Σελίδα 20 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 466

Θέμα: MotoGP 2016 Round#8 Assen Netherlands

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Προβολή μηνύματος
    Δε φταίνε οι άλλοι που έπεσε ο γιατρός;;
    Πλακα κανεις;;οι άλλοι φταίνε.
    Φταίνε γιατί δεν έκοψαν για να κάνει 5-6 σεκοντια διάφορα
    Άρα φταίνε,φταίνε και πολυ γιατί τον έκαναν να πιέσει και να πέσει.
    Καθαρό λάθος των άλλων,καθαρό.

Ο γιατρός άλλα λέει...

εχω παψει να ασχολουμαι με τα motogp εδω και αρκετα χρονια, η μερα που ο μεγαλυτερος οδηγος που περασε μεχρι σημερα απο το σπορ εγκαταληψει θα ειναι απιστευτα συγκινητικη και συναισθηματικα φορτισμενη, αλλα το γεγονος οτι θα παρει μαζι του (δηστυχως οχι αμεσως) και τη τυφλη βοθροπλεμπα που εφερε θα ειναι ευχη για το σπορ.

Ανεπιτρεπτο να αναφερονται μοτοσυκλετιστες σε αναβατες ως αχωνευτους, πουστηδες, sfb (small fucking bastard ανθρωπος που το χοντα του 16 χρειαζεται 7 μπουκαλες αιμα να συνελθει μετα απο καθε αγωνα) και γενικα υπαρχει και ενα κοσμιτικο για καθε οδηγο που πλησιασε (γιατι κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να περασει) τη δοξα του μεγαλυτερου αναβατη που περασε απο το σπορ μεχρι σημερα.

Αλλα ενταξυ μωρε πλακιτσα κανουμε, μια παρεα ειμαστε, αλλα αν παει και σε κανα τοιχο ο Μαρκ με 200 και το παρει ο γιατρος φετος δεν θα μας χαλασει κιολας.

Ντροπη σας σε εσας που τα λετε και δυο φορες ντροπη σε αυτους που σας επιτρεπουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NxOxT Προβολή μηνύματος
    εχω παψει να ασχολουμαι με τα motogp εδω και αρκετα χρονια, η μερα που ο μεγαλυτερος οδηγος που περασε μεχρι σημερα απο το σπορ εγκαταληψει θα ειναι απιστευτα συγκινητικη και συναισθηματικα φορτισμενη, αλλα το γεγονος οτι θα παρει μαζι του (δηστυχως οχι αμεσως) και τη τυφλη βοθροπλεμπα που εφερε θα ειναι ευχη για το σπορ.

Ανεπιτρεπτο να αναφερονται μοτοσυκλετιστες σε αναβατες ως αχωνευτους, πουστηδες, sfb (small fucking bastard ανθρωπος που το χοντα του 16 χρειαζεται 7 μπουκαλες αιμα να συνελθει μετα απο καθε αγωνα) και γενικα υπαρχει και ενα κοσμιτικο για καθε οδηγο που πλησιασε (γιατι κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να περασει) τη δοξα του μεγαλυτερου αναβατη που περασε απο το σπορ μεχρι σημερα.

Αλλα ενταξυ μωρε πλακιτσα κανουμε, μια παρεα ειμαστε, αλλα αν παει και σε κανα τοιχο ο Μαρκ με 200 και το παρει ο γιατρος φετος δεν θα μας χαλασει κιολας.

Ντροπη σας σε εσας που τα λετε και δυο φορες ντροπη σε αυτους που σας επιτρεπουν.

Εχει ξεφυγει το πράγμα με τις καγκουριες (κυριως απο τους ροσσικους ) και νομιζω πλεον εχουμε "ποδοσφαιρικου" επιπεδου αντιπαράθεση. Ελεος να πούμε....
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Ο γιατρός άλλα λέει...
    Στα λόγια μου έρχεται ο Βαλεντίνος
    Πιεσε πολυ λέει,γιατί πιεσε;;γιατί τον πίεζαν,άρα;;;
    Οι άλλοι φταίνε. Τέλος
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Προβολή μηνύματος
    Στα λόγια μου έρχεται ο Βαλεντίνος
    Πιεσε πολυ λέει,γιατί πιεσε;;γιατί τον πίεζαν,άρα;;;
    Οι άλλοι φταίνε. Τέλος
    Πίεσε πολύ για να κάνει διαφορά προφανώς. Το είπε και ο sfb.

Το εντυπωσιακό είναι είναι το οτι 4-5 χιλιόμετρα την ωρα παραπάνω έκαναν ζημια. Το απόλυτο όριο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το εντυπωσιακό είναι είναι το οτι 4-5 χιλιόμετρα την ωρα παραπάνω έκαναν ζημια. Το απόλυτο όριο..
    Πράγματι και προφανώς υπερεκτίμησε το κράτημα του λόγω του μαλακού πίσω ελαστικού..

Παιδάκια.

Προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσβολές, εξυπνακισμοί κλπ σας παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. Θα καθαριστεί η χαζομάρα και ας μείνει εκεί στο παρελθόν. Δεν είμαστε, δεν θέλουμε να γίνουμε ποδόσφαιρο, με την κακή έννοια. Ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Παιδάκια.

Προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσβολές, εξυπνακισμοί κλπ σας παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. Θα καθαριστεί η χαζομάρα και ας μείνει εκεί στο παρελθόν. Δεν είμαστε, δεν θέλουμε να γίνουμε ποδόσφαιρο, με την κακή έννοια. Ευχαριστώ.
    Kριμα...
    Γιατι ειχα παρει φορα κι εγραφα

Καλο ειναι ομως να τελειωσει γενικα αυτο, οι αντι-κιτρινοι εχουν γινει γραφικοτεροι των κιτρινων.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Πολυ σοβαρα το παιρνετε το θεμα.... λες και πεσαν οι μετοχες σας και της μιας και της αλλης πλευρας. Καθαρη διασκεδαση ειναι.

Ο Ροσσι φετος αν και πολυ θα το θελαμε απο οτι φαινεται χανει απ τον Μαρκεζ γιατι "εχει προγραμμα" .... δεν ειναι το προγραμμα μονο στη μεση ομως ειναι και το σοου! Ενταξει δεν ειναι ενας απλος αγωνας, ειναι που σου σηκωνεται η τριχα καγκελο σε κατι προσπερασεις και τρελενεσαι με το ταλεντο καποιων υπαρχει σασπενς αδρεναλινη κλπ. Ξενερωσα με τις δηλωσεις του Μαρκεζ... Ακου λεει Αφησα τον Μιλλερ να περασει για να κρατησω τη δευτερη θεση και χαρηκε κιολας! Ελεος..... Κοιταω παλιους αγωνες του 80 του 90 και μετα οταν πρωτομπηκε ο Ροσσι ποτε δεν ηταν αποστειρωμενο αθλημα οπως η F1 και ελπιζω να μην γινει........

Ο αχωνευτος που ειναι? Τι δηλωσε?
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Banned
    Ειπε
    <Οι τρύπες στο φεριγκ που έκανε τελευταία στιγμή, ναι μεν τον βοήθησαν να μην έχει υγρασία όταν έσκυβε απο πίσω, αλλά δημιουργούσαν στροβιλισμούς σε συνδυασμό με την αρνητικη άντωση λόγω της πίεσης του κουνούσαν το μπρελόκ απο την κλειδαριά και δεν έβλεπε καλά όταν έσκυβε γι αυτό και έμεινε πίσω>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Δεν πηραζει ασ χαλιεσε εμεις θα της βαζουμε τις φωτο...και τα μπλε γραμματα
    ετσι και αλλιως παντα προβλημα ειχες με τον Ροσσι και Ροσσικους
    Τωρα αμα θες μην τις βλεπεις εσυ

Α!!!
    και δεν διαβασα πουθενα να λεν οτι φταει καποιος που επεσε ο γιατρος /τωρα εσυ που το ειδες δεν ξερω ?
    πιεσε και επεσε...τελος

προβλημα με τον Rossi δεν εχω...
    με τους rossικους εχω ενα θεματακι...και ειδικα μ'αυτους που δεν αναγνωριζουν τον φανατισμο τους και τα σχολια τους ειναι οτι να'ναι και δεν βοηθουν την κουβεντα...
    π.χ. δεν εχω θεμα με τον shooter..αφου το λεει: "παιδια ειμαι βαμμενος...ειμαι αρρωστος...δεν βλεπω μπροστα μου με τον rossi"...αναγνωριζει την κατασταση του..

με καποιους αλλους ομως που πανε "και καλα" τεκμηριωμενα να αποδειξουν πραγματα...ε, ναι..μ'αυτους εχω θεμα...
    ειναι σαν να πας να μιλησεις για ποδοσφαιρο/μπασκετ/πολο με τον Τσ0υκαλα...και Ολυμπιακος να εισαι, ε, δεν μπορει αμα εισαι σκεπτομενος, θα τσαντιστεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    προβλημα με τον Rossi δεν εχω...
    με τους rossικους εχω ενα θεματακι...και ειδικα μ'αυτους που δεν αναγνωριζουν τον φανατισμο τους και τα σχολια τους ειναι οτι να'ναι και δεν βοηθουν την κουβεντα...
    π.χ. δεν εχω θεμα με τον shooter..αφου το λεει: "παιδια ειμαι βαμμενος...ειμαι αρρωστος...δεν βλεπω μπροστα μου με τον rossi"...αναγνωριζει την κατασταση του..

με καποιους αλλους ομως που πανε "και καλα" τεκμηριωμενα να αποδειξουν πραγματα...ε, ναι..μ'αυτους εχω θεμα...
    ειναι σαν να πας να μιλησεις για ποδοσφαιρο/μπασκετ/πολο με τον Τσ0υκαλα...και Ολυμπιακος να εισαι, ε, δεν μπορει αμα εισαι σκεπτομενος, θα τσαντιστεις...
    Στον επομενο αγωνα θα μπω wildcard με το παπορι και αν ειμαι τελευταιος να ξερετε οτι ειναι θεμα τακτικης και μονο γιατι τα εχω τα γατακια ολα....

πουτσ@@@@@@@@@

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...φαντάζομαι του χρόνου Lorenzo στην Ducati... αγώνας με βροχή και να μην έχει βρει settings για το μηχανάκι... θα του ρίξουν γύρο ακόμα και στα scooter των paddock...

Anyway, αγώνα τακτικής έκανε ο Marquez και μπράβο του. Καμία σχέση με πέρυσι όπου η τακτική του ήταν "τα χώνω όλα και ότι κάτσει", φαίνεται να έχει ωριμάσει. Ο Rossi όντως έπεσε από μ@λ@κί@ του, δεν υπήρχε κανένας λόγος για το κάτι παραπάνω σε εκείνη τη φάση.

Αγώνες στη βροχή δεν μου αρέσουν.ποτέ δε μου άρεσαν και σε κανένα μηχανοκίνητο άθλημα. Είναι αγώνας επιβίωσης κι όχι ταχύτητας. Αν με ρωτούσαν θα τους απαγόρευα. Βρέχει την Κυριακή; Τη Δευτέρα ο αγώνας ή αναβολή επ'αόριστον μέχρι να βγει ο ήλιος

Ο sfb φέτος κάνει πρωταθλητισμό . Ο Ρόσσις φέτος έχει τη δυναμική, του αρέσουν τα Μισελέν . Ο Χόρχες περνάει μάλλον μια από τις φάσεις του. Πολύ ευαίσθητη ψυχολογία έχει αυτό το αγόρι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. WSBK 2016 , Round 4, Assen
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2016, 20:46
  2. MotoGP 2012, Round 7, Assen
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2012, 14:47
  3. MotoGP 2012, Round 2, Jerez
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα