Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Slime

Slime

Εχει βαλει κανενας slime στα λαστιχα του;;

https://www.youtube.com/watch?v=fKlS7I-gwW4

Μιλουσα με ενα λαστιχά χθες και μου ειπε οτι αν βαλεις τετοιο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις
    απο λαστιχο.
    Ειναι και για tubeless και για σαμπρελα.
    Μηπως ομως λογω του υλικου μεσα στο λαστιχο εχεις τρεμουλο μετα απο καποια χιλιομετρα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν ειναι κατι καινουργιο. το εχω δει αρκετο καιρο και δεν εχω ακουσει κανεναν να το εχει βαλει σε αμαξι, ποσο μαλλον σε μηχανη.
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι κατι καινουργιο. το εχω δει αρκετο καιρο και δεν εχω ακουσει κανεναν να το εχει βαλει σε αμαξι, ποσο μαλλον σε μηχανη.
    Δεν το ειχα ξανακουσει,αλλα αν το δεις πρακτικα σε ενα ταξιδι π.χ δεν κουβαλας σαμπρελες λεβιεδες και
    ηλεκτρικες τρομπες αερα..
    Ενα 20ρικο και για τους δυο τροχους,διαρκεια ενα χρονο που λογικα θα εχεις αλλαξει λαστιχα και
    σαμπρελες οπότε δενκακο..
    Το θεμα ειναι αν επηρεαζει την συμπεριφορα της μοτο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μωρε κι εγω το εχω σκεφτει ετσι οπως το γραφεις αλλα ρισκαρεις; και στα διακοσια; και στα ολοκαινουγα λαστιχα;

εχω σκεφτει να το εκανα σε τελειωμενα λαστιχα και σε μηχανακι με λιγα αλογα. αλλα δεν εχει κατσει περιπτωση.
    Γιαννης

Πάρε σαμπρέλες και λεβιέδες....

Παλαιό μέλος
    Απο καναδυο που το βαλανε δεν ακουσα και τα καλυτερα.Δεν μπορουσανε να μου πουνε κατι συγκεκριμενο,αλλα δεν τους ικανοποιουσε η συμπεριφορα στον δρομο.Το νοιωθανε βαρυ στο δρομο.

Γιωργο γενικα δεν περπαταει.Γιατι ομως να κουβαλας ενα συνεργειο μαζι σου?Παρε ενα πληρες σετ επισκευης και καθαρισες.

Μηπως αν κοπει το λαστιχο το slime tire θα σε γλυτωσει απο τη φασαρια?

σε κανα-δυο περιπτώσεις που ξερω (προκα) δούλεψε.
    τωρα,μερικοι παραπονιούνται οτι βαραίνει το λάστιχο.
    δεν ξερω αν στο τενερε αυτο εινσι πρόβλημα.
    επειδη το θες για να εισαι λιγο ήσυχος στο (μεγαλο)ταξιδι,και αφου φαντάζομαι οτι θα εχεις καλές σαμπρελες, θα ελεγα να το βάλεις.
    το slime δεν ειναι repair kit.
    το slime βοηθαει στο να μην παθεις ΑΠΟΤΟΜΟ ΦΟΥΙΤ άμα σκασει σαμπρελα.
    φυσικα,να εχεις μαζι λεβιεδες και σαμπρελες.

το slime δεν το κουβαλάς μαζι σου οπως το φαστ.
    το σλαιμ το βάζεις πριν ξεκινησεις.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το rhinotire ειναι καλη μαγκια,αλλα που να το βρεις.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    σε κανα-δυο περιπτώσεις που ξερω (προκα) δούλεψε.
    τωρα,μερικοι παραπονιούνται οτι βαραίνει το λάστιχο.
    δεν ξερω αν στο τενερε αυτο εινσι πρόβλημα.
    επειδη το θες για να εισαι λιγο ήσυχος στο (μεγαλο)ταξιδι,και αφου φαντάζομαι οτι θα εχεις καλές σαμπρελες, θα ελεγα να το βάλεις.
    το slime δεν ειναι repair kit.
    το slime βοηθαει στο να μην παθεις ΑΠΟΤΟΜΟ ΦΟΥΙΤ άμα σκασει σαμπρελα.
    φυσικα,να εχεις μαζι λεβιεδες και σαμπρελες.

το slime δεν το κουβαλάς μαζι σου οπως το φαστ.
    το σλαιμ το βάζεις πριν ξεκινησεις.
    Το ερωτημα ειναι πόσο θα βαρυνει το λαστιχο,μην χαλασει η συμπεριφορα της μοτό..
    Εχω καινουργιες σαμπρελες,αλλά ελεγα μηπως γλυτωνα το κουβαλημα εργαλειων,τρομπας κτλ.
    Καλυτερα να τα παρω μαζι μου,αλλα το slime θα το βαλω λιγες μερες πριν φυγω,και αν μου
    δημιουργει προβληματα απλα θα αλλαξω σαμπρελες.
    Μου φαινεται λιγο περιεργο που δεν ειναι ευρεως γνωστο,ειναι καλη λυση για χωματινους κτλ.

Θοδωρη τι ειναι το rhinotire?

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Το ερωτημα ειναι πόσο θα βαρυνει το λαστιχο,μην χαλασει η συμπεριφορα της μοτό..
    Εχω καινουργιες σαμπρελες,αλλά ελεγα μηπως γλυτωνα το κουβαλημα εργαλειων,τρομπας κτλ.
    Καλυτερα να τα παρω μαζι μου,αλλα το slime θα το βαλω λιγες μερες πριν φυγω,και αν μου
    δημιουργει προβληματα απλα θα αλλαξω σαμπρελες.
    Μου φαινεται λιγο περιεργο που δεν ειναι ευρεως γνωστο,ειναι καλη λυση για χωματινους κτλ.

Θοδωρη τι ειναι το rhinotire?

Oι χωμάτινοι βάζουν ''χοντρέλες'' ή mousse .....................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ειναι μια εφαρμογη ενος υλικου στο εσωτερικο των ελαστικων που τα κανει πρακτικα "ατρωτα".
    Κατι σαν το slime που ρωτας.
    http://www.rhinotire.com
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ειναι μια εφαρμογη ενος υλικου στο εσωτερικο των ελαστικων που τα κανει πρακτικα "ατρωτα".
    Το βίντεο το έχω ξαναδεί πάντως και είναι εντυπωσιακό

Travel, Grow, Share

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Χα χα... απίστευτο!
    Παρόμοια μεταλλικά ελάσματα με μεγαλύτερα καρφιά έχουν τα μπλόκα της αστυνομίας στους δρόμους του Μαρόκου!
    Ο ομιλών είχε την... τύχη να περάσει πάνω από ένα έξω από τη Fez το 2011.
    Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι slime ή rhinotire θα μ' έσωζαν απ' το ν'αλλάζω σαμπρέλες στην άκρη του δρόμου, βραδιάτικα και υπό βροχή, ρίχνοντας "καντήλια" στον μπάτσο που άπλωσε τα καρφιά ΠΡΙΝ βάλει οποιαδήποτε σήμανση για το μπλόκο...!

This is Africa... πάρε σαμπρέλες/λεβιέδες λέμεεεεε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmaru! Προβολή μηνύματος

This is Africa... πάρε σαμπρέλες/λεβιέδες λέμεεεεε....
    Θα παρω θα παρω φιλε μην φωναζεις

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    αυτή τη βλακεια (η κατι παρομοιο τελος παντων, αλλα μαλον αυτό ηταν) μας την ειχε φερει πελατης ΑΜΕΑ να του τη βαλουμε μεσα στα λάστιχα από το αναπηρικο καροτσακι για να μη του ξεφουσκωνουν συνεχεια..
    οποτε εφ'οσον το εχω δει πως είναι θα πω μονο αυτά:

κατ'αρχην είναι παρα πολύ ρευστο.. σκεφτείτε ότι είναι πιο ρευστο από κέτσαπ.. δυσκολεύομαι να πιστεψω πως αυτό το πραμα θα καταφερει να βουλωσει εστω και προσωρινα καρφοτρυπα, ποσο δε μαλλον σε σαμπρελα που ένα καρφακι παταει και ανοιγει ολοκληρη...

μια φορα ειχε ερθει ένα σμαρτακι να του κανω ζυγοσταθμιση γιατι λεει ετρεμε από τα 40 και μετα.. ο ενας τροχος ζηταγε τα αντερα του σε γραμμαρια (πανω από 120) πραγμα που με εβαλε σε υποψίες.. όταν ειδα δε φρεσκο κορδονι πανω του τοτε υποψιαστηκα τι συνεβει και οντως όταν ανοιξα το λαστιχο ηταν γεματο από ένα μιγμα φαστ και τριμματων.. συνεπως οτιδήποτε μεσα στο λαστιχο με τετοια ρευστοτητα στελνει τη ζυγοσταθμιση περιπατο..

γνωμη μου μη το χρησιμοποιησεις.. καλυτερα δε θα τα κανεις τα πραγματα, χειροτερα ισως ναι..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF