Ξεμουδιάσαμε νομίζω ε? ωραίο το καινούργιο κομμάτι!!! μαλακία που δεν πήρα μαγιό
Αυτοί οι κατιμάδες τι ωραία στρίβουν??Για το τρελόπαιδο περιττά τα λόγια
![]()
ΟΧΙ δεν γλύστρούσες μόνο εσύ.Να τα ξαναπούμε![]()
Ξεμουδιάσαμε νομίζω ε? ωραίο το καινούργιο κομμάτι!!! μαλακία που δεν πήρα μαγιό
Αυτοί οι κατιμάδες τι ωραία στρίβουν??Για το τρελόπαιδο περιττά τα λόγια
![]()
ΟΧΙ δεν γλύστρούσες μόνο εσύ.Να τα ξαναπούμε![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Ωραια βολτα! Χαρηκα που ειδα γνωστες φατσες και τα ειπαμε λιγο...
Ρε παιδια αυτον τον congate7 δεν τον πιανει κανενας!!!
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Μόλις αφιχθης στην βάση μου
Μια που τους είδα στο Περίπτερο και μία στην παραλίαΌχι ψέματα ... τους πρόλαβα και στο βενζινάδικο
Γνωρίζοντας από την αρχή ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να ακολουθήσω μία τόσο γρήγορη παρέα, δώσαμε ραντεβού κατ' ευθείαν στην παραλία.
Έτσι ακολούθησα δική μου, χαλαρή διαδρομή μέσα από τα χωριά, κόβοντας δρόμο, αλλά και πάλι έφτασαν πριν από εμένα
Χαρηκα που σας είδα παίδες. Καλό καλοκαίρι σε όλους![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Kαμμιά φωτογραφιούλα και γιά μας τους στερημένους δεν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ωραία βόλτα, πολύ την χάρηκα, με γαμάτη παρέα, γέλιο, ιστορίες, καφεδούμπες, μπανάκι, γκάζια και στροφιλίκια, ανοιχτά και κλειστά, και ιστορίες από τα παλιά. Καλά το ανοιχτό κομμάτι ήταν σούπερ, είναι για πολύ γκάζι...
Οταν βγήκαμε στην επιστροφή στην παλιά εθνική με επιασε η ζέστη και βάρυνα, εβαλα τον αυτόματο πιλότο μεχρι την Αττική οδό. Δεν σας χαιρέτησα, σας χαιρετώ από δω...
Αμα ξαναπώ ότι θέλω να αλλάξω μηχανη ρίξτε μου άφοβα μπινελίκια να συνέλθω. Τι λαλακία με πιάνει μερικές φορές δεν μπορώ να το καταλάβω. Μάλλον από τους κραδασμούς θα ναι ή από το εντούρο.
Αντε στην επόμενη τώρα...
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Από την παραλΐα Σαράντη παραλιακά φτάνεις στην Παναγία Καλαμιώτισσα. Από κει ένας δρόμος ανεβαίνει στο Κυριάκι. Την τελευταία φορά που το έψαξα ήταν χώμα (10km και πάνω)! Ξέρει κανείς αν τυχόν έχουν στρώσει άσφαλτο πρόσφατα;
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 10/07/2016 στις 13:22.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.