Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Άμα δεν νηστέψεις, δεν κατεβάζουν κάτω από 30 βαθμούς πάντως...
Aν πας με άλλη, θα σου φέρω το Άξιον Εστί στο κεφάλι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Άμα δεν νηστέψεις, δεν κατεβάζουν κάτω από 30 βαθμούς πάντως... Ο Άη Γιάννης ο Δροσιστής πρέπει να είναι ο προστάτης των βεντιλατέρ αν δεν κάνω λάθος
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Ο Άη Γιάννης ο Δροσιστής πρέπει να είναι ο προστάτης των βεντιλατέρ αν δεν κάνω λάθος Σωστός! Και ο Όσιος παραφλού ο θερμοστάτης, των ψυγείων
εσείς οι αποπάνΟΥ, κανένα σέβας στις ιερές πέτρες, έτσι; Αλλά εκεί μας έχουν καταντήσει οι αλήτες. true story οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις και πράγματα, τυχαία
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Ο Άη Γιάννης ο Δροσιστής πρέπει να είναι ο προστάτης των βεντιλατέρ αν δεν κάνω λάθος Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Σωστός! Και ο Όσιος παραφλού ο θερμοστάτης, των ψυγείων Kι' ο άι - Καπνιστής ο Μυροβλήτης, προστάτης των εξατμίσεων.........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Για να εχει κ η μεταλού την σερβιέτα που της ταιριάζει..
Φίου φίου φι φι φίου
ΚΛΑΙΩ!!!!
ανανήψαντας
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS ΚΛΑΙΩ!!!! .....εδώ και χρόνια..............................
ρε σεις... παντρεύεται ο γλαρος?? ακουσατε τιποτα?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes ρε σεις... παντρεύεται ο γλαρος?? ακουσατε τιποτα? Με τάνες και ναρκωτικά λέει ρε, δεν λέει με γλαρόσουπα.............
Απο σελίδα φίλου στο FB....και τα 2 με γονάτισαν κυρίως αυτό με τον σνό όμως...
Για τους γνωστες
71°1′8″N 25°47′50″E 48°07'01.6"N 1°27'50.9"W Le Servonais