Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 123

Θέμα: SoS Απορία!!

Νέο μέλος
    Κάπως συνεννοούμαι αλλά μην μου λες τέτοια έχω πανικοβληθεί :S
    Επίσης πιστεύω ότι αν ο άλλος έχει νομική κάλυψη (εγώ δεν έχω) και πάω εγώ από μόνος μου για να φανώ ο καλός-ή ο μ@..ας της υπόθεσης- μην μου πει σε είδα,έχω κάνει δήλωση ατυχήματος για εσένα και θα σε κυνηγήσω όσο δεν πάει. Πάντως με έναν συνάδελφο που του το είπα μου λέει σε κάτι αντίστοιχο ηθική ή ψυχική αποζημίωση δεν υφίσταται με εγκατάλειψη παρκαρισμένου,όσο και να το κυνηγήσει και με δικηγόρο να μιλήσεις,θα στο πει και ο ίδιος μου είπε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Γιώργος12 Προβολή μηνύματος
    Κάπως συνεννοούμαι αλλά μην μου λες τέτοια έχω πανικοβληθεί :S
    Ρε φιλε πλακα σου κανω. Μην ψαρωνεις, το κανω για να χαλαρωσεις και να δεις οτι δεν τρεχει κατι σοβαρο. Τηλεφωνο δεν μπορεις να παρεις γιατι ειναι ο προϊσταμενος εκει, αλλα απο το φορουμ δεν ξεκολας....

Α, ρε κατακαημένο σαπορτ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε τι θα πει "εγκαταλειψη παρκαρισμενου", μη βγαζετε εννοιες απο το μυαλο σας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Χαχαχαχα! Τέλος πάντων αποδειχτεί δεν αποδειχτεί ότι είμαι εγώ αυτός που προκάλεσε την ζημιά θα πάω να τον πληρώσω μετά ή να του κάνω δήλωση εφ'όσον επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου,για να μην βρεθώ και μπλεγμένος με καμιά κατάσχεση διπλώματος ή τίποτα άλλο.
    Ε ναι με alt tab τι να κάνω μες στην ταραχή μου? Από κάπου πρέπει να καθοδηγηθώ γιατί εάν το χω κάνει εγώ είναι το 1ο μου ατύχημα που προκαλώ και με φυγή κι όλας? Φυγή από ατύχημα ξέρω γω δεν ξέρω τι να πω,λογικά υφίσταται κάτι παρόμοιο με αυτήν την έννοια.
    Ή σε περίπτωση που το έκανα όντως εγώ πράγμα που δεν το νομίζω,έκανε μήνυση κατά αγνώστου,εμφανιστώ από μόνος μου μετά από τόσο καιρό με σκοπό να τελειώσουν όλα καλώς μην μπλέξω,θα είμαι ακόμα μεγαλύτερος μ@..ας.
    Τέλος το αυτοκίνητό του το παλιό, με τόσα λεφτά που λέτε για τις μηνύσεις θα χε βάλει και φτερό καινούριο και στο ίδιο χρώμα!
    Τελευταία τροποποίηση από Γιώργος12; 07/07/2016 στις 11:55.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν πας σε δικαστηριο και πεις δεν ειδα, δεν καταλαβα, δεν εχω ζημια και ο αλλος ερθει με αυτοπτη μαρτυρα θα καταδικαστεις
    δεν εχει σημασια αν το εκανες ή αν ο αλλος ειναι ψευδομαρτυρας
    η υποθεση ειναι φασον και δεν θα διαθεσουν πανω απο 10 λεπτα
    αν εχεις την παραμικρη αμφιβολια οτι μπορει να εκανες ζημια χωρις να το καταλαβεις κανε μια θετικη δηλωση και μην ξανασχοληθεις

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Πριν από καμμιά δεκαριά χρόνια, είχαν στήσει μια κομπίνα κάτι ''παληκάρια'' στην Πάτρα. Σου τηλεφωνούσαν, ότι τάχα πρίν από λίγες μέρες είχες και καλά
    προξενήσει μικροτρακάρισμα και έχουμε και μάρτυρες και λοιπά και σου έσκαγαν το παραμύθι δώσε τόσα να μην σε τρέξουμε........

Μάλλον σταμπάριζαν κάποια οχήματα σε συγκεκριμένη στιγμή και μέρος , έπαιρναν τον αριθμό κυκλοφορίας μάθαιναν από ασφαλιστή τον
    ιδιοκτήτη και ξεκινούσαν τον ''εκβιασμό''

Το λάθος που έκαναν μ' εμένα είμαι πώς μου παρουσίασαν μάρτυρα μια κομμώτρια η οποία τάχα μου με είδε ξεπερκάρωντας να ρίχνω κάτω ένα
    σκουτεράκι και να φεύγω. Την συγκεκριμένη ημέρα εγώ ήμουν σε άλλη πόλη. Το αυτοκίνητο το οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία περνάει
    καθημερινά από εκεί πηγαίνοντας για δουλειά........

Επρεπε να δείτε την φάτσα της κομμώτριας όταν την επισκεύτηκα στο κομμωτήριο και την ρώτησα αν με θυμάται.........

Σίγουρα πρέπει να της έχω μείνει έκτοτε αξέχαστος...............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ε ναι με alt tab τι να κάνω μες στην ταραχή μου? Από κάπου πρέπει να καθοδηγηθώ
    Απο την ασφαλιστική σου ή απο εναν δικηγόρο. Εδω μέσα ο,τι και να λέμε ειναι εικασιες.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν πας σε δικαστηριο και πεις δεν ειδα, δεν καταλαβα, δεν εχω ζημια και ο αλλος ερθει με αυτοπτη μαρτυρα θα καταδικαστεις
    δεν εχει σημασια αν το εκανες ή αν ο αλλος ειναι ψευδομαρτυρας
    η υποθεση ειναι φασον και δεν θα διαθεσουν πανω απο 10 λεπτα
    αν εχεις την παραμικρη αμφιβολια οτι μπορει να εκανες ζημια χωρις να το καταλαβεις κανε μια θετικη δηλωση και μην ξανασχοληθεις
    Ναι με σκοπό την αποζημίωση της ζημιάς σωστά,εφ'όσον εγώ το αρνηθώ. Εάν το παραδεχτώ για τι άλλο παράπτωμα να με κυνηγήσουν τόσο πολύ?
    Εδώ δικηγόρος φίλος έχει πει ότι αν δεν τον πιάσεις εκείνη την στιγμή που το έκανε δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Άλλος έχει πει ότι κάτι παραπάνω απ'την ζημιά δεν παίζει και ζήτημα να πάρεις την πλήρη αποζημίωση απλά αυτό που με αγχώνει είναι ότι πέρασαν 40 μέρες. Απ'την άλλη και εγώ να το έχω κάνει μου είπαν ότι μετά από τόσες μέρες δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα,ειδικά αν η ζημιά του άλλου είναι τόσο μεγαλύτερη! Τώρα κομπίνα είναι ή οτιδήποτε άλλο εγώ για καλό και για κακό θα πλήρωνα την ζημιά γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος και να μην με βρίζουν ή καταριούνται στην γειτονιά αλλά όχι και να βρεθούμε μπλεγμένοι. Και μάλιστα με κατηγορίες εγκατάλειψης-φυγής ή οτιδήποτε άλλο για ζημιά το πολύ των 300 ευρώ. Απλά τώρα που κάπως ηρέμησα όντως ήμουν εκεί εκείνη την μέρα και,άνετα ισχυρίζεται ο άλλος ότι το έκανα γιατί ήταν όπως ξεπάρκαρα και μετά έφυγα.

Νέο μέλος
    Τέλος πάντων εσείς λέτε να πάω να το παραδεχτώ ή μπορεί να μπλέξω χειρότερα εάν πάω από μόνος μου κατόπιν συνεννόησης με την ασφαλιστική μου?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αν εισαι σιγουρος οτι δεν προκαλεσες ζημια τοτε πες του καλη τυχη.....
    Αν ΔΕΝ εισαι σιγουρος και εχεις υποψια οτι μπορει και να φταις,κανε μια δηλωση υπαιτιοτητας στην ασφαλιστικη σου εταιρεια για να αποζημιωθει ο ανθρωπος.
    Δεν θα σου κοστισει κατι.
    Κι όμως κοστίζει....αναλόγως της ζημιάς που προξένησες, έχεις στην επόμενη ανανέωση του συμβολαίου σου αύξηση του καταβαλλόμενου ποσού.....

Εγώ αυτό που θα έκανα, για να απαντήσω στον φίλο, είναι ένα τεράστιο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Γράψιμο εις τα ωά.........
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Παιδιά το bonus-malus μου είναι στο απόλυτο μηδέν! Για 200-300 ευρώ δεν νομίζω να ανέβαινε. Και δικαιούσαι και 1 ή 2 μικροτρακαρίσματα το χρόνο χωρίς να ανέβει απ'όσο ξέρω.
    Απάντηση φίλου:
    Και μήνυση να έκανε και να εμφανιζόσουν την ζημιά θα του πλήρωνες....τί ήθελε δλδ?Να σε βάλουν φυλακή?Στα κάτεργα?Να σε σκοτώσουν?Να σε γδάρουν?Να σε κρεμάσουν ανάποδα?Ή να πληρώσεις τα ωραία τουμάτια παραπάνω??

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ναι με σκοπό την αποζημίωση της ζημιάς σωστά,εφ'όσον εγώ το αρνηθώ. Εάν το παραδεχτώ για τι άλλο παράπτωμα να με κυνηγήσουν τόσο πολύ?
    Εδώ δικηγόρος φίλος έχει πει ότι αν δεν τον πιάσεις εκείνη την στιγμή που το έκανε δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Άλλος έχει πει ότι κάτι παραπάνω απ'την ζημιά δεν παίζει και ζήτημα να πάρεις την πλήρη αποζημίωση απλά αυτό που με αγχώνει είναι ότι πέρασαν 40 μέρες. Απ'την άλλη και εγώ να το έχω κάνει μου είπαν ότι μετά από τόσες μέρες δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα,ειδικά αν η ζημιά του άλλου είναι τόσο μεγαλύτερη! Τώρα κομπίνα είναι ή οτιδήποτε άλλο εγώ για καλό και για κακό θα πλήρωνα την ζημιά γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος και να μην με βρίζουν ή καταριούνται στην γειτονιά αλλά όχι και να βρεθούμε μπλεγμένοι. Και μάλιστα με κατηγορίες εγκατάλειψης-φυγής ή οτιδήποτε άλλο για ζημιά το πολύ των 300 ευρώ. Απλά τώρα που κάπως ηρέμησα όντως ήμουν εκεί εκείνη την μέρα και,άνετα ισχυρίζεται ο άλλος ότι το έκανα γιατί ήταν όπως ξεπάρκαρα και μετά έφυγα.
    Λάθος μέγα και το ξέρω από πρώτο χέρι, είχα παρκαρισμένο το χιουντάι μου και μια ωραία Κυριακή πρωί κατεβαίνω και βλέπω ΟΛΗ τη αριστερή πλευρά χτυπημένη! πόρτες, μπρος-πισω φτερά διαλυμένα!
    Αμάν λέω, κανένας μεθυσμένος έπεσε πάνω και την έκανε, το βράδυ του Σαββάτου....τρελάθηκα.
    Λεφτά για επισκευές,δεν....
    Μια βδομάδα μετά, πάει η πεθερά μου στην απέναντι πολυκατοικία να καθαρίσει (καθαρίστρια εκεί) και πιάνει την κουβέντα με έναν ένοικο του ισόγειου και έφερε η κουβέντα την κακομοίρα κόρη της που της διάλυσαν το αμάξι.
    Και λέει αυτός: Α, ξέρεις αυτόν που έχει το Χιουντάι που βάρεσαν το περασμένο Σάββατο; είδα το αμάξι που το έκανε κατέβαζα τα σκουπίδια και τον είδα (η ώρα 2 μετά τα μεσάνυχτα, παρακαλώ....) ορίστε και ο αριθμός κυκλοφορίας του
    Τον βρήκα πανεύκολα λόγω δουλειάς μέχρι και το κινητό του, βρήκα, τον παίρνω(ουν...) τηλέφωνο και του λέω(νε)....το και το σε είδαν κ.λ.π και πέφτει ο άνθρωπος από τα σύννεφα εγώ κοιμόμουν εκείνη την μέρα, ώρα.... αααααααα! κατσε να ρωτήσω τον γιο μου..... (19 ετών παιδάκι) και όντως ήταν αυτός! την ζημιά που έπαθε στο δικό τους την δικαιολόγησε στον πατέρα του ως ότι βρήκε σε τοίχο από απροσεξία...... (κωλόπαιδο...η ζημιά που έκανε έφτασε τα 1.200 ευρώ με μεταχειρισμένες παρακαλώ, πόρτες....)
    Μας ζήτησε χίλιες συγνώμες ο πατέρας για λογαριασμό του γιου χώρια που σίγουρα του τα έχωσε που δεν είπε την αλήθεια γιατί ατυχήματα όλοι λίγο πολύ παθαίνουμε αλλά να αναλαμβάνουμε και την ευθύνη μας, δεν φταει σε τίποτα ο άλλος που είναι παρκαρισμένος επείδή εσύ ήθελες να εντυπωσιάσεις το γκομενάκι με χειρόφρενα κ.λ.π στην στροφή....
    μια ώρα μετά το τηλεφώνημα που του κάναμε, είχαμε τη θετική δήλωσή του.....
    Πιστεύω ότι αν πηγαίναμε δικαστικώς και είχα τον γείτονα μάρτυρα θα αναγκαζόταν να μου πληρώσει την ζημιά από την τσέπη του διότι η ασφαλιστική λόγω παρελθόντος χρόνου δεν καλύπτει.
    Ας μας πει και ο sergiosM τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 07/07/2016 στις 12:40.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Ναι εντάξει αυτός το τερμάτισε το θέμα και προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Ο άλλος το έλεγε σε φάση ότι η καταγκελία κάνει πόσα λεφτά και η μήνυση άλλα τόσα οπότε εάν είναι μικρότερη των 100 ευρώ η λίγο παραπάνω είναι μία η άλλη. Εγώ ξέρω περιστατικό που έπαθε άλλος φίλος να τραβάει κανείς τα μαλλιά του.
    Παρκάρει κάτω από το σπίτι του κάποιος πέφτει πάνω το βράδυ και το αμάξι παραλίγο να βγει ολική! Τον ξυπνάει η τροχαία και του λέει το αμάξι σας τρακαρισμένο ενοχλούσε την κυκλοφορία και το φέραμε στο πάρκινγκ της τροχαίας. Πέφτει από τα σύννεφα,ευτυχώς κάποιο μαγαζί κοντά στο σπίτι του κράτησε πινακίδες και το αποτέλεσμα?
    Τον κάλυψε η ασφαλιστική του γιατί το παραδέχτηκε κανα μήνα μετά και όχι για όλη την ζημιά. Έβαλε και 150 ευρώ από την τσέπη του εκτός από τις ταλαιπωρίες με τα πήγαινε έλα σε συνεργεία και λοιπά. Κάτι παραπάνω.. ΔΕΝ!!

Τέλος πάντων εσείς λέτε να πάω να το παραδεχτώ ή μπορεί να μπλέξω χειρότερα εάν πάω από μόνος μου κατόπιν συνεννόησης με την ασφαλιστική μου?
    Αν έχεις 300 ευρώ για πέταμα, προσφορές να σε απαλλάξουν να μαζέψουμε, διακοπές έρχονται...

Λοιπόν. Μήνυση δεν υπάρχει. Αν υπήρχε καταγγελία στην ασφαλιστική θα σε είχε βρει είτε ή δική σου εταιρία ή του άλλου ΆΜΕΣΑ και θα ε είχε ενημερώσει.

Άρα μην φαντάζεσαι δράκους και φίδια, μην δώσεις ούτε σάπια ρωγα σταφύλι σε κανέναν πονηρό και μόνο ότι σου πει ή ασφάλεια σου θα κάνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πρόσεξε μόνο μη σου ζητήσουν δύο δεκαέξι κχ σε τριγωνικό ραντάρ και θα πρέπει να κινηθείς κάτω από πιλοτική διάβαση !

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 21:39
  2. SOS !!! Αίμα
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 16:11
  3. Μια απορία...
    από milaber στο forum Off topic