Σελίδα 18 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 429

Θέμα: BREXIT, τα απόνερα...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Οι Βρετανοι και ολοι οι λαοι που εχουνε στηριξει την υπαρξη τους στην καταπιεση αλλων λαων,δεν γινεται να εχουνε Ευρωπαικη συνειδηση,τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο.
    OMG και 27 LOL

Νάτα:

+ 12, δεν με αφήνει να τα βάλω τα υπόλοιπα η Μέρκελ

Εννοεις μήπως, εκτός από Βρετανία Γερμανία και...

Γαλλία, Βέλγιο (κόλαση του Δάντη, ξέραν φαίνεται οτι προορίζονταν για πρωτεύουσα), Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αυστρία-Ουγγαρία, Πολωνία, Λιθουανία..;;

Συμφωνώ, καμία Ευρωπαική συνείδηση δεν έχουν οι ποοστηδες.

Να μαζευτούμε εμεις οι κατατρεγμένοι, οι καρπαζοεισπράκτορες -- Ελλάδα, Τσιμπρος, Μάλτα, Μακεδονία, Σλοβακία, Λετονία και Ιρλανδία να κάνουμε την Ευρώπη της αλληλεγγύης των Λαών, του ΚοΖμάκΙ να πούμε.
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    μη γελας ρε γελοίε.....
    αλλιώς δεν επιτυγχάνεται το "απο πρωτο χερι"
    Πήγε και Αγγλία ο κτήνος?
    Ιταλία δεν ήταν?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    o Cameron eipe den paizei...alla gia tin wra 3,478,057 prospathoun... https://petition.parliament.uk/petitions/131215

Αν είχαν χάσει οι brexit και κάναν τέτοια νούμερα θα τους είχαν κρεμάσει κουδούνια διεθνώς...
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Ουτε προκειται ν' ακουσεις.
    Οι πλειστοι των κατοικων της Ευρωπης, δεν εχουν (κι ουτε προκειται ποτε) να μαθουν περι τινος προκειται και τι πουτσα θα πεσει ετσι και περασει η συμφωνια.
    Δεν πειράζει, δεν πάνε στο δάσος για κυνήγι οι Ευρωπαίοι.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Την οποία η Βρετανική κυβέρνηση στα πλαίσια της ΕΕ θα μπορούσε να αποτρέψει εάν υποθέσουμε ότι δεν είναι ένθερμη υποστηρικτής,
    ενώ εκτός ΕΕ τώρα απλά δεν έχει κάν λόγο.
    Όλοι οι φιλελευθεροι, πράσινοι και ριζοσπατικοί που ψήφισαν για brexit το κάναν λόγω ΤΤΙΡ.
    Αν είχε πεί ο Κάμερος - μπλοκάρω το ΤΤΙΡ ασυζητητί, θα έχανε αμέσως το brexit το 10-15% του ψήφου του.
    Αλλά φυσικά και δεν τόκανε.

Οπότε σου λέει ο άλλος, προκειμένου να δώσω καρτ-μπλανς τους αλήτες και αύριο να ψάχνουμε τον κwlo μας με ΤΤΙΡ και τα κρυφα δικαστήρια της Wall Street, ας βαρέσουμε το καμπανάκι τώρα, να κάνει στάση να κατέβουμε, και μετά τύφλα είναι ο Γιούνκερ ένιγουεη, με λίγο τύχη μπορεί και να τρακάρει το λεωφορείο.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Όλοι οι φιλελευθεροι, πράσινοι και ριζοσπατικοί που ψήφισαν για brexit το κάναν λόγω ΤΤΙΡ.
    Αν είχε πεί ο Κάμερος - μπλοκάρω το ΤΤΙΡ ασυζητητί, θα έχανε αμέσως το brexit το 10-15% του ψήφου του.
    Αλλά φυσικά και δεν τόκανε.

Οπότε σου λέει ο άλλος, προκειμένου να δώσω καρτ-μπλανς τους αλήτες και αύριο να ψάχνουμε τον κwlo μας με ΤΤΙΡ και τα κρυφα δικαστήρια της Wall Street, ας βαρέσουμε το καμπανάκι τώρα, να κάνει στάση να κατέβουμε, και μετά τύφλα είναι ο Γιούνκερ ένιγουεη, με λίγο τύχη μπορεί και να τρακάρει το λεωφορείο.
    to vazw epeidi einai apo episima stoixeia tis google...ti TTIP kai prasina aloga leme twra...http://www.npr.org/sections/alltechc...er-brexit-vote

kai ena endiaferon stoixeio gia to poios psifise ti...https://www.google.es/search?q=uk+re...pTArATR8jzM%3A

to vazw epeidi einai apo episima stoixeia tis google...
    Δεν πειράζει, ούτε εγώ σε κατηγορώ που ψήφιζεις Τσίπρα...
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Και στην Ισπανία φιάσκο με τις δημοσκοπήσεις...πρώτος ο Ραχόι(136 ή 137 έδρες) αλλά χωρίς αυτοδυναμία,δεύτεροι οι σοσιαλιστές(88 ή 89 έδρες) και τρίτοι οι Unidos Podemos(71 έδρες).

Δεν πειράζει, ούτε εγώ σε κατηγορώ που ψήφιζεις Τσίπρα...
    vasika den se katigorisa gia kati kai sorry an fanike etsi...apla epeidi zw tous agglous kathimerina borw (pisetvw) na exw mia elaxista mikroteri gnwsi sta pros to skeftontai kai prattoun..tespa...

p.s. Pasok psifisa

to vazw epeidi einai apo episima stoixeia tis google...ti TTIP kai prasina aloga leme twra...http://www.npr.org/sections/alltechc...er-brexit-vote

kai ena endiaferon stoixeio gia to poios psifise ti...https://www.google.es/search?q=uk+re...pTArATR8jzM%3A

Πανο,
    την ημερα που η Google θα γινει η πυξιδα μου, θα ηθελα να πεθανω.
    Η, αν δεν τα καταφερω, παρακαλω καποιος να με πυροβολησει, κατα προτιμηση κροταφο-προς αυτι.

ΥΓ.
    Και η Σαυρα των δεινων, καθε μερα τους ζει.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

vasika den se katigorisa gia kati kai sorry an fanike etsi...apla epeidi zw tous agglous kathimerina borw (pisetvw) na exw mia elaxista mikroteri gnwsi sta pros to skeftontai kai prattoun..tespa...

p.s. Pasok psifisa
    ΟΚ, κι εγώ σόρυ αν έθιξα αλλά ήθελα να πώ οτι κάτι μπουρδογενικεύσεις τέτοιου τύπου, ιδίως από γκούγκλη που έχει και ατζέντα, είναι επιεικώς ΓΤΠ.

Δεν ξέρω πόσο τους ζεις καθημερινά τους Εγγλέζους, αλλά αν γνωρίζεις ριζοσπαστικους/εναλλακτικούς θα ξέρεις γιατί ψήφησαν μπρεξ. Άρα φαντάζομαι οτι δεν κινείσαι σε τέτοιους κύκλους. Το οτι υπάρχουν και τούβλα δεν λέει τίποτα - παντού υπάρχουν.

Το οτι θα γίνει ένας γερός πόλεμος να παρουσιάσει όλους τους μπρεξ σαν τέρμα ηλίθιους το ξέραμε και πριν ψηφίσουμε. Δεν ψαρώνουμε.

υγ. τα συγχαρητήρια μου που βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να λέει ανοιχτά οτι ψήφισε πασοκ!
    Μόνος σου θα κλαίς,

Δεν ξέρω πόσο τους ζεις καθημερινά τους Εγγλέζους,
    ο παναγιώτης είναι μπαρμαν στα μάλλια και σε λαγανά.... τους ξερει απο πρωτο χερι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Πανο,
    την ημερα που η Google θα γινει η πυξιδα μου, θα ηθελα να πεθανω.
    Η, αν δεν τα καταφερω, παρακαλω καποιος να με πυροβολησει, κατα προτιμηση κροταφο-προς αυτι.

ΥΓ.
    Και η Σαυρα των δεινων, καθε μερα τους ζει.
    Doc , gia esena den einai i pyksida alla borw na se diavevewsw oti gia pollous Brits einai...to evale o dinosaur stin selida 10....http://www.theguardian.com/politics/...o-leave-the-eu

meto parakatw leme pethana sta gelia...
    [FONT=&quot]Non-EU citizens are discriminated against[/FONT][FONT=&quot]I voted for a fair immigration policy. My wife is a non-EU citizen from Thailand and we are discriminated against. If I didn’t earn £20,000 or more – the required figure – the choice would be to claim benefits and then when it came to my wife’s visa renewal she would have to leave. Her visa costs almost £1,500 every every two-and-a-half years.
    [/FONT]

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ο παναγιώτης είναι μπαρμαν στα μάλλια και σε λαγανά.... τους ξερει απο πρωτο χερι
    agia napa ksexases kai faliraki....

agia napa ksexases kai faliraki....
    δεν θα με πιστευε ρε μλκ, ποτε θα τα προλαβαινες???

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 17:38
  4. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά