οτι καποιος ειπε οτι η Ελλαδα ειναι περασμα? :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic