Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: GSXR πρωτη μηχανη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αυτο ηταν κακοοοοο...

Απλώς αλήθεια είναι, η οποία επιμελώς κρύβεται στην αγγελία, όσο επιμελώς προβλήθηκε το ατύχημα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Απλώς αλήθεια είναι, η οποία επιμελώς κρύβεται στην αγγελία, όσο επιμελώς προβλήθηκε το ατύχημα
    Ε! οχι και ατυχημα!
    Αποπειρα δολοφονιας ηταν ........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pitogyros Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδια. Ειμαι 17 και εχω μεγαλο κολλημα με μηχανες. Οταν φτασω τα 21(εχω καιρο μεχρι τοτε) θελω να βγαλω διπλωμα για κατηγορια Α για ολα τα δικυκλα.
    Για να πάρεις κατευθείαν απεριόριστο, πρέπει να είσαι 24+. Οπότε περίμενε μέχρι τα 21 και μετά έχεις άλλο τόσο καιρό να το ξανασκεφτείς.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ε! οχι και ατυχημα!
    Να δεις που ο οδηγός του ΟΑΣΘ ήταν μέλος της ΜΟΤΟΕ και κάγκουρας της πανελλήνιας...

Νέο μέλος
    Ισως και να ειναι ενας ενθουσιασμος της στιγμης που κραταει περισσοτερο απο καποιους αλλους ενθουσιασμους. Τι να πω ρε παιδια... Αμα ερθει με το καλο εκεινη η στιγμη και το μυαλο μου το εχω μεσα στο κεφαλι καλως! Ευχαριστω παντως για αυτα που ειπατε. Μεχρι τοτε θα αλλαξουν πολλα ακομα και ισως και αυτη η καυλα της μηχανης..!

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pitogyros Προβολή μηνύματος
    Ισως και να ειναι ενας ενθουσιασμος της στιγμης που κραταει περισσοτερο απο καποιους αλλους ενθουσιασμους. Τι να πω ρε παιδια... Αμα ερθει με το καλο εκεινη η στιγμη και το μυαλο μου το εχω μεσα στο κεφαλι καλως! Ευχαριστω παντως για αυτα που ειπατε. Μεχρι τοτε θα αλλαξουν πολλα ακομα και ισως και αυτη η καυλα της μηχανης..!

Έτσι μπράβο!
    Αν πραγματικά σε ενδιαφέρουν τα δίτροχα, και δεν είναι απλά μια περαστική φάση επειδή κάτι είδες σε περιοδικό ή τιβι, μπορείς ήδη να κάνεις πολλά στην ηλικία σου, για να είσαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα: Εξοικειώσου πολύ καλά με κάθε λογής δίτροχο που μπορείς, για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται.

Μην το κάνεις σαν τον τύπο σε εκείνο το παλιό σκίτσο των Pythons που ήθελε να γίνει θηριοδαμαστής, αλλά νόμιζε οτι «λιοντάρι» λέγαν τον μυρμηγκοφάγο!

Μάθε πάρα πολύ καλά ποδήλατο! Θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις καλή ισορροπία. Πάρε οτι σου επιτρέπεται τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς, σκούτερ, παπί, 125άρι, οτιδήποτε τέλος πάντων που να μπορείς να του βγάλεις άδεια/δίπλωμα. Αν μπορείς 125αρι, τέλεια. Αλλά και 50άρι καλό είναι, μην το υποτιμάς! (Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι έμαθαν με δαύτα). Ο,τι κι αν πάρεις, μάθε το πάρα, μα πάρα πολύ καλά. Βρες ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν. Γράψου σε καμιά σχολή. Βρες mini-tracks αν υπάρχουν. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα υπάρχει.

Ρώτα τα παιδιά εδώ, αλλά όχι «Να πάρω GSXR;» άλλα «Πώς μπορώ να γίνω καλός οδηγός, με τα δεδομένα που έχω αυτή τη στιγμή;». Την πρώτη ερώτηση οι περισσότεροι θα την αγνοήσουν, σαν σαχλαμάρα. Θέλει κάποια σοβαρότητα η προσέγγιση.

Έτσι, όταν καλή ώρα μπορείς να το πάρεις και νόμιμα, θα είσαι προετοιμασμένος με το παραπάνω και θα το κατα-ευχαριστηθείς. Δεν θα το κοιτάς σαν άσχετος να λες "ούπς, και τι κάνουμε τώρα;" και να το φοβάσαι. Μη γελιέσαι όμως, για να γίνει σωστά η δουλεία θέλει προετοιμασία. Το καλό είναι οτι μπορείς να την αρχίσεις από τώρα.
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Αναρωτιέμαι, τόσοι πιτσιρικάδες έχουν κάνει αυτήν την ερώτηση, ή παρόμοια, δεν θα μπορούσε το moto.gr να γράψει μιαν απάντηση σε στυλ FAQ, να παραπέμπονται εκεί, ωστέ και να υπάρχει σαν μπούσουλας, αλλα και να μην επαναλαμβάνονται όλο τα ίδια;
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Αναρωτιέμαι, τόσοι πιτσιρικάδες έχουν κάνει αυτήν την ερώτηση, ή παρόμοια, δεν θα μπορούσε το moto.gr να γράψει μιαν απάντηση σε στυλ FAQ, να παραπέμπονται εκεί, ωστέ και να υπάρχει σαν μπούσουλας, αλλα και να μην επαναλαμβάνονται όλο τα ίδια;
    Αν είχαν τη διάθεση να ψάξουν θα είχαν βρει κάποιο από τα τόσα νήματα που λες. Για να ξαναρωτανε σημαίνει πως δεν ψάχνουν, άρα και faq να υπήρχε δε νομίζω πως θα βοηθούσε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Αν είχαν τη διάθεση να ψάξουν θα είχαν βρει κάποιο από τα τόσα νήματα που λες. Για να ξαναρωτανε σημαίνει πως δεν ψάχνουν, άρα και faq να υπήρχε δε νομίζω πως θα βοηθούσε.
    μια χαρα θα βοηθουσε το Φακ.....
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά θα μπορούσαμε εύκολα να τους παραπέμψουμε εμείς εκεί. Νομίζω οτι ζητάς πολλά να κατέχει το σύστημα αναζήτησης κάποιος που ενδεχομένως να μπαίνει για πρώτη φορά. Και FAQ να μην ήταν (για οποιοδήποτε λόγο), ένα sticky μια χαρά δουλειά κάνει.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    Είσαι κακός!

ΟΚ, αν τα θέλουμε τέτοια νήματα για τον χαβαλέ και το τρολάρισμα, πάσο. Νομίζω όμως οτι μπορούμε να επιδιώξουμε και διασκέδαση υψηλότερου επιπέδου.
    Μόνος σου θα κλαίς,

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    Αι φακ γιου που λένε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν τα θέλουμε, αλλά δε θα μειωθούν με κανένα faq. Ούτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε. Όλοι θέλουν τις απαντήσεις τους στο πιάτο.

Μάλιστα οι πιο "έμπειροι" πάντα ξεκινούν με "έχω διαβάσει όλα τα σχετικά νήματα, αλλά ας κάνω και το δικό μου επειδή...".
    Life begins at 45°.

Κάτι άλλο ακόμα.

Δεν ξέρω αν ισχύει Ελλάδα, αλλά ΗΒ άμα έχεις βγάλει τα άλλα διπλώματα σταδιακά, το απεριόριστο μπορείς να το βγάλεις στα 21.
    Αν πας κατευθείαν, πρέπει να περιμένεις ως τα 24.
    Μόνος σου θα κλαίς,

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ε! οχι και ατυχημα!

Ωπα, τι έχουμε εδώ;;;; Μάλλον έχω χάσει επεισόδια......................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  2. Πρώτη μηχανή Gs500 ερωτήσεις
    από filtatos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 10:58
  3. Πρώτη μηχανή...?Δίλλημα...
    από Horhito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 12:04
  4. πρώτη μηχανή..?
    από Ksames στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 00:56
  5. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer