Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Καγκελα για σαμαρια βερσυς 2015-

Παλαιό μέλος

Καγκελα για σαμαρια βερσυς 2015-

Προσπαθω να βρω φθηνα καγκελα οσο μπορω για πισω σαμαρια που εχω παρει. ο λογος ειναι οτι ταξιδια δεν κανω με τη μηχανη για αυτο πηρα κ σαμαρια κ οχι πλαστικες..το πολυ μια φορα το χρονο να τις βαλω τωρα σε διακοπες που θα μαι σε νησι για 5 μερες. μετα πανε αποθηκη μεχρι του χρονου παλι. σκεφτηκα και τη λυση του σιδερά! το εχει δοκιμασει κανεις? η αν εχει καποιος να πουλαει μεταχειρισμενα που να κανουν σε μενα. Οι βαλιτσες που πηρα ειναι οι ΕΑ100Β αν εχει σημασια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Δύσκολα θα βρεις κάτι για να τα προσαρμόσεις ,μονόδρομος να βρεις τα δικά του

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Όταν είχε ο αδερφός μου το βερσυς τον ζήλευα που εβαζε τα σαμάρια χωρίς βάσεις και απλά τα έδενε.
    Εγώ με το fazer s2 και τις εξατμίσεις στην ουρά,βασεις στα τελικά μόνιμες και εκεί κουμπωναν οι βάσεις των σαμαριων.
    Έχει χαμηλά την εξάτμιση και με ένα καλό δέσιμο δεν θα έχεις πρόβλημα
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    το προβλημα ειναι οτι κρεμανε αρκετα και σκεψου τα δοκιμασα χωρις βαρος..αδειες! και πιεζουν τα φλας..αρα με βαρος λακουβα μπορει κ να τα σπασουν.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    το προβλημα ειναι οτι κρεμανε αρκετα και σκεψου τα δοκιμασα χωρις βαρος..αδειες! και πιεζουν τα φλας..αρα με βαρος λακουβα μπορει κ να τα σπασουν.
    δένεις σε λάθος σημείο (πολύ πίσω) τα σαμάρια.
    τα φλας δε πρέπει να τα ακουμπάνε. τα σαμάρια περνάνε με τον ιμάντα τους κάτω από το διαχωριστικό επιβάτη συνεπιβάτη στο σκαλοπάτι που γίνεται.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20130728_151215.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 06/07/2016 στις 21:14.

Παλαιό μέλος
    Θα δοκιμασω να τα φερω λιγο πιο μπροστα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα κλεινει μετα η σελα γτ ο ιμαντας θα βρισκει το σημειο που κανει το κλακ για να κλειδωσει η σελα. και σκεψου δοκιμασα να τα βαλω κ πανω απο τις χειρολαβες του συνεπιβατη και οχι απο κατω οπως πρεπει ωστε με το πατημα της σελας παλι να σηκωθει και παλι ομως κρεμανε..μαλλον το καγκελο ειναι μονοδρομος

στη φωτογραφία τα σαμάρια είναι 37άρια και τα έχω δέσει πολύ μπροστά. δες πόσο χώρο έχουν ακόμα. κάτι κάνεις λάθος, ακόμα και στο καινούριο Versys οι αποστάσεις είναι ίδιες.

Παλαιό μέλος
    τα ποδια του συνεπιβατη θα χωρανε στα πατακια?? εμενα ειναι τα 40αρια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    τα ποδια του συνεπιβατη θα χωρανε στα πατακια?? εμενα ειναι τα 40αρια
    Αν ειναι 40άρια δεν είμαι σίγουρος. Σε μένα στα 37άρια μόνο τέρμα πίσω δέσιμο σωστό για να κάτσει και συνεπιβάτης.
    Γιατί πήρες τόσο μεγάλα αν θες και συνεπιβάτη? Αν είναι και μόνιμη συνεπιβάτης να της πεις να συνεισφέρει οικονομικά να πάρεις κάγκελα και βαλίτσες. Δε γίνεται να τα έχεις όλα.

Παλαιό μέλος
    μονιμη ειναι..πιστεψε με εχει συνεισφερει ακομα και στην αποκτηση της μηχανης!

Παλαιό μέλος
    και περα απο αυτο πραγματικα εχω χαλασει παρα πολλα για τη μηχανη και ο λογος που δεν θελω να βαλω καγκελα κανονικα ειναι αυτο που ειπα στην αρχη..τσαμπα λεφτα εφοσον δεν κανω ταξιδια. μεγαλες της πηρα γτ με γυναικα συνεπιβατη 6-7 μερες σε νησι μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει!

Παρόμοια θέματα

1. [ΖΗΤΕΙΤΑΙ] Καγκελα για βερσυς 2015-
    από anavatis19 στο forum Αγγελίες ζήτησης
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2016, 15:24
  2. Κάγκελα για Άφρικα
    από Nik0s στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2005, 21:50
  3. Κάγκελα για Freewind
    από Reignman στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6