Ελα ρε Duffy... πως κάνεις ετσι...
Το πολυ πολυ να λάβεις "υπερκυβισμενο" πρόστιμο.....:smilea:
Περα από το χαβαλέ ΔΕΝ σε καλύπτει η ασφάλεια αν κάτσει καμιά στραβή... Πρόσεχε...
Take Care...![]()
Ελα ρε Duffy... πως κάνεις ετσι...
Το πολυ πολυ να λάβεις "υπερκυβισμενο" πρόστιμο.....:smilea:
Περα από το χαβαλέ ΔΕΝ σε καλύπτει η ασφάλεια αν κάτσει καμιά στραβή... Πρόσεχε...
Take Care...![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
re o allos leei pos den bgazo diploma alla adeia..?? ti leei re c?
7lofos...>all
EXEI DIKIO DEN EINAI DIPLOMA ALLA ADEIA ODHGHSHS MOTOPODHLATOY (GIA 50cc). KAI PREPEI NA ANANEONEIS THN ADEIA KYKLOFORIAS KATHE XRONO, MESA STO GENARH.PERIPOU 17 EUROS!MONO STH METABIBASH AN DEN EINAI DIKO SOU TO MOTO PROSEXE, KOITANE ARITMO PLAISIOU KAI KINHTHRA... KAI BEBAIA NA MHN EINAI 200cc GIATI FAINETAI!
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Ρε παιδια σχετικα με το διπλωμα με τα kw επειδη και γω εχω αυτο το διπλωμα και προχθες παρελαβα το νεο scooter 250cc ,τι λετε να κανω?Να παω να δωσω πρακτικα για απεριοριστων η να περιμενω 5 μηνες που γινεται απεριοριστων χωρις να δωσω εξετασεις και μεχρι τοτε να προσεχω και να βρισκω τεχνασματα αμα με σταματησουν?Επισης θελω να προσθεσω οτι κουβαλαω μαζι μου το Φ.Ε.Κ που λεει σχετικα με τα kw και εχω ζητησει απο το μαγαζι που το πηρα βεβαιωση οτι το scooter εχει 14kw μπας και σωσω την κατασταση αμα με πιασουν.![]()
logika to diplwma pou exeis se kalyptei gia to scooter..Αρχικά δημιουργήθηκε από xkord
Ρε παιδια σχετικα με το διπλωμα με τα kw επειδη και γω εχω αυτο το διπλωμα και προχθες παρελαβα το νεο scooter 250cc ,τι λετε να κανω?Να παω να δωσω πρακτικα για απεριοριστων η να περιμενω 5 μηνες που γινεται απεριοριστων χωρις να δωσω εξετασεις και μεχρι τοτε να προσεχω και να βρισκω τεχνασματα αμα με σταματησουν?Επισης θελω να προσθεσω οτι κουβαλαω μαζι μου το Φ.Ε.Κ που λεει σχετικα με τα kw και εχω ζητησει απο το μαγαζι που το πηρα βεβαιωση οτι το scooter εχει 14kw μπας και σωσω την κατασταση αμα με πιασουν.![]()
o periorismos tou diplwmatos a1 den einai sta kyvika alla sthn ypodunamh..ara an odhgeis otidhpote mexri 33aloga dld 25kW kai h analogia kw/kg einai mikroterh h ish me 0,16kw/kg eisai enta3ei..den pa na odhgeis 1000ari!eisai nomimos an exeis dynamometrhsh pou to leei auto..!
laspwmeno na nai ki oti na nai..!
Thanks howlingkast θα παω την δευτερα απο το συνεργειο να ζητησω δυναμομετρηση,Αρχικά δημιουργήθηκε από howlingkast
logika to diplwma pou exeis se kalyptei gia to scooter..
o periorismos tou diplwmatos a1 den einai sta kyvika alla sthn ypodunamh..ara an odhgeis otidhpote mexri 33aloga dld 25kW kai h analogia kw/kg einai mikroterh h ish me 0,16kw/kg eisai enta3ei..den pa na odhgeis 1000ari!eisai nomimos an exeis dynamometrhsh pou to leei auto..!![]()
Aaaaa και να θυμίσω πλέον ότι μετά τα πολλά δικαστήρια για τέτοιες περιπτώσεις και πλημμελήματα πέρυσι τον Ιούλιο - Αύγουστο παραγραφήκαν τα μέχρι 17 Ιουνίου τότε , και τώρα όταν πρόκυται να γίνει δικαστήριο για τέτοια υπόθεση γίνεται με περιθώριο τους 3 μήνες...Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Αν είσαι (και το δείχνεις) πιτσιρικάς, θα φας δικαστήριο,
θα γίνει μετά απο 2-3 χρόνια,
θα έχεις βγάλει δίπλωμα---->τη γλιτώνεις.
οπότε παίζει και να μην προλάβεις, οπότε και σε αυτό μην εφησυχάζεσαι...