ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γιάννης Χιόνης βγήκε ανιψάκι της Καλίσι.
Ε ρε και να μην το μάθουν εγκαίρως και έχουμε καμιά οικογενειακή τραγωδία στα τείχη της πρωτεύουσας....
Εμένα πάντως με ξένισε αυτή η κάμερα που είχε το τελευταίο επεισόδιο. Γενικώς η σκηνοθεσία ήταν λίγο παράταιρη με τα προηγούμενα. Και στις τελευταίες σκηνές με τα πλοία και τους στρατιώτες κάνει μπαμ ότι είναι υπολογιστής.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Νομίζω το έχω ξαναπεί, αλλά έχω την αίσθηση ότι προσωπικά θα απογοητευθώ πλήρως από την σειρά
Οι whitewalkers είναι μια προσθήκη που δίνει την αφορμή για έναν ενιαίο συνασπισμό των "ανθρώπων" απέναντί τους
Αυτή η ένωση που είναι πολύ πιθανόν να δούμε στους επόμενους κύκλους, εμένα τουλάχιστον θα με ξενερώσει εντελώς
Η σειρά λέγεται game of thrones, και ελπίζω να συνεχιστεί το παιχνίδι και όχι να καταλήξουμε να βλέπουμε δρακάκια να κυνηγάνε ζόμπι...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλά θα πάει πιστευω.Δε παίζει να υπάρχει πιο κακιά πεθερά απο τη σερσέη πάντως.
Φίου φίου φι φι φίου
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Πείτε μου ότι δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύει ότι ο κοντός γουστάρει τη Δράκαινα και γι'αυτό το λόγο την έπεισε να παρατήσει το γκόμενο...
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα φιλάκι. Όπως και με τσονσνό-σάνσα.
Αλλά δε νομίζω. Για το πρώτο ζευγάρι. Για το δεύτερο, νομίζω.
Life begins at 45°.
περιμένεις δλδ να τα φτιάξει ο χιόνης με τη σάνσα;
(επίσης ο μικροδάχτυλος δεν νομίζω ότι έχει πει την τελευταία του κουβέντα. θα σπείρει έριδες μεταξύ των αδερφιών)
Που τελικά δεν είναι και αδέρφια... Αν είναι όντως του "τρελού βασιλιά" συγγενής.
Ξαδέρφια είναι*. Θα παίξει σεξ, σας λέω.
*Εκτός αν ο Ned πηδούσε την αδερφή του.![]()
Life begins at 45°.
μωρέ στην πραγματικότητα δεν είναι αδέρφια, αλλά δεν το ξέρουν.
όλοι νομίζουν (εκτός από τριτομάτοκόρακο) πως είναι αδέρφια από άλλη μάνα
Αυτό πάλι... Ο Ζόμπι σνόου σεξ με την ολοζώντανη ξαδέρφη... Και να πολεμά τα παγωμένα ζόμπι του βορρά; Και το μαλακισμένο "new and unimproved" κοράκι με τα τρία μάτια θα πάει να χαλάσει τον παγωμένο φράκτη περνώντας τον, παρά τις προειδοποιήσεις του θείου-Ζόμπι;...; Game of Lols προβλέπεται.