Σελίδα 18 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 466

Θέμα: MotoGP 2016 Round#8 Assen Netherlands

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν ήταν για την ασφάλειά τους, ο αγώνας θα έληγε όταν έπεσε η κόκκινη σημαία και όλοι θα έπαιρναν βαθμούς ανάλογα με τις θέσεις τους.

Όλα τα άλλα είναι παπαρολογίες.
    Μιλάμε για την ολλανδία που ο καιρος αλλάζει κάθε πέντε λεπτά όπως είδες.
    Για να διακοπεί οριστικά απο κόκκινη σημαία πρέπει να έχουν περάσει τα 2/3
    Μου αρέσει που βλέπετε gp και δεν έχετε και ιδέα απο κανονισμούς.
    Μέχρι και οι γκομενες πλέον ξέρουν τι είναι το οφσαιτ
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι μιλαει κατι αλλο και οχι ο blitzer που ξερω απο αυτο το φορουμ (πλακιτσα , πλιζ μη ριξεις )
    Λολ, εδώ μιλάμε σαν χρήστες, δε διαφέρω από σένα ή οποιονδήποτε άλλον.

Απλά είμαι τελείως κατά αυτού του είδους "κανονισμών". Ακόμα και οι στάσεις στα pits με ξενερώνουν. Θέλω να βλέπω πραγματικούς αγώνες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Προβολή μηνύματος
    Ο αγώνας θα μπορούσε να έχει διακοπεί 3 γύρους πριν ή μετά. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, αν θες να πεις κάτι.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αν ήταν για την ασφάλειά τους, ο αγώνας θα έληγε όταν έπεσε η κόκκινη σημαία και όλοι θα έπαιρναν βαθμούς ανάλογα με τις θέσεις τους.

Όλα τα άλλα είναι παπαρολογίες.

αυτο εσυ πως το κρινεις...??

εχει βγει κανονισμος και εχουν συμφωνησει ολοι, οτι αν εχει συμπληρωθει ενα συγκεκριμενο ποσοστο αγωνα, οντως θα το ληγουν το ματσακι...
    δεν ειχε συμπληρωθει το συγκεκριμενο ποσοστο σημερα και βαση αυτου με το που εκοψε η βροχα ξαναξεκινησε για να ολοκληρωθει το ματσακι...

αυτο ειναι για ολους...αφορα ολους...

οποτε μια χαρα ηταν η αποφαση τους...

το οτι οι μισοι τσακιστηκαν μετα δεν φταινε οι κανονισμοι...φταιει το κεφαλι τους...

και πολυνεκρο να ειχε γινει, παλι δεν θα εφταιγαν οι κανονισμοι...

πριν διακοπει εβρεχε υπερβολικα και ΕΠΡΕΠΕ να διακοπει για λογους ασφαλειας..
    οταν ξεκινησε δεν εβρεχε και ΚΑΛΩΣ ξεκινησε...

αν καποιους σας πειραζει τοσο, μαζευτειτε και πηγαιντε να διαμαρτυρηθειτε για τα κακως κειμενα του κανονισμου του motoGP...

Απλά είμαι τελείως κατά αυτού του είδους "κανονισμών". Ακόμα και οι στάσεις στα pits με ξενερώνουν. Θέλω να βλέπω πραγματικούς αγώνες.

και επειδη εισαι εσυ κατα ρε blitzer τι να κανουμε τωρα? να σε παιρνουν τηλ οι αγωνοδικες και να σε ρωτανε αν θα τον ληξουν και ποτε?
    και τις στασεις στα pits...θα τις καταργησουμε!!δεν παει να βρεχει και να χιονιζει...να τρεξουν με τα slicks ρε οι κοτες..που θελουν να βαλουν και βροχινα!!

οχι τιποτα αλλο για να εχουμε και εμεις εναν ορισμο για τους "πραγματικους αγωνες"...

Λολ, εδώ μιλάμε σαν χρήστες, δε διαφέρω από σένα ή οποιονδήποτε άλλον.

Ο αγώνας θα μπορούσε να έχει διακοπεί 3 γύρους πριν ή μετά. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, αν θες να πεις κάτι.
    3 γυρους πριν δε θα μπορουσε να διακοπεί γιατι ο καιρος ηταν σχετικά καλος,3 γυρους μετα, δεν ξερω, επιασε βροχη και τον διεκοψαν

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για την ολλανδία που ο καιρος αλλάζει κάθε πέντε λεπτά όπως είδες.
    Μέχρι και οι γκομενες πλέον ξέρουν τι είναι το οφσαιτ
    o αγώνας μπορεί να διακοπεί οριστικά οποιαδήποτε στιγμή, αλλά αν διακοπεί πριν, νομίζω τα 3/4 κι όχι τα 2/3 δίνονται οι μισοί βαθμοί για την κάθε θέση.

Παλαιό μέλος
    κλασσικη περιπτωση χαζοκανονισμου. Δυστυχως ετσι ειναι. Εφόσον ο αλλος έκανε την υπερπροσπαθεια του να ξεφυγει και μετα τον στελνεις παλι πισω στην εκκινηση διπλα στους αλλους, να μπαινουν μεσα και αυτοι που πεσανε. Δεν μετράει η διαφορά που εγραψες. και εγω μεσα στην πιστα ειμαι με ενα σπασμενο μηχανακι. θα κατσω διπλα του περιμένοντας να πεσει η σημαια και θα το φερω πισω με τα χερια να ξαναμπω? Τελικά οτι γραφει δεν ξεγραφει η μήπως οχι? Δηάδη ο καημένος που θα πέσει δεκα δευτερα πριν σταματησει ο αγωνας έπρεπε να κατσει να τον περασουν σκεπτομενος στρατηγικα οτι σε λιγο θα διακοπει.

καλα...
    και μονο οτι καθομαστε και συζηταμε κατα ποσο ειναι σωστοι, δικαιοι και αντρικιοι οι κανονισμοι του motoGP, το κανει αστειο...

η πλακα ειναι οτι κατα 99%, αν ειχε κερδισει ο rossi, τωρα εδω μεσα ολοι θα ηταν "ειναι Θεος", "ενταξει δεν υπαρχει ο παππους", "τρελανε μας κι'αλλο Ροσεα","rossi Θεε, παρε την ΠΑΕ"....

κιτρινα γραμματα, μπλε γραμματα, μπολνταρισμενα με size 48, φωτογραφιες με σουζες του γιατρου...που σηκωνει την κουπα, που συγχαιρει τους αλλους, που πινει καφε, που χεζει στην λεκανη του τροχοσπιτου με ενα χαμογελο ΝΑ μετα την νικη και αλλα τετοια ομορφα...

τωρα που δεν κερδισε ψαχνουμε να βρουμε καποιον ή καποιους να κατηγορησουμε εμμεσως πλην σαφως...

cheers μαγκες....cheers...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ο shooter με το που πεφτει ο rossi, κλεινει tv, παει κανει κρυο ντους (ανεξαρτητως εποχης), κατεβαζει μισο johnnie και μετα γραφει στο moto.gr...
    Κάπως έτσι
    Κατεβασα οτι κατέβαινε σε βρισιμο.
    Για αρχή άλλαξα δωμάτιο γιατί βλέπανε και άλλοι.
    Εσφιξα μερικές μπύρες.
    Όταν βγήκα ουτε Ρώτησα ουτε μου είπαν το αποτέλεσμα.
    Η γυναίκα μου για να με παρηγορήσει μου έταξε να πάω παλι misano.
    Ήρθαμε σε πισίνα να κάνουν τα μικρά μπάνιο και ειλικρινά διάβασα τα σχόλια απο το 6/7 σελιδα,εκεί που τα αφησα το πρωί.
    Απο εδώ έμαθα την κατάληξη (όχι οτι καιγομουν κιόλας)
    Οπότε θα πω μέχρι εκεί που είδα.
    Πριν την διακοπή δεν είχε τον τρελό ρυθμό ενω ο Γιώργος έχανε διαρκώς θέσεις
    Ο ΜΜ πήγαινε σταθερά, τόσο μπορούσε τόσο ήθελε να πάει,δεν ξέρω.
    Τα ντουλαπια μεταμορφωμένα, λίγο κουφό το ποιο δυνατό μηχανάκι να πηγαίνει με ολους τους οδηγούς ποιο καλά στην βροχή (hernandez-petrucci-redding-iannone-dovi)
    Αν καλώς κάνανε διακοπή η όχι αυτοι ξέρουν καλύτερα, εμείς είμαστε πολύ μικροί.
    Αλλά ηταν λίγο καρναβάλι το σταμάτα- ξεκίνα.
    Δεν θα συγκρινω αποφάσεις η κανονισμούς της επιτροπής η γιατί δεν εφάρμοσαν κάτι άλλο η ποιός ωφελήθηκε.
    Μένω στα του αγώνα μέσα στην πίστα.
    Στην δεύτερη εκκίνηση και αφού όπως συζητούσαν και στο σπίτι θα ωφελούνταν ο VALE με μαλακό πίσω έτσι έγινε, ενω πριν την διακοπή με το σκληρό δεν μπορούσε, πάλευε με τα ντουλάπια.
    Είχε ρυθμό αλλά απο υπερεκτίμηση η τον φόβο των περσινων(που τον έπιασε ο petrucci στα τελευταία)άνοιγε ρυθμό.
    Πολλά τα αν
    Πολλά τα θά.
    Δεν έκατσε στο καβούκι τού ζορισε,πιεσε ,έπεσε.
    Τέλος
    Πάμε για άλλα

καλα...
    και μονο οτι καθομαστε και συζηταμε κατα ποσο ειναι σωστοι, δικαιοι και αντρικιοι οι κανονισμοι του motoGP, το κανει αστειο...

η πλακα ειναι οτι κατα 99%, αν ειχε κερδισει ο rossi, τωρα εδω μεσα ολοι θα ηταν "ειναι Θεος", "ενταξει δεν υπαρχει ο παππους", "τρελανε μας κι'αλλο Ροσεα","rossi Θεε, παρε την ΠΑΕ"....

κιτρινα γραμματα, μπλε γραμματα, μπολνταρισμενα με size 48, φωτογραφιες με σουζες του γιατρου...που σηκωνει την κουπα, που συγχαιρει τους αλλους, που πινει καφε, που χεζει στην λεκανη του τροχοσπιτου με ενα χαμογελο ΝΑ μετα την νικη και αλλα τετοια ομορφα...

τωρα που δεν κερδισε ψαχνουμε να βρουμε καποιον ή καποιους να κατηγορησουμε εμμεσως πλην σαφως...

cheers μαγκες....cheers...
    για μερικούς ισχύει
    αλλά ο κόσμος δεν είναι μοιρασμένος σε haters και lovers

καλα...
    πολύ σωστό αυτό κι είπα να το ξεχωρίσω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Ας πω και εγώ τι είδα...
    Ο Βάλε πίεσε πολύ στην δεύτερη εκκίνηση, έκανε λάθος και έπεσε, τέλος. Μέχρι τότε έκανε τον τέλειο αγώνα αφού ήταν πολυ μπροστά από τους 3 διεκδικητες του πρωταθλήματος. Τα ντουκατια και τα δορυφορικά που διεκδικούσαν την νίκη τα περίμενα να βρίσκονται εκεί γιατί δεν είχαν να χάσουν τα ίδια σε ενδεχόμενο στραβης με τον 99-93-46.
    Ο ΜΜ έκανε από την αρχή ως το τέλος τον πιο ώριμο αγώνα από ολους, δεν πίεσε οριακά, δεν μπλεκτηκε σε κίνηση και τζαρτζαρισματα, πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα με τα λιγότερα ρίσκα. Respect λοιπόν.
    Ο Χορχε όσο και να προσπαθούν κάποιοι να τον δικαιολογήσουν...Δεν δικαιολογείται. Ήταν πουθενας από την αρχή ως το τέλος, ήταν κινητό εμπόδιο για όλους, σχημάτισε αρκετές φορές τρενάκι πίσω του. Οκ μην ρισκαρεις ρε φίλε, αλλά όταν έχεις φθάσει 19ος, πίεσε λιγάκι και ας πέσεις, παρολο που διεκδικεις πρωτάθλημα από την 19η θέση δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Ναι η 10 θέση που πηρε είναι κωλοφαρδη λογω πτώσεων.
    Αυτά.
    Υ.Γ εντύπωση μου έκαναν οι πολλές πτώσεις της δεύτερης εκκίνησης παρόλο που θεωρώ ότι οι συνθήκες ήταν καλύτερες από τον πρώτο αγώνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfl6
    o αγώνας μπορεί να διακοπεί οριστικά οποιαδήποτε στιγμή, αλλά αν διακοπεί πριν, νομίζω τα 3/4 κι όχι τα 2/3 δίνονται οι μισοί βαθμοί για την κάθε θέση.
    Βασικα ειναι το 75%
    Ε ναι δεν το σηζηταμε οτι μπορει να διακοπεί ανα πασα ωρα και στιγμη

χλεμπονιαρης
    Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την μεση λολ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	77,0 KB 
ID:	361674

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	123.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	75,1 KB 
ID:	361675

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Φατε την
    Να ανοιξω και εγω θεμα μια φορα να δουμε ποιος θα κερδισει.
    Ανοιγει ο σαπαντακ κερδιζει ο ροσσι λολ
    Λες κανας πεντροσα ή κανενα ντουκατι ? Θα πεσω απο την βεραντα μετα
    Απο την βεραντα δεν πεφτω γιατι κερδισε το αλανι ο καγκουρας
    αλλα ενταξει δεν ξανανοιγω θεμα

Λοιπον ολα εγιναν για τον ροσσυ, άσχετα που αυτος τα εκανε σαν τα μουτρα του.

Εχουμε και λεμε....
    θα ειδατε οτι το πισω λαμπακι του βαλεντινου δε λειτουργουσε, αρα επεπε να του ειχανε βγαλει ταμπελα να μπει πιτς να του το σενιαρουν αν ειχε βγει ταμπελα αυτος επρεπε στους επομενους 3 γυρους να εμπαινε πιτς, διαφορετικά ειχε μαυρη.
    Του ειχαν βγαλει?? Δεν του ειχαν βγαλει?? Του ειχαν βγαλει και δεν την ειδε???
    Ε εβγαλαν κοκκινη για να μη βγαλουν μαυρη στο ροσσυ

Παρόμοια θέματα

1. WSBK 2016 , Round 4, Assen
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2016, 20:46
  2. MotoGP 2012, Round 7, Assen
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2012, 14:47