Σελίδα 30 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αυτός που υποστηρίζει τα καπιταλιστικά συστήματα είναι παρτάκιας
    Μην κολλάς σε ταμπέλες, name it όπως γουστάρεις.

Είμαι γεμάτος περιέργεια, να ακούσω/διαβάσω/μάθω σε ποιά στιγμή ακριβώς η ανθρωπότητα ως σύνολο εθνοτήτων και ο άνθρωπος ως μονάδα, ΔΕΝ είχαν ιδιοτελή κίνητρα για να βελτιώσουν την παρτάρα τους και την παρτάρα των απογόνων και ομοεθνών τους, εις βάρος των διπλανών/παραδίπλα κλπ. Δλδ πότε ακριβώς το ατελές ον που συζητάμε δεν έγραψε στα Π@ΠΑΡΙΑ του την ευημερία των άλλων προκειμένου να βελτιώσει την δική του.

Πιάσε από τους Σουμέριους/Αιγύπτιους/Πέρσες/Κινέζους/Μογγόλους/Ελληνες/Σοβιετικούς/Αμερικάνους/οτι γουστάρεις.

Μαρξιστικές, Κροπότκιν(-ικές), Προυτονικές, Λενινιστικές και Τροτσκιστικές θεωρίες για το πως ΘΑ έπρεπε να λειτουργεί το σύστημα όπως και τα κοινωνικά πειράματα τύπου Κριστιάνια, κολχόζνικη ιδιοκτησία, ισραηλινά κιμπουτς κλπ άφησε τα στην άκρη γιατί θα γελάνε και τα pixel.

Πραγματικά παραδείγματα εννοώ, που πιθανόν να υπάρχουν στα 5.000 χρόνια ιστορίας της ανθρωπότητας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Θα έλεγα το Πασόκ του Αντρέα αλλά θα μπαναριστώ ως εντρολλοδόχος του Byron

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Πραγματικά παραδείγματα εννοώ, που πιθανόν να υπάρχουν στα 5.000 χρόνια ιστορίας της ανθρωπότητας.
    Το ότι δεν υπάρχουν τί μας δείχνει κατά την άποψή σου?
    (ειλικρινής είναι η ερώτηση)

ΥΓ. Αν κάνετε διάλογο με το σκύλαρο και σου χαλάω τον ειρμό σόρρυ.
    Αλλά άμα κάνετε διάλογο πείτε τα με πμ να μη βλέπουμε και ρωτάμε οι υπόλοιποι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Το ότι δεν υπάρχουν τί μας δείχνει κατά την άποψή σου?
    (ειλικρινής είναι η ερώτηση)
    :
    Οτι είναι λίγο δύσκολο να μάθεις να πετάς, αν δεν έχεις φτερά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μην κολλάς σε ταμπέλες, name it όπως γουστάρεις.

Είμαι γεμάτος περιέργεια, να ακούσω/διαβάσω/μάθω σε ποιά στιγμή ακριβώς η ανθρωπότητα ως σύνολο εθνοτήτων και ο άνθρωπος ως μονάδα, ΔΕΝ είχαν ιδιοτελή κίνητρα για να βελτιώσουν την παρτάρα τους και την παρτάρα των απογόνων και ομοεθνών τους, εις βάρος των διπλανών/παραδίπλα κλπ. Δλδ πότε ακριβώς το ατελές ον που συζητάμε δεν έγραψε στα Π@ΠΑΡΙΑ του την ευημερία των άλλων προκειμένου να βελτιώσει την δική του.

Πιάσε από τους Σουμέριους/Αιγύπτιους/Πέρσες/Κινέζους/Μογγόλους/Ελληνες/Σοβιετικούς/Αμερικάνους/οτι γουστάρεις.

Μαρξιστικές, Κροπότκιν(-ικές), Προυτονικές, Λενινιστικές και Τροτσκιστικές θεωρίες για το πως ΘΑ έπρεπε να λειτουργεί το σύστημα όπως και τα κοινωνικά πειράματα τύπου Κριστιάνια, κολχόζνικη ιδιοκτησία, ισραηλινά κιμπουτς κλπ άφησε τα στην άκρη γιατί θα γελάνε και τα pixel.

ως συνολο εθνοτητων , μαλλον ποτε.
    ως μοναδες , ομαδες ,πληθη ανθρωπων , τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα.

δλδ, εκαναν στην ακρη την παρταρα τους για την ευημερια του συνολου.

Συνήθως , αυτοί οι λίγοι ευθύνονται για την όποια ευημερία απολαμβάνει ακόμη και σήμερα το σύνολο (που στην μεγάλη πλειοψηφία του κοιτάει την παρταρα του) …

Οτι είναι λίγο δύσκολο να μάθεις να πετάς, αν δεν έχεις φτερά?
    Άρα, αν κατάλαβα καλά, είμαστε πολύ "λίγοι" για κάτι παραπάνω/καλύτερο/γουατέβα, από τα όσα (κυρίως εγωκεντρικά, θα συμφωνήσω) έχουμε καταφέρει ως ανθρωπότητα μέχρι σήμερα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    .........
    Αυτός που υποστηρίζει τα καπιταλιστικά συστήματα είναι παρτάκιας
    ..........
    Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Ειναι τοσο παρτακηδες οσο ακριβως ειναι και οι αλλοι οι οποιοι εφαρμοζουνε μη καπιταλιστικα συστηματα (λεμε τωρα) Παρτακιδες ειναι αυτοι που σημερα εφαρμοζουνε το καπιταλιστικο συστημα.

Η σημερινη κυβερνηση που πολεμαει το καπιταλιστικο συστημα δεν ειναι παρτακιας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ως συνολο εθνοτητων , μαλλον ποτε.
    ως μοναδες , ομαδες ,πληθη ανθρωπων , τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα.

δλδ, εκαναν στην ακρη την παρταρα τους για την ευημερια του συνολου.

Συνήθως , αυτοί οι λίγοι ευθύνονται για την όποια ευημερία απολαμβάνει ακόμη και σήμερα το σύνολο (που στην μεγάλη πλειοψηφία του κοιτάει την παρταρα του) …
    Δεν λες κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα. Το οτι κάποιοι (ποιοί?) έκαναν στην άκρη την παρτάρα τους για την ευημερία του συνόλου (τους), είναι η μία πλευρά. Ο κανόνας δείχνει οτι συνήθως γινεται εις βάρος κάποιας άλλης πλευράς.
    Εννοείται πως αναφέρομαι σε πράξεις και παραδείγματα που επηρέασαν/άλλαξαν την ιστορία και αποτελούν παράδειγμα και άντεξαν στην κριτική, ναι? Δεν εννοώ την μητέρα Τερέζα, την GreenPeace, και τον Γκεβάρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    .......
    ..........
    Δεν εισαι ο μοναδικος.Ο καθενας την αυλη του και ασε την καλυβα του διπλανου να καιγεται.

Αλλα μην πας μακρια,αυτο γινεται και μεσα στο ιδιο εθνος.Να φυγει η χωματερη απο τα ορια του Δημου μου και ασ παει στον διπλανο.

Δεν λες κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα. Το οτι κάποιοι (ποιοί?) έκαναν στην άκρη την παρτάρα τους για την ευημερία του συνόλου (τους), είναι η μία πλευρά. Ο κανόνας δείχνει οτι συνήθως γινεται εις βάρος κάποιας άλλης πλευράς.
    Εννοείται πως αναφέρομαι σε πράξεις και παραδείγματα που επηρέασαν/άλλαξαν την ιστορία και αποτελούν παράδειγμα και άντεξαν στην κριτική, ναι? Δεν εννοώ την μητέρα Τερέζα, την GreenPeace, και τον Γκεβάρα.
    Βυρωνα , διάβασα πολύ καλά τι έγραψες .
    Οι περισσότεροι κοιτάνε την παρταρα τους . οι λιγοι ΔΕΝ κοιτάνε την παρταρα τους και την χαρίζουν για το συνολο.
    Το ποιοι είναι αυτοί , έχουν γεμίσει με τα ονόματα τους οι μαρμάρινες πλακες και τα βιβλία.

Το τι έκαναν , επισης …. Σήμερα εμεις ,που κοιτάμε την παρταρα μας , απολαμβάνουμε κάποια πράγματα που δεν ήρθαν από τους εξωγήινους .
    Κάποιοι στο παρελθόν ,που δεν κοίταγαν την παρταρα τους , σφαχτηκαν γι αυτά .

Κατά την γνώμη σου , ήταν μαλακες ? μπορεί…
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 04/07/2016 στις 14:30.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν εισαι ο μοναδικος.Ο καθενας την αυλη του και ασε την καλυβα του διπλανου να καιγεται.

Αλλα μην πας μακρια,αυτο γινεται και μεσα στο ιδιο εθνος.Να φυγει η χωματερη απο τα ορια του Δημου μου και ασ παει στον διπλανο.
    Καταλαβαίνεις, υποθέτω, ότι ακόμα κι αν παραχωρήσεις το σπίτι σου για να γίνει η χωματερή κι εσύ να μένεις στα παγκάκια, δε σε κάνει καλύτερο/διαφορετικό/πιο ανθρώπινο από αυτόν που περιγράφεις.

Banned
    O μονος μη-παρτακιας που μου ερχεται στο νου ειναι ο Ιησους Χριστος,
    αλλα δεν ειμαι και πολυ της εκκλησιας και δεν ξερω και 100% οτι παιζει αυτο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Από μια αποψη εχεις δικιο…
    Με την βοήθεια του χριστού απελευθερωθήκαν χώρες , ανατράπηκαν απολυταρχικά καθεστώτα , ανεξαρτητοποιηθήκαν αποικίες , μπήκαν κανόνες στην εργασία, δημιουργήθηκε κράτος πρόνοιας κλπ κλπ κλπ

Άνοιξε και η μητρόπολη … η έξοδος από την κρίση είναι κοντά..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνεις, υποθέτω, ότι ακόμα κι αν παραχωρήσεις το σπίτι σου για να γίνει η χωματερή κι εσύ να μένεις στα παγκάκια, δε σε κάνει καλύτερο/διαφορετικό/πιο ανθρώπινο από αυτόν που περιγράφεις.
    Δεν ειπα αυτο.Σιγα μην παραχωρησω το σπιτι μου.Αν ομως ηξερα οτι υπαρχει οργανομενο κρατος και μου παραχωρουσε καποιο αλλο σπιτι,αντιστοιχο με το δικο μου θα το εκανα.Οχι για να το παιξω καλυτερος απο καποιους αλλους,αλλα γιατι ετσι πανε μπροστα οι κοινωνιες.Δεν γινονται αυτα φυσικα,αλλα λεω.

Περισσοτερο ομως το ανεφερα σαν γενικο παραδειγμα στα λεγομενα του Βυρωνα.Οταν δεν μπορουμε μια φορα σαν ομοεθνεις να τα βρουμε μεταξυ μας,δεν θα μπορεσουνε 10 φορες να τα βρουνε μεταξυ τους διαφορετικα εθνη.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου ρχονται πάλι αρκετοί που θυσιάστηκαν για να μπορεί να λέει ο καθένας τη μαλακία του ελεύθερα

Θες να αρχίσω να απαριθμώ ονόματα ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF