https://media.giphy.com/media/3o72EW...UIO4/giphy.gif
πάρε να χεις !!!
![]()
https://media.giphy.com/media/3o72EW...UIO4/giphy.gif
πάρε να χεις !!!
![]()
ανανήψαντας
Από την άλλη αυτά τα εκατομμύρια Πολωνών Ρουμάνων Ισπανών και Ελλήνων ίσως δεν είναι πηγή πλούτου για την ίδια την Βρετανία?
Δεν συμβάλουν στην "ανταγωνιστικότητα" της οικονομίας της με τα φτηνότερα φαντάζομαι μεροκάματά τους?
Το Τραπεζικό και χρηματοοικονομικό άπληστο κατεστημένο δεν δίνει έσοδα στο κράτος ώστε να διατηρεί την κραταιά της θέση στον κόσμο
και τα κοινονικά επιδόματα?
Η θέση της στην ΕΕ και οι περιορισμοί στις εισαγωγές που η ΕΕ έχει επιβάλει στην ενωμένη αγορά
μαζί με την δυνατότητα χρηματοδότησης από τους "άπληστους"
δεν είναι αυτή που προσέλκυσε επενδύσεις από όλο τον κόσμο?
Με λίγα λόγια με ποιά λογική οι Βρετανοί κατηγορούν την ΕΕ για τις συνέπειες του Νεοφιλελευθερισμού και της Παγκοσμιοποίησης
που οι ίδιοι ανακάλυψαν και ουσιαστικά επέβαλλαν και στην υπόλοιπη Ευρώπη?
Κατ αρχην αντιγραφω σχετικα με το κατα κεφαλην εξωτερικο χρεος της Βρετανιας:
Η Ιρλανδία προηγείται και στην κατάταξη των χωρών με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εξωτερικό χρέος, καθώς οι Ιρλανδοί οφείλουν κατά μέσο όρο το ποσό των 390.969 ευρώ. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Βρετανοί με χρέος 117.580 ευρώ, οι Γάλλοι (66.508 ευρώ), οι Γερμανοί (50.659 ευρώ) και στη συνέχεια ακολουθούν οι Έλληνες με 38.073 ευρώ κατά κεφαλήν εξωτερικό χρέος. Το χαμηλότερο χρέος στο εξωτερικό έχουν οι Ιάπωνες με 15.934 ευρώ.
Στο ζουμι τωρα.
Ευρωπαικη συνείδηση κατα την αποψη μου θα το ελεγα με πολυ απλοικο τροπο.Ολοι για εναν,ενας για ολους και κανενας για την παρτη του.
Οι Βρετανοι και ολοι οι λαοι που εχουνε στηριξει την υπαρξη τους στην καταπιεση αλλων λαων,δεν γινεται να εχουνε Ευρωπαικη συνειδηση,τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο.Το ιδιο και οι Γερμανοι.Απο εκει και περα σε ολους τους λαους υπαρχουνε ανθρωποι που πιστευουνε στην Ευρωπαικη ιδεα.Δεν ειναι προνομιο ενος μονο εθνους.
Να ρωτησω κάτι άσχετο/ σχετικό.
Συμφέρει η όχι να αγορασω κάτι απο Αγγλία τώρα ?
- Σίγουρα είναι πηγή πλούτου για κάποια μειονότητα.
Παραδόξως, όσο πιο ματσωμένος είσαι τόσο πιο φτηνή υπηρεσία γουστάρεις. Δες πχ τους Άραβες, που ακόμα ζούν τα ένδοξα χρόνια της σκλαβιας.
- Είναι όμως και πηγή φτώχειας για μια μεγαλύτερη πλειοψηφία.
Κάπου εδώ, φαίνεται, ο ένας αριθμός έχει υπερβεί τον άλλον.
- Έλληνες δεν παίζουν, κανέναν δεν έχω δει να γυρεύει μεροκάματο, πού να εγκαταλείψουν τις καφετέριες, ε;
- μην τρελαίνεσαι, δεν εννοούσα εσένα.Σε καλό σου με έκανες και γέλασα.
ΥΓ: χρωστάς μπύρα και πληκτρολόγιο
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Έχω εδώ και καιρό μια εξάτμιση στο μάτι και έλεγα μήπως τώρα είναι καλύτερα.
Πριν καιρό που την είχα ξαναδεί πέρναγε τα 400.
Σήμερα λίγο κάτω απο 300 είναι...
Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο:
ΔΕΝ πιστεύω οτι φταίνε οι Πολωνοί και σία, για την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.
Αν είχε υπάρξει μια έστω στοιχειώδης νομοθεσία προστασίας του εργατικού περιβάλλοντος, τα πράγματα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά.
Το άφησαν όμως μπάχαλο, με gangmasters, πρακτορεία, κλπ, να αλωνίζουν κατα το δοκούν, δικαιολογώντας το με το δίπορτο παιχνίδι λιτότητα<=>ανταγωνισμός.
Μα αφού αυτή ήταν η νέα μόδα απ την Ευρώπη, τι να κάνουν;
Υπήρχε που υπήρχε ανισοκατανομή, την πήγαν στο θεό.
Τσίμπα μια μπρεξιτούλα τώρα, και άλλη φορά να παίζετε πιο όμορφα.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 26/06/2016 στις 20:09.
Μόνος σου θα κλαίς,
Σκόρπιες παρατηρήσεις δικές μου:
Ο λόγος που έβγαλε ο Καμερον, παραιτούμενος, ηχούσε γνήσιος, μερικοί (not me) θα έλεγαν μέχρι και συγκινητικός.
Εν αντιθέσει ο λόγος του Μπόρις ακουγόταν κάπως φτιαχτός, κόμπιαζε, σαν να διάβαζε, σχεδόν τα μάσαγε, δεν ήταν λόγος νικητη. Γραπτώς ήταν ΟΚ (που τον διάβασα μετα) αλλά η εκφώνηση υστερούσε. Σαν να ήταν λίγο χ*σμένος, βασικα.
Τον Nigel φαίνεται να τον έχουν παραγκωνίσει. Δεν είναι καν στην επιτροπή των διαπραγματεύσεων, WTF!!
Μου έκανε στο στυλ:
«Η συμβολή σας στα αρχικά στάδια του εγχειρήματος ήταν ανεκτίμητη. Θα σας πείραζε φοβερά να ξεκουμπιστείτε τώρα;»
Ή όπως λένε κάτι Αλβανοί που ξέρω:
«Thank you. And fuck you»
Προμηθευτείτε ποπκορν...
Μόνος σου θα κλαίς,
Ε αμα σου λέω την ζαχαρωνω εδώ και καιρό
http://m.ebay.com/itm/Subaru-Impreza...069?nav=SEARCH